43. Haftanın Konuğu »» meleğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Bu haftanın konuğu meleğim

onu daha yakından tanımak için sorularınızı bekliyorum kızlar

491_buyuk.jpg

meleğim bu da koltuğun öptüm seni otur rahatına bak

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Adın?
Kaç Yaşındasın?
Kaç Kilosun?
Kaç Bedensin?
Evli Misin?
Kaç çocuk Var?
Nerelisin?
Nerede Yaşıyorsun?
Konuk Olmakla Ilgili Ne Düşünüyorsun?

meleğim

Daimi Üye
Tepki
457
adım melek 22 yaşım 70 kilom 44 beden evliyim çocuğum yok aslen giresunluyum istanbulda yaşıyorum konuk olduğum içinde çok mutluyum sevindim ayrıca da tanıma fırsatlarımız oluyo insanları koltuğumuda çok sevdim kalkmam daha tam benlik :eek::eek::eek:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
kaç yıllık evlisin ?
eşinle görücü usulümü evlendin ?
Burcun Nedir?
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
siteden en çok sevdiğin kim ?
Bu siteyi nasıl buldun ?
Bakımlımısın ?
hangi şampuanı kullanıyorsun ?
kullandıgın parfüm nedir?
hangi rengi seversin ?
en çok sevdiğin hayvan ?
hayattaki gayen nedir?
Olmazsa olmasın nedir?
aŞkı eşinde buldun mu ?
ne mezunusun ?
en son okudugun kitap ?
neyin sonunda eyvah dedin ?
Hiç aldatıldın mı dostun eşin ailen vs tarafından ?
Ne kadar masumsun ?
İlahi severmisin dinlermisin ?
Bence olmasada olur dediğin şeyler.. nelerdir?
Kedimi daha sadık köpek mi?
Hiç kavga ettin mi bi bayanla ?
Saçı uzun olanın aklı kısa olur derler doğrumu ?
En çok nefret ettiğin şey nedir?
Tiksindiğin bi hayvan var mı?
Şiir yazarmısın severmisin ?
Anlamsız dediğin şey nedir?
Dostluk diince aklına ne geliyor?
Hangi deterjanı kullanıyorsun ?
Hangi marka ruju kaliteli buluyorsun ?
Temizlik yapmayı severmisin ?
Makyaj malzemesinde hangi markayı tercih ediyorsun ?
Avondan kullandıgın ürün var mı ?
Pcnin markası ne?
Aşk sonsuza dek sürer mi?

Şimdilik bu kadar kolay gelsinn :):eller:

meleğim

Daimi Üye
Tepki
457
5 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendim, burcum boga dır ,senin hakkında Dersena candan biri olduğunu düşünüyorum, şimdi siteden bir kaç kişi var sevdiğim ama birini seçmesi zor olur.ayrımcı davranamam bu siteyi nette gezerken bir yer yazıyodu hanımefendi kadınlara özel oraya tıkladım burası geldi bende geldim bakımlıyım canım ,heden sholders kullanıyorum avon parfümünü ,kullanıyorum siyah en çok sevdiğim hayvan tavşan hayattaki gayem başarılı olmak saygın ve sevilen olmak.Hayatta olmazsa olmazlarımız arasına neleri koyabiliriz ve neleri sıkıştırabiliriz aralara bence saymakla bitmez...Ailemiz başta,sağlık,huzur,mutluluk,başarı başta olmakla birlikte. aşkı eşimde buldum ,ortaokul mezunuyum,En Son Yürekler Ölür ,Kitabın Yazarı Canan Tan neyin sonunda eyvah dedim çocuğunuz olmicak denildiğinde,aldatılmadım bayağı bir diye bilirim abartmadan,ilahi severim de dinlerim de.bence de olmazsa olmaz dediğim şey çocuk ,ailem ,sağlık ,para vs kendimi daha iyi sadık köpekmi,sanıyorum :panter:Valla bir bayanla etmedim bu zamana kadar inşallah da etmem sadece okul yılların da olurdu oda kızlarla :kupa:çoğu insan söğlüyo ama herkes için ben geçerli bulmuyorum açıkcası bilgin zekan fikrin düşüncen olmazsa hayatı nasıl sürdüre bilirsin ki.benim en çok nefret ettiğim dağınıklık ,düzensizlik,Tiksindiğim yılan en çok.Şiir yazmayı da severim okumayı da en çok zevkim bu :kahve:anlamsız dediğim şey ortada olmayan bir şeyin konuşulması bence.Dosluk diğince aklıma ailem kadar yakın biri geliyo aklıma Çamaşır deterjanım PERSİLLLL bulaşık deterjanım Fairy bulaşık makinası olsa Finish kullanacağım :icelim: stila lip colur , kaliteli buluyom.Temizlik hastasıyım titizim bu konuda her günde yaparım temizlik yeterki evim mis gibi olsun koksun :fisfis::fisfis::fisfis:makyaj malzemesinde clınıque yi bunu tercih ediyorum.bencede en iyi marka mac ama onun dışında ,Loreal birde Deborahh var avon kullandığım ürün var.Pcnin markası PRO2000,aşk sonsuza kadar sürermi bilinmez sürmeyeni de var süreni de var saygı sevgi güven olduğu sürece sürer :hhhhhh::hhhhhh:maşallah soru da baya bir varmış canım
elimden geldiği kadar cevap verdim :kahve::kahve:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
5 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendim, burcum boga dır ,senin hakkında Dersena candan biri olduğunu düşünüyorum, şimdi siteden bir kaç kişi var sevdiğim ama birini seçmesi zor olur.ayrımcı davranamam bu siteyi nette gezerken bir yer yazıyodu hanımefendi kadınlara özel oraya tıkladım burası geldi bende geldim bakımlıyım canım ,heden sholders kullanıyorum avon parfümünü ,kullanıyorum siyah en çok sevdiğim hayvan tavşan hayattaki gayem başarılı olmak saygın ve sevilen olmak.Hayatta olmazsa olmazlarımız arasına neleri koyabiliriz ve neleri sıkıştırabiliriz aralara bence saymakla bitmez...Ailemiz başta,sağlık,huzur,mutluluk,başarı başta olmakla birlikte. aşkı eşimde buldum ,ortaokul mezunuyum,En Son Yürekler Ölür ,Kitabın Yazarı Canan Tan neyin sonunda eyvah dedim çocuğunuz olmicak denildiğinde,aldatılmadım bayağı bir diye bilirim abartmadan,ilahi severim de dinlerim de.bence de olmazsa olmaz dediğim şey çocuk ,ailem ,sağlık ,para vs kendimi daha iyi sadık köpekmi,sanıyorum :panter:Valla bir bayanla etmedim bu zamana kadar inşallah da etmem sadece okul yılların da olurdu oda kızlarla :kupa:çoğu insan söğlüyo ama herkes için ben geçerli bulmuyorum açıkcası bilgin zekan fikrin düşüncen olmazsa hayatı nasıl sürdüre bilirsin ki.benim en çok nefret ettiğim dağınıklık ,düzensizlik,Tiksindiğim yılan en çok.Şiir yazmayı da severim okumayı da en çok zevkim bu :kahve:anlamsız dediğim şey ortada olmayan bir şeyin konuşulması bence.Dosluk diğince aklıma ailem kadar yakın biri geliyo aklıma Çamaşır deterjanım PERSİLLLL bulaşık deterjanım Fairy bulaşık makinası olsa Finish kullanacağım :icelim: stila lip colur , kaliteli buluyom.Temizlik hastasıyım titizim bu konuda her günde yaparım temizlik yeterki evim mis gibi olsun koksun :fisfis::fisfis::fisfis:makyaj malzemesinde clınıque yi bunu tercih ediyorum.bencede en iyi marka mac ama onun dışında ,Loreal birde Deborahh var avon kullandığım ürün var.Pcnin markası PRO2000,aşk sonsuza kadar sürermi bilinmez sürmeyeni de var süreni de var saygı sevgi güven olduğu sürece sürer :hhhhhh::hhhhhh:maşallah soru da baya bir varmış canım
elimden geldiği kadar cevap verdim :kahve::kahve:
Canım cevaplar için teşekkürler ama hiç anlaşılır olmamış..Benim soru sayfamı alıntı yap karşılarına yaz bi zahmet .. :)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
o ooooooooooooooo meleğim koltuğun hayırlı olsun gayet şıkmış seni burda bayağı terletecekler anlaşılan hadi sana kolay gelsin canım

meleğim

Daimi Üye
Tepki
457
kaç yıllık evlisin ?5 yıllık evliyim
eşinle görücü usulümü evlendin ?eşimle görücü usulu evlendim
Burcun Nedir?burcum boga dır
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?senin hakkında Dersena candan biri olduğunu düşünüyorum
siteden en çok sevdiğin kim ?şimdi siteden bir kaç kişi var sevdiğim ama birini seçmesi zor olur.ayrımcı davranamam
Bu siteyi nasıl buldun ?bu siteyi nette gezerken bir yer yazıyodu hanımefendi kadınlara özel oraya tıkladım burası geldi bende geldim
Bakımlımısın ?bakımlıyım canım
hangi şampuanı kullanıyorsun ?heden sholders kullanıyorum
kullandıgın parfüm nedir?avon parfümünü ,kullanıyorum
hangi rengi seversin ?siyah en çok sevdiğim
en çok sevdiğin hayvan ?en çok sevdiğim hayvan tavşan
hayattaki gayen nedir?hayattaki gayem başarılı olmak saygın ve sevilen olmak
Olmazsa olmasın nedir?Hayatta olmazsa olmazlarımız arasına neleri koyabiliriz ve neleri sıkıştırabiliriz aralara bence saymakla bitmez...Ailemiz başta,sağlık,huzur,mutluluk,başarı başta olmakla birlikte
aŞkı eşinde buldun mu ?aşkı eşimde buldum
ne mezunusun ?ortaokul mezunuyum
en son okudugun kitap ?En Son Yürekler Ölür ,Kitabın Yazarı Canan Tan
neyin sonunda eyvah dedin ?sonunda eyvah dedim çocuğunuz olmicak denildiğinde
Hiç aldatıldın mı dostun eşin ailen vs tarafından ?aldatılmadım bayağı bir diye bilirim abartmadan
Ne kadar masumsun ?abartmasız fazlasıyla :hhhhhh:
İlahi severmisin dinlermisin ?ilahi severim de dinlerim
Bence olmasada olur dediğin şeyler.. nelerdir?bence de olmazsa olmaz dediğim şey çocuk ,ailem ,sağlık ,para vs
Kedimi daha sadık köpek mi?ewet sadığım ama köpek de sanmıyorum okadarda değil yani
Hiç kavga ettin mi bi bayanla ?Valla bir bayanla etmedim bu zamana kadar inşallah da etmem sadece okul yılların da olurdu oda kızlarla
Saçı uzun olanın aklı kısa olur derler doğrumu ?çoğu insan söğlüyo ama herkes için ben geçerli bulmuyorum açıkcası bilgin zekan fikrin düşüncen olmazsa hayatı nasıl sürdüre bilirsin ki
En çok nefret ettiğin şey nedir?benim en çok nefret ettiğim dağınıklık ,düzensizlik
Tiksindiğin bi hayvan var mı?Tiksindiğim yılan en çok
Şiir yazarmısın severmisin ?Şiir yazmayı da severim okumayı da en çok zevkim bu
Anlamsız dediğin şey nedir?anlamsız dediğim şey ortada olmayan bir şeyin konuşulması bence
Dostluk diince aklına ne geliyor?Dosluk diğince aklıma ailem kadar yakın biri geliyo aklıma
Hangi deterjanı kullanıyorsun ?Çamaşır deterjanım PERSİLLLL bulaşık deterjanım Fairy bulaşık makinası olsa Finish kullanacağım
Hangi marka ruju kaliteli buluyorsun ?stila lip colur , kaliteli buluyom:huri:
Temizlik yapmayı severmisin ?Temizlik hastasıyım titizim bu konuda her günde yaparım temizlik yeterki evim mis gibi olsun koksun
Makyaj malzemesinde hangi markayı tercih ediyorsun ? makyaj malzemesinde clınıque yi bunu tercih ediyorum.bencede en iyi marka mac ama onun dışında ,Loreal birde Deborahh var.Avondan kullandıgın ürün var mı ?avon kullandığım ürün var
Pcnin markası ne?PRO2000
Aşk sonsuza dek sürer mi?aşk sonsuza kadar sürermi bilinmez sürmeyeni de var süreni de var saygı sevgi güven olduğu sürece sürer

Şimdilik bu kadar kolay gelsinn :):eller:
maşallah soru da baya bir varmış canım
elimden geldiği kadar cevap verdim :hhhhhh::hhhhhh:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Koltugun hayirli olsun canim. :hhhhhh:

kac yillik evlisin?
en sevdigin renk?
ugurlu sayin?
konuk olmayi istemismiydin?
hanimefendi.com a neden üye oldun?
saclarin ne renk?
sence kisa sac mi uzun sac mi?
ne tarz giyinmeyi seversin?
kac yasinda evlendin?
keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?
sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?
bir kadin kac yasinda anne olmali?
esinin ailesi ile aran nasil?
bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?
senin icin huzur ne demek?
ya huzursuzluk?
tatil deyince aklina ne geliyor?
su an yapmak istedigin sey ne?
kahve mi cay mi?
tatli ile aran nasil?
kilondan memnun musun?
hayalindeki erkek tipi nasil?
esin hayalindeki erkege uyuyor mu?
"ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?
asla hayir diyemeyecegin birsey?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
hayatta yaptigin en büyük cilginlik?
ya da yapmak istedigin?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?
en anlastigin üye?
peki en sevmedigin hangisi?
gözüm kapali yaparim dedigin bir yemek var mi?
en son ne zaman mektup yazdin?
en son ne zaman birinden mektup aldin?
evime hayatta sokmam dedigin sey ne?
evinde asla eksik etmedigin sey ne?
yurt disinda yasayan akrabalarin var mi?
sence sarisin erkek mi, esmer erkek mi yakisikli?
biyikli erkek sever misin?
hangi mevsimi daha cok seviyorsun?

meleğim

Daimi Üye
Tepki
457
Koltugun hayirli olsun canim. :hhhhhh:
kac yillik evlisin?5yıllık evliyim
en sevdigin renk?siyah
ugurlu sayin?3
konuk olmayi istemismiydin?bekledim isteğim gerçekleşti
hanimefendi.com a neden üye oldun?iyikide oldum yeni arkadaşlıklar yeni dostluklar kazandım
saclarin ne renk?siyah
sence kisa sac mi uzun sac mi?normal ne uzun ne de kısa
ne tarz giyinmeyi seversin?spor
kac yasinda evlendin?18
keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?hayrı demiyorum daha geç evlenseydim diyorum
sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?bayan 23 erkek 26
bir kadin kac yasinda anne olmali?20 veya23
esinin ailesi ile aran nasil?önceden limoni şimdi iyi
bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?bir kaç kişi var durumu iyi olmayan onalara bir ev almak isterdim yaşlıları ziyarete gitmek onlar hediye almak isterdim
senin icin huzur ne demek?huzurun olursa mutlu mesut olursun
ya huzursuzluk?huzursuzluk kavga yuva dağılmasına neden olur
tatil deyince aklina ne geliyor?memleketim çok özledim oraya gitmek istiyorum
su an yapmak istedigin sey ne?şuan yapmak istediğim bir şey yok
kahve mi cay mi?kahve
tatli ile aran nasil?iyidir
kilondan memnun musun?biraz
hayalindeki erkek tipi nasil?beyaz tenli uzun boylu siyah saçlı gözlerinin içi gülsün ben ona baktıkca ah ah
esin hayalindeki erkege uyuyor mu?uyuyo
"ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?keşke ailemden uzak olmasaydım
asla hayir diyemeyecegin birsey?
düşünmek gerek :panter::panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar