çocuklarının yaşları kaç?kizim 9 oglum 4 kucuk kizim ise 7 aylik,,,
çocuklarınla aran nasıl?iyi cok sukur,,,
otoriter bi annesi misin?yok degilimdir,ama yerine gore kurallarimda vardir,,arkadasda olmayi bilirim,patronda,,,
evde çocuklara söz hakkı verir misin?tabiki,,,onlar benim canim,,
çevrende evliliğini örnek aldığın kişiler var mı?yok,,,
eve ayakkabıyla girse gelen misafirin ne dersin?zaten gelen biri eger ilk geliyorsa(hollandali)bilmiyo tabi,,,ayakkabinizi cikarirmisiniz,saygiyla karsiliyolar,,gecen esimin kardesi gelmisti(hollandali)onuda uyarmistim,,,
evinde çok fazla ıvır zıvır var mıdır?onceden vardi,,faktim cok olurdu,temizlik yapardim butun gun,,,ama cocuklarim olunca faktim pek fazla olmadigindan,,hep birilerine verdim,,,,,,,simdi evim cok sade,,,
evin kaç odalı?6 odali......
evinden memnun musun?evet memnunum,,,,
eşin kaç yaşında?38 oldu yeni,,,,,,
evlendiğinde kaç kiloydun?genemi bu soru(60 larda idim galiba,,unuttum,gerci yazdim onceki sorularda ama,akil birakmadinizki insanda:alsana:
mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?ne yalan soyliyim merakliyimdir boyle seylerede,esim hic sevmez,,gidemezdim bu yuzden,,,
hangi durumlarda özgüvenin kabarır?kendimi zayiflamis gordugumde:dertli:
rekabeti sever misin?yok hic girmem o yollara,,her tas yerinde agirdir bence,,,
hırslı mısındır?yok hic hirsim yoktur,,,
okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?evet bi kere verdim,kopya vermeninde cekmek kadar suc oldugunu 0 alinca anladim,,benim niyetim yanlizca iyilikti ama:dertli:
herşeyi kafasına takanlardan mısın?maalesef:dertli:
aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?bazen asabiliyorum,,,ama bazen,,,,
yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?burasi haric baska ortamim yok,,vaktim yok cunku,
yakınınızda havuz var mı?evet var,,,
stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın?biraz yanlizlik ve sessizlik yeter bana,,baska seye ihtiyacim yok,,,cok cabuk avunurum ben,,,
sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?sicacik kumsal tabiki,,
kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?yok kat kat giyinemem,daralirim ben,,,
eşin yıllık iznini genelde yazları mı kullanır?evet,,,,
kayınvaliden en son ne zaman size geldi?bi kac hafta oldu,,,onun derdi basindan askin,
yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?yaz sicaginda,,,
bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?bazen seviyorum boyle havalari,,,
ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?butur hayaller cok kurarim ,ama bu inandigim anlamina gelmez,hayal iste,,,
olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?her zaman oyle olmuyo ama:dertli:
buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?hemen hemen hergun,,,en son dun temizledim,,
mutfak dolapların her zaman düzenli midir?cok duzenliyimdir,,,gecen kizim girdi mutfaga herseyin yerini degistirmis,biraz kizdim ama,,,,,,
mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?suan bakiyorumda ne var ne var,,,aaa gecen tahta kasigim kirildi,almayi dusunuyorum,,,cogunlukla onu kullanirdim,,
internetten alışveriş yapar mısın?su asiralar basladim,evimde fazlalik olan ne varsa satiyorum internetten,,,2,satisimi bugun yapicam,,
sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin?yaslanmis,ama dahada guzel(cunku zayifliycam ve asla kilo almiycam)
hayal kurmayı sever misin?cooooooooooooooooooooooooooooooooooook:dertli:
teeeskur ederim balim