panterim koltuğun hayırlı olsun... güle güle otur.. çokda şeker bi koltukmuş...
tsk ederım kuzum
insanlarla iletişimin nasıldır?yuzyuze ısek benım ıcın yapılan ılk yorum buzdolabı we kendını begenmıstır ama ısınınca benden kopamazlar
güler yüzlü müsün?hayır
ağlar mısın? ağlarsan neden?aglarımda agladıgımı pek kımseye gostermem bazen ck basıt bı olaydan dolayı bıle aglayabılırım
mutluluk senin için ne ifade ediyor?oglusum
kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin?oglum icin gelecegımı askıya aldım yeterlı mı?
hayat felsefen nedir?yasadıgın surece mutlu ol cunku sonunda ölü olacaksın
iki yolun var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdin? aşk
yaptığın en büyük çılgınlık?kısın denize girdim
Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi Ne cizerdin ?gunesin dogusu
Hiç gün batımını izledin mi? Her güneşin batışında ömründen bir günün gidişi seni üzüyor mu?izledim benı uzmuyo her yasadıgım gun bana bırseyler ogretıyor
Hayatta en cok kıymet verdiğin?oglusum
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersin?sıkılınca weya ıstegım hazı almayınca
bi gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin?
sonuna kadar dayanır mısın yoksa hemen mi pes edersin? pes etmem sonuna kadar sawasırım kacmak bana gore degil
ölmeden önce yapmam gerek dediğin bişe var mı?oglusumun gelecegı ıcın gereklı olanları ayarlamak
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?wucudunuza ıı bakın bakımlı olun we sewdıklerınıze sımsıkı sarılın
Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ?zirwede kalmak
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?su an ıcın yok gerekern kısıler benım ııcn bıtmıstır bıtırmısımdır
Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ?karsı kutuplar her zman ıcın bırbırını ceker
Evde yokluğunu hissettiğin şey? zeusum:aglayan::aglayan:
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?abim hep bana klepatra gibisin der sanırım kleopatra
biriyle kavga edeceğinde vurmaya nerden başlarsın?erkekse apıs arasına once bı tekme sonrada tırmalar we ısırırım
bir kapıyı kırk kez mi kırk kapıyı bir kez mi çalmalı? 40kapıyı 1 kez calmayı tercıh ederım
kahve rengi bir renkse kahve ne renk?kahwenin renk almıs halidir
kimler için nelerinden vazgeçer taviz verirsin?oglum ıcın herkesten herseyden wazgecerım ona karsı ck buyuk zaafım war
ıssız bi adaya düşsen yanına kimi alırdın?oglusum pıncırım we pablomu 3 oldu ama
kendi kendine konuşup sonradan ben napıyorum dediğin oldu mu hiç?cokk
inşallah bu soruyu sormazlar dediğin bi soru var mı
hade söyle soralım?hayır her soruya bir cewabım war
görmek ve bakmak arasında.....kesin bir çizgi vardır....bana bu çizgiyi anlatan bir kısa yazı yazarmısın?gormek cok daha anlamlıdır gun ıınde baktıgımız seyler aklımızda kalmayabılır ama gorduklerımızı unutmayız
'insan yemek için mi yaşar yaşamak için mi yer?' sence?yasamak icin yer
'bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' burda anlatılmak istenen şey...kötüyle kötü olmak mı....kurunun yanında yaş da yanar gibi bişeymi sence nedir? bu soz bana gore degıl ck farklı yasamları olan arkadaslarım war we her bırı ıle paylastıklarım farklı
-bir baba evladını sevgiyle büyütürken tüm sıkıntılarına gönüllü katlanırken...neden ilerde roller değiştiğinde evlat...babayı artık istemez bir yük gibi görür....bu çocuk yetiştirirken yapılan bir hatanın faturasımı....yoksa günümüz insanları...teknolojik yönden geliştirirken....insan vasıflarını yokmu ediyor?herseyı teknolojıye baglamak bana gore degıl hatasız hıckımse yoktur zmanı gelır cocuk hatalı ıse hatasını anlar kı ban gore yası kucuk olan tecrubesızdır anlayıs gerekır
Eğer bir adam bir ormanın ortasında tek başına konuşuyorsa
söylediklerinin yanlış olduğundan söz edilebilir mi? bu kıme we neye gore dogru we yanlıs once onu bılmem gerek
elde edilemeyen şey neden vazgeçilmeze dönüşür?elde edılemedıgı ıcın
pişman olmak demek...hatadan dönmek mi? hatayı anlamak mı olur sence?hayır bazen hatayı bıle bıle yapıp sonradan pısman olabılırım boylece dogruyu ogrenırım
adını sana kim verdi?annem
asla affetmem dediğin şey nedir?bana yapılan yanlısı asla affetmem
hata yapınca özür dilemeyen...yada...kalp kırıpta anlamayan bir insanın arkadaşı olarak kalırmıydın?asla degıl arkadas yakınımda bıle barınamaz
biri seni üzdüğümde ona belli edermisin?eger benım ıcın degerlı ıse bellı ederım ama onemlı degılse ıse onemsemem
yağmur olsaydın nereye düşerdin?çöle ayrıcalıgım olsun dimi
en çok güldüğün komedyenler?cem yılmaz
zaman ilaçmıdır....yoksa....acı birikimi mi?zaman ılactır ben ole zmanlar gecırdıkı gınes dogmayacak sanıyordum aam zman benım yaralarımı sardı sımdı ıse sadece ızlerı kaldı bellı belırsız
'alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'.......mazlumun ahı yerde kalırmı?mazlumun hakkını kim koruyor?mazlumun ahı yerde kalmaz benım ahımı eger bırı almaya kalkıyorsa once werdıgımı alırım mazlumun hakkını rabbım korur
bir kişiye haddin den fazla değer verirsen sonunda onun karşısında kendi değerini kaybedersin?hiç başına geldimi?....değer verende mi ona saygı göstermeyende mi suç?ewt geldı sonunda baktımkı ne onun gozunde benım degerım nede benım ona werecegım kalmıs
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıci varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?adı ustunde tatlandırıcı deterjanı tatmıyoruz
Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi? zaman kaybı :icelim:gaybı mewlamdan baska kımse bılemez
Kedi ile kaleci arasında ne fark vardır ? kedı tuttugunu yer kaecı tutamadıgını
Adamın biri, günesin doğduğu yer olan doğuya dönükse, arkası ne olur ? batık olur
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır? alt tarafının malzemesı degısık olabılır
Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? maddi kulfeti ck tutuyor olabilir
neden insanlar.....aynı yalana iki kere kanar? inanmak istedikleri icin
bana hayatını tek bir cümlede anlat....haraketli
bu fani hayatın neresindesin?gelişme bolumunde
Türk sanat müziğinde en beğendiğin şarkıcı ve şarkısı nedir?zeki müren muhtacım
yaşlanmak olgunlaşmak mı ...çocuklaşmak mı sence?olgunlasmak
kücükken yaptigin en büyük yaramazlik?annem ıse gıttıgınde hergun bahcede kedılerı ewe alırdım annemde gelınce anlar benı bı guzel dowerdı