Elif_Eylul
Daimi Üye
Ablaya
Ablaya
Bencede onlarBizim diyet grubu nasıl zayıfladım millet görsün deyip hepsi kadraja sığmaya çalışıyor @Bittercikilataa @Elif_Eylul çete başı sizmisiniz kızlar
Ekli dosyayı görüntüle 38718
Geldim geldim aynı ben
Yanlış ihbar olmuş bu @Maya91Ekli dosyayı görüntüle 38747@Bittercikilataa nın eşinden mesaj var bilginize
Kız ben zayıflıyorum ya gerçekten spor salonuna gelip telefonla oynayanlara sinir oluyorumYanlış ihbar olmuş bu @Maya91
@ÇikolataGözlüm hecc kapatma gözünü sıra sizede gelecek
Kaçış yok@ÇikolataGözlüm hecc kapatma gözünü sıra sizede gelecek
Cx yok şükredin teyzosun hasta ve yaşlı hallerine denk geldinizKaçış yok
kesinlikle başta ben olmak üzere hemen bu moda geçmeliyiz
Yaşlılığım bile efso Allah gecinden versin partiside süpermişAy koptum bu konuya niye devam etmemişiz ya
40 yıl sonra @bitter_im @Teyzos
Torunlarını doktora gitme bahanesiyle "Sevabına 1 saatcik bakıver" deyip Teyzos'a bırakan bitter_im okul arkadaşlarıyla Kıtırlar Partisi vermeye teşebbüs ederken hafiye Teyzoş'a yakalandı. Oklavasıyla kapıya dayanan Teyzos "Ulen ex gelin benden gençsin ama kulakların olmuş nanay madem benden gizli saklı bir halt edeceksin bari müziği sonuna kadar açma bu yaştayım senden iyi duyuyorum ayol " demesi ve bitter_im'in buna karşılık "Parti değil kız arkadaş haftaya gidici bizde ona Allah gecinden versin demeye toplaştık " demesi tüm mahallenin sokaklarında yankılandı.
Ekli dosyayı görüntüle 38714
(Konuya resim eklemek isterseniz kurallar dahilinde olmasına özen gösterin olur mu? Nette bazı yaşlı görsellerinde el hareketleri vs var aman diyeyim )
O haberin devamını da okudun muYaşlılığım bile efso Allah gecinden versin partiside süpermiş