insanlara güvenirmisin = güvenemem yüzüne gülerler arkadan kuyunu kazarlar
en büyük yaptığın hata=başta söylediğim gibi erken evlilik
insanlarda neyi affetmezsin= iki yüzlü olmayı affedemem
en son gititğin film= Kutsal damacana
en son okutğun kitap= Yazar İsmail ersevim kitabın ismide ismayil kendi hikayesini anlatıyo
ne sevdiğin şey=gezmeyi severim
bilgisayar olmasaydı neyle meşgüldün:bilgisayar olmadan dantelle ilgileniyodum
insanlar neden bu kadar kötüleşti=Belkide hayat şartları zorlaştığı için
dünya=Güneş sistemine bağlı, üzerinde yaşadığımız yeryuvarlağı
ay=Türk Bayrağı'ndaki Ay
mavi=Yumşaklık,sukunet,sonsuzluk ve sinir sistemini yumşatır.İyileştirici,uzlaştırıcı,tedavi edici ve caydırıcı potansiyeli yüksek bir renk.Teorik olarak ulaşılamaz, enginlik, derinlik, gizem ve sevgi boyutu içeriyor
balayı=Bütün insanların en büyük özlemi sevdiği, aşık olduğu, istediği bir insanla hayatını birleştirmektir, yani evlenmektir.
yeni evli çiftin birlikte geçirdiği ilk bir ayı belirtmek için kullanılırken, giderek günümüzdeki anlamını kazanmıştır,balayı
ilişki=İki şey arasında karşılıklı ilgi, bağ, münasebet, temas
hanımefendi=sadece kadinin kibarcasi degildir hanimefendi, hanimefendilik bir haldir. ustelik cok zordur hanimefendi olmak. asla ve asla kufur etmez hanimefendiler. onlarin sinirleri alinmistir. kizsalar, sinirlerinden olseler bile bagirmazlar, cagirmazlar. ya susarlar, ya da kisa ve net bir sekilde tasi gedigine koyarlar. halbuki o anda iclerinde firtinalar kopmaktadir hanimefendilerin. kontrollerini kaybetmezler, kaybettikleri zaman ozur dilemesini bilirler, bir daha tekrarlamamak icin ellerinden gelen her seyi yaparlar,ama hala hanimefendidirler
kendini üç şeyle tanıt=saygılı güler yüzlü candan sıcak kanlı biriyimdir
hayalin nedir=hayalim de durumu olmayana yardım etmeyi daha iyi biri olmayı
hayvanları severmisin=severim yılan timsah hariç
tatile nerye gittin en son=bir yere gitmedim açıkcası
en yakın arkdaşların=okuldan arkadaşlarım
küçükkken yaptığın yaramazlık varmı varsa ne=oyuncak alırlarmış bende kırarmışım kullanmadan sebze dikerlermiş bahçeye bende gidip koparırmışım felaketmişim küçükken maviboncuktan alıntı