bütün cevaplarını sıkılmadan okudum sana buüstün başarından dolayı konu evi madalyası veriyorum kabul edersen sevinirim
buda bitti sorular icin tsk ilknurşimdi de yeni sorulara geçelim)
gecelim:dertli::dertli:
ev işlerini annen mi yapar sen mi?ben
annen hayatına müdahale eder mi?cok degil:dertli:
etse tepkin ne olur?müdahale ettigi duruma baglı
kaç kardeşşiniz?cwp werildi
kaçı evli kaçı bekar?bekar
6 iş değiştirmişşin hepsi ana okulu öğretmeliğimiydi ya da neydi?hayır on muhasebe
mahallede komşuluk ilişkileriniz nasıl?sewerler beni
pek tanımadığının birinin arkandan konuştuğunu duysan naparsın?agzının payını weririm
oğlun kız kaçırsa ne yaparsın?ailesi ile konuşurum
motorun var mı?hayır
oğlun sözünü dinler mi?ewt sıkıysa çıksın
pıncır motorla dünya turuna çıkalım dese ne yaparsın?cantamı alır çıkarım
bi kaç ay para tasarrufu yapman gerekse ilk nelerden kısarsın?makyaj dicem zannettiniz yanıldınız
abur cubur we extralardan
ayhh bu ne tatlı bir koltuk pantercim hadi bakalım şimdi sorulara yanıt alalım :basakk:
buda bitti tşk ab_ı hayatnasıl bir öğrencilik hayatı geçirdin?sınıfın başkanı idim tşk ile gectim ck sükür
mezuniyet durumun nedir?açık ögretimden dewam ediyorum
hangi üniversitede okudun ? aöf
hangi bölüm okudun?işletme
mesleğin nedir ?cwp werildi
niçin bu mesleği tercih ettin ?sewiyorum
eğer çalışmıyorsan hangi meslekte başarılı olabileceğini düşünüyorsun?başarılıyım
geleneklere bağlı mısındır ?pek takmam
hayatında olmazsa olmazların neler? cwp werildi
kendine bakım yapmayı sever misin?:ayna:tabiki EWT
türk kahvesi keyfi yapmayı sever misin ?hem yapmayı hem içmeyi hemde içirmeyi sewerim
konuk olmak her zaman insanı mutlu edermi?
bütün cevaplarını okudum pantercim arkadaşlar herşeyi sormuşlar zaten seni tanıdığıma çok sevindim verdiğin cevaplar kafamdaki profiline tam oturdu cnm yeni cvplarınıda bekliyorum
bende seni tanırım insallah bigün aslım
profilim nasıldı merak ettim şimdi:dertli:
canım su an ıcın fazla degıl ama bu koltuga oturdugunda tanımıs olacagımNerelisin?,Beni ne kadar taniyosun?,
hmm tamam kuzu demekkı benı tanıman ıcın haftanın konugu olmama gerek yokmus tskkendine güvenen bakımlı çok güçlü bir karakter kafamdaki profilin buydu cnm cvplarındanda yanılmadığımı anlıyorum
Canim bütün sorulari cevaplamissin pucuk:
Pantişim aç mısın susuz musun,bi gayfe ikram ediyim dedim canım arkadaşıma
Nasıl içtiğini bilmediğim için hepsinden yaptım