koltuğun hayırlı olsun canım....:hulya:
sağol balım gel beraber oturalım sallanırdık
sabah uyandığında kendini yorgun mu dinç mi hissedersin?dinç hissederim bazende yorgun
hobilerin nelerdir?elişi yapmak resim ve kamara cekmek gezmek vs vs
hiç diyet yaptın mı?hayır yapmadım
şimdiye kadar tartıda en fazla kaç kilo gördün kendini?hep yerinde sayıyorum 48'de
ilkokuldaki sınıf arkadaşlarının adlarını hala hatırlar mısın?bir kaç tanesini emine,arzu,hatiçe,yılmaz,ferit,yahya,nida, nurhan
face e erkek ilkokul arkadaşlarını eklemene kızar mı eşin?evet tanımadığı için gerçi öyle birşeyde olamaz unutmuşlardır beni
seni gördüklerinde kaç yaşında olduğunu düşünüyor insanlar?25,26 yaşlarında
sence insanın karakteri zamanla değişebilir mi?değişir herhalde insanına bağlı
kendi düşünce ve davranışlarını beyenir misin?bazen arada evet
geçmişe dönüp baktığında şu fırsatı kaçırmasaydım hayatım daha iyi durumda olurdu dediğin olur mu?evet iş bulmuştum kendime bekarken maaşıda iyi idi ama babam izin vermedi yoksa sırtım yere gelmezdi sanırım
kararlarını gözden geçirdiğinde hayatına dair verdiğin doğru kararlar mı yoksa yanlış kararlar mı daha çok?doğrular çok
devamlı kendini öven insanlar hakkında ne düşünürsün?güler geçerim
eşinle tartıştığın zaman neler hissedersin?yıkılmış kahrolmuşluğu
sence çevrendekiler seni nasıl biri olarak tanıyor?konu komşuya bakarsan iyi ama eşimin ailesine binadakilere bakarsan
kötü kadın müzeyyen tiplemesiyim
benim bir bakışımdan ne demek istediğimi ablar dediğin kaç kişi var hayatında?2 kişi
bundan 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?bilmem belkide kapı dışarıda
bi maskeli baloya katılsan nasıl bi kostüm tercih ederdin?cadı kostümünde
eşinin horlama sorunu hem de seni uyutmayacak kadar ne yapardın?horlamaz ki
horlasaydı dürterdim
olmadı yataktan aşağıya iterdim
eşin giderek kilo alıyor ve sen onun yanında çok zayıf kalıyorsun ne yapardın?aynen sordugun gibi kilolu dur rahatsız olam aksine kendisi rahatsız oluyor
bi de tam tersini düşün çok kilo almaya başladın eşinse senin yanında çok zayıf kalıyor ne yapardın?rejim herhalde
nasıl bir çocukluk geçirdin?sessiz sakin bi o kadar da yaramazlıklar içerisin de bir çocukluk
çocukluğunu yaşayabildiğini düşünüyor musun?evet bi bakıma
hayatının en mutlu dönemi sence kaç yaşlarında olduğun dönemdi?16,17,18 yaşları
iddiaya girmeyi sever misin?hayır
para biriktirir misin?evet günde 2 tl atıyorum kumbaraya
gelecekle ilgili planların hep maddiyata mı dayanıyor?çocuklar için evet
gittiğin lokantanın servisi çok kötü ama yemekleri çok güzeldi tekrar gider misin?servis önemli değil önemli olan yemeklerin iyi olması
peki o lokanta da şikayet kutusu olsa yazıp bırakır mısın?evet bırakırım
bakkaldan bişey aldın ve tarihi 2 gün geçmiş ne yaparsın?iade ederim bir keresinde başıma gelmişti
bir mağazaya girdin ve elemanlar seninle ilgilenmek yerine biraz önce çıkan çocuğun ne kadar yakışıklı olduğundan bahsediyor ne yapardın?çıkar giderim baka mağazamı yok
tam karşıya geçeceksin ve bir bisikletlinin sana çarpmasına ramak kalmıştı tepkin neolur?kızardım
çevrendeki insanlarla sık sık tartışır mısın?hayır
bakkaldan alışveriş yaparken tarih ve markalara dikkat eder misin?evet ederim
para üstü aldığında sayar mısın yoksa dierk cüzdana mı koyarsın?sayarım fazlasını istemem
saymadan çıktın ve başka bi yerde alış veriş yapacaksın ki kasiyer sana 10 lira eksik para üstü vermiş ne yaparsın?başıma geldi gittim tekrar dedim dikkat et
geri döndün ve hatasını söyledin o da kusura bakmayın hanfendi burdan çıkmadan saymadınız nerden bileyim beni kandırmadığınızı dedi senin tepkin en olur?kız sen falcımısın
fişini gösterdim bak dedim ve kızardı salak
insanlarla iletişimin nasıldır?iyidir
güler yüzlü müsün?evet oldukca yoksa ev hayalet evine döner
ağlar mısın? ağlarsan neden?ağlarım nedenide eşim yüzünden bazı zamanlar
mutluluk senin için ne ifade ediyor?neşe,sevinç,sevilmek
kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin?
hayat felsefen nedir?hayat felsefem doğruçuluk
iki yolun var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdin?vallah zor bir secim
yaptığın en büyük çılgınlık?köyde traktörle bir komşu çocuğuyla yarış yapmamız
Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi Ne cizerdin ?köydeki evimizin resmini
Hiç gün batımını izledin mi? Her güneşin batışında ömründen bir günün gidişi seni üzüyor mu?evet izledim ve üzülmez olurmuyum
güneş her seferinde batıp doğuyor birgün ben battığımda doğmayacağım
Hayatta en cok kıymet verdiğin?çocuklarım
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersin?sıkıldığımda
bi gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin? ıssız bir adaya
sonuna kadar dayanır mısın yoksa hemen mi pes edersin? derken ne için demek istedin?
ölmeden önce yapmam gerek dediğin bişe var mı?olmaz sanırım
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?çocuklarınızla çok güzel vakitler geçirin derim
Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ?çıkmak sanırım
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?evet 2 nolu görümçe ve 2 nolu eşimin yengesi
Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ?birbirlerine uyum sağladıkları için
Evde yokluğunu hissettiğin şey? çocuklar
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?atatürk
biriyle kavga edeceğinde vurmaya nerden başlarsın:midesinden
bir kapıyı kırk kez mi kırk kapıyı bir kez mi çalmalı? birkez çalanlardanım
kahve rengi bir renkse kahve ne renk:yine kahverenk
kimler için nelerinden vazgeçer taviz verirsin?
ıssız bi adaya düşsen yanına kimi alırdın:elişilerimi ve çocuklarımı
kendi kendine konuşup sonradan ben napıyorum dediğin oldu mu hiç :hep konuşurum ki
inşallah bu soruyu sormazlar dediğin bi soru var mı
hade söyle soralım:yok balım yok
görmek ve bakmak arasında.....kesin bir çizgi vardır....bana bu çizgiyi anlatan bir kısa yazı yazarmısın?görmek istersen uzagı önce yakınındakine bak ne kadar uzak
'insan yemek için mi yaşar yaşamak için mi yer?' sence?yaşamak için
'bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' burda anlatılmak istenen şey...kötüyle kötü olmak mı....kurunun yanında yaş da yanar gibi bişeymi sence nedir? kurunun yanında yaş ta yanar
-bir baba evladını sevgiyle büyütürken tüm sıkıntılarına gönüllü katlanırken...neden ilerde roller değiştiğinde evlat...babayı artık istemez bir yük gibi görür....bu çocuk yetiştirirken yapılan bir hatanın faturasımı....yoksa günümüz insanları...teknolojik yönden geliştirirken....insan vasıflarını yokmu ediyor? teknolojik yönden geliştirirken insan vasıfları da yok oluyor canım
Eğer bir adam bir ormanın ortasında tek başına konuşuyorsa
söylediklerinin yanlış olduğundan söz edilebilir mi? deli ise hayır
elde edilemeyen şey neden vazgeçilmeze dönüşür?elde edemediğin için dir
pişman olmak demek...hatadan dönmek mi? hatayı anlamak mı olur sence?her ikiside olur canım
adını sana kim verdi?babamın çok samimi ve yılların eskitemediği bir can dostu verdi sevdiği kızın adını vermiş bana
asla affetmem dediğin şey nedir?ihanet
hata yapınca özür dilemeyen...yada...kalp kırıpta anlamayan bir insanın arkadaşı olarak kalırmıydın?hayır öyle bir arkadaşım vardı eşimin arkadaşının hanımı idi
ve bitti arkadaşlık hatam yokken beni bir konu hakkında suçladı ve alakayı kestim
biri seni üzdüğümde ona belli edermisin?hafif bir şekilde ama sevindirmem de onu üzdüm diye
yağmur olsaydın nereye düşerdin?sevdiğimin yanagına
en çok güldüğün komedyenler?kemal sunal,şener şen ve hakan yılmaz
zaman ilaçmıdır....yoksa....acı birikimi mi?acı birikim
'alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'.......mazlumun ahı yerde kalırmı?mazlumun hakkını kim koruyor?yerde kalmaz hiç bir zaman kim mi koruyor yüce rabbim
bir kişiye haddin den fazla değer verirsen sonunda onun karşısında kendi değerini kaybedersin?hiç başına geldimi?....değer verende mi ona saygı göstermeyende mi suç?evet gelmezmi ah ah değer veren de
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıci varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?hiç düşünmedim neden diye
Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?gitmedim ama sanırım öyledir galiba
Kedi ile kaleci arasında ne fark vardır ?kedi fare yer kalecide gol yer