49. Haftanın Konuğu »» zuzu44

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
netten en çok oynadığın oyun hangisi?
en sevdiğin çikolata hangisi?
en sevdiğin içecek?
evde ekmek yapar mısın?
ışınlanma icad edilse ilk nereye gider gelirdin?
görünmez olabilsen ilk ne yapardın?
kadınlar askere alınsa 3 gün sonra gidermiydin?
yıldız tilbenin danslarını nasıl buluyorsun?
enerji içeçeceği sever misin?
eşin kamp kuralım 1 hafta dese ne dersin?
denizi mi havuzu mu seversin?
bikini mi mayo mu haşema mı?
pastane kurabiyesi mi daha lezzetli evde yapılan mı?
haber izlemeyi sevr misin?
en sevdiğin meyva hangisi?

çay içmeyi seviyor musun ?
yakın zamanda sinemaya gittin mi ?
nazar boncugu tasirmisın?
batıl inançların var mı ?
mutlulukdan ağladığın oldu mu?
nefsinle konuşurmusun?
bazen kendini anlatamadığın oldumu?
bugun dalgınmısın ?
evde titizmisin ?takıntıların varmı?
dolabın da kıyafetlerin simetrimi yoksa dağınıkmı
bonyonun duvarlarını kaç günde yıkarsın

haftada kaçgün ince temizlik yaparsın?

temızlık yaparken yavaşmısın yoksa hızlımısın

becerıklımısın evde yoksa mıymıymı iş yaparsın?

en güzel hangi yemeyi yaparsın

hiç mutfakta akşamdan bulaşık bıraktığın oldumu sabaha

sabah kaçta kalkarsın

akşam kaçta yatarsın

netten en çok oynadığın oyun hangisi?oynamam
en sevdiğin çikolata hangisi?hepsini seviyorum çiko hastasıyım ben-kop
en sevdiğin içecek?enerji ve elma suyu en çok
evde ekmek yapar mısın?hayırışınlanma icad edilse ilk nereye gider gelirdin]hindistan,amerika,mısır,tunus falan olurdu herhal-kop
görünmez olabilsen ilk ne yapardın??merak ettiğim kişilerin hayatına:kptmya:[/COLOR
kadınlar askere alınsa 3 gün sonra gidermiydin?bilmem giderdim ama orayıda karıştırırım 2 dk barındırırlar beni bilmem:kptmya:
yıldız tilbenin danslarını nasıl buluyorsun?komik:kptmya:
enerji içeçeceği sever misin?evetttttttttttt
eşin kamp kuralım 1 hafta dese ne dersin?ay yok kalsın almimmm
denizi mi havuzu mu seversin?denizi
bikini mi mayo mu haşema mı?bikini
pastane kurabiyesi mi daha lezzetli evde yapılan mı?evde yapılan
haber izlemeyi sevr misin?fazla izleyemem
en sevdiğin meyva hangisi?muz:kahve:
çay içmeyi seviyor musun ?evet ama kaçak olursa
yakın zamanda sinemaya gittin mi ?hayır
nazar boncugu tasirmisın?evet
batıl inançların var mı ?ohohhhh hemde çok:kptmya:
mutlulukdan ağladığın oldu mu?evet oldu
nefsinle konuşurmusun?:hulya:bazen kendini anlatamadığın oldumu?hemde çok halada öyle
bugun dalgınmısın ?genelde çok dalgınımdır ama bugün değil
evde titizmisin ?takıntıların varmı?evet titizimdir
dolabın da kıyafetlerin simetrimi yoksa dağınıkmı : simetri değil ama düzenlidir daha yeni düzenledim 2 güne eser kalmaz:kptmya:bonyonun duvarlarını kaç günde yıkarsın: sık sık

haftada kaçgün ince temizlik yaparsın?haftada değil benim pek kıl yok kukuyu ayda bir ağda yaptırırım :kptmya:koltuk altlar 2 haftada anca uzuyo

temızlık yaparken yavaşmısın yoksa hızlımısın:kesinlikle hızlıyımdır eli yavaşlığa asla tahammulum yoktur
becerıklımısın evde yoksa mıymıymı iş yaparsın?ay ne mıy mıyı yaaa deli olurum mıy mıy iş yapanlara hızlıyımdır harikalar yaratırım evde kısa zamanda:D

en güzel hangi yemeyi yaparsın:) genelde her yemeği ama en çok meşhur patates dolmam
hiç mutfakta akşamdan bulaşık bıraktığın oldumu sabaha:) genelde olmaz

sabah kaçta kalkarsın:değişiyo ama 8:00-8:30 bu aralar yataktan kalkamıyorum:(
akşam kaçta yatarsın:belli olmuyo

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
:ilknur::ilknur::ilknur: görevimiz canım-kop

bu arada nickinin anlamı ne?neden 44?ben hep çocuk gibi konuşurum genelde şımarıklık yaparım:Dondan zuzu dendi 44 gelince malatyalıyımbaşka forumlarda üyeliğin var mı isim vermeden?evet var
her foruma bu nickle mi üue olursun?genelde
başka ne tarz sitelerde üyeliğin var?yemek sitelerinde çok var ama bir sürü var vallakarışıkinşallah sorulmaz dediğim bi soru var demiştin o soru soruldu mu:))?
he he :) var tabi ama sorulmadı ALLAH'tan:kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
mezdeke oynamayı sever misin?
arkadaşlarla toplanıp evde göbek atar mısınız?
gün yapar mısınız?
sevgilin gece mesaisi yapar mı?
evde yalnız kalmaktan korkar mısın?
sevgilin buraya üye olduğunu biliyor mu?
giripte neler yazdığını okur mu?
okusa tepkin ne olur?
seninkinin telefonunu karıştırır mısın?
herkes şu dünya da iyi niyetli olduğundan yakınır peki sence kötü niyetli olanlar nerde?
evin genel temizliğini sen mi yaparsın yardımcı mı tutarsın?
makyaj malzemelerinde takıldığın bi marka var mı?
bu ara en çok sevdiğin şarkı hangisi?
en sevdiğin sanatçılar hangileri?
hangi ülkeleri gezdin gördün?
en sevdiğin dizi hangisi?
ön yargılı mısın?
alıngan mısın?
birine kırıldığın zaman hemen belli mi edersin yoksa içine mi atarsın?
böreği hazır yufkadan mı yoksa kendin açarak mı yapmayı tercih edersin?
genel olarak bardağın boş tarafını mı yoksa dolu tarafını mı görürsün?
gelecekle ilgili bişey öğrenme şansın olsa bu ne olurdu?
sence aynı anda birden fazla kişiye aşık olunur mu?
kredi kartın var mı?
kartın limitlerini zorlayacak kadar alışveriş yapar mısın yoksa idareli mi kullanırsın?
mutfakta işini en çok kolaylaştıran alet nedir?
evde sonradan aldığın ve ben bu yokken ne yapıyomuşum acaba dediğin bi alet var mı?
hayalindeki ev nasıl?

mezdeke oynamayı sever misin?sevmem pek halay ve roman severim
arkadaşlarla toplanıp evde göbek atar mısınız?evet çok:kptmya:
gün yapar mısınız?sık değil
sevgilin gece mesaisi yapar mı?hayır
evde yalnız kalmaktan korkar mısın?yok öle korkularım yoktur severim yalnızlığısevgilin buraya üye olduğunu biliyor mu?hayır bilmiyo kızmaz ama okumasın diye söylemedim giripte neler yazdığını okur mu?okur:D
okusa tepkin ne olur?tepkim olmaz ama daha girmem yada nickimi değiştiririm rahat olamam o zaman burda
seninkinin telefonunu karıştırır mısın?hayır karıştırmayı sevmem
herkes şu dünya da iyi niyetli olduğundan yakınır peki sence kötü niyetli olanlar nerde?içimizde tabiki ben iyiyim denmekle olmaz onu karşıdaki anlar zaten
evin genel temizliğini sen mi yaparsın yardımcı mı tutarsın?şu an bekar olduğum için bende yaparım annemde ama genelde annem
makyaj malzemelerinde takıldığın bi marka var mı?hayır yok ama rımelde şu an avonun bir kaç tane var onları seviyorum
bu ara en çok sevdiğin şarkı hangisi?istanbul saklasın bizi-kıraç,emre aydın-hoşçakal
en sevdiğin sanatçılar hangileri?pinhani,duman,hayko cepkin,mor ve ötesi,kıraç,emre altug,demet akalın,arzu ay var daha aklıma gelmiyo gelirse yazarım
hangi ülkeleri gezdin gördün?daha ülke görmedim bir tek almanya ora doğumluyum sayılırmıD:
en sevdiğin dizi hangisi?küçük sırlar,yer gök aşk
ön yargılı mısın? genelde değilim ama bazen azcık oluyo
alıngan mısın?evet önceden daha çok alıngandım hemde çok şimdi çok aza indi
birine kırıldığın zaman hemen belli mi edersin yoksa içine mi atarsın?direk belli ederim surat sallarım
böreği hazır yufkadan mı yoksa kendin açarak mı yapmayı tercih edersin?valla hazır daha iyi oluyo vakit varsa tabi evde yapmak bugün poça yaptım hamuru kendim yaptım
genel olarak bardağın boş tarafını mı yoksa dolu tarafını mı görürsün?değişiyogelecekle ilgili bişey öğrenme şansın olsa bu ne olurdu?düşünmedim öğrenmekte istemem
sence aynı anda birden fazla kişiye aşık olunur mu?hayır olunmaz
kredi kartın var mı?var olmaz olasıca:kptmya:
kartın limitlerini zorlayacak kadar alışveriş yapar mısın yoksa idareli mi kullanırsın?senelerdir kurtulamadım ya ama şimdi sıfırladım 7.aydan beri kullanmuyorum kullansam bile irade olucak yani kesinlikle
mutfakta işini en çok kolaylaştıran alet nedir?ellerim:kptmya:
evde sonradan aldığın ve ben bu yokken ne yapıyomuşum acaba dediğin bi alet var mı?mikro dalga genelde annemin işine çok yarıyo
hayalindeki ev nasıl:anlatmakla olmaz resimlerini bir ara koyarım yazmakla olmaz:)

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kapkaça uğradın mı hiç?
evde parti verir misiniz?
sence sürekli şüphe duymek erkeleri aldatmaya iter mi?
yakışıklı olmak aldatmayı tetikler mi?
ne ile epilasyon yaparsın?
iç giyimie de dış giyim kadar önem verir misin?
sence evliliğin en byük dezavantajı nedir?
durduk yere biri sana vursa ne yaparsın?
telefonunun markası ve modeli ne?
davetsiz misafir gelmesi seni rahatsız eder mi?
gecenin 2sinde yabancı bi numara ısrarla arıyor ne düşünürsün?
bi açtın sapıkmış tekkin ne olur?
tatil deyince ilk aklına gelen nedir?
fazla hamur işi yapar mısın?
en çok misafirliğe mi gidersin yoksa çağırır mısın?
değişik geceliklere düşkünlüğün var mı?
coca kola içer misin?
bigün aniden kapını çalsam ben hanımefendiden ilknur desem ne yaparsın?
paraşütle uçmaya cesaret edebilir misin?
yarın uyandığında hayatında olmasını istemediğin şey ne?
en sevdiğin abur cubur nedir?
gece uyku tutmazsa ne yaparsın?
fotoğraf çektirmeyi ve çekmeyi sevr misin?
nişanlılık dönemin ne kadar sürdü?
evde yalnızsın gece ve sesler duydun ne yapardın?
çocuk yetiştirmekle ilgili planların var mı?
anneler gününde ve babalar gününde hed,ye verir misin?
arkadaşlarına doğum günlerinde hediye alır mısın?
sık sık uçuk çıkar mı dudağında?
kapı çalsa ve perişan giyinimli bi kadın bana yiyecek giyecek verir misin ya da para dedi ne yaparsın?
peki o kadın eve girmek isterse ne yaparsın?
hangi kuruyemişleri seversin?
sorulardan sıkıldın mı?
şu an üzerinde ne var?
hayatında içinde kalan keşke şöyle yapabilseydim dediğin ne var?
hatıralara önem verir misin?
hatırası var die atmaya kıyamadığın şeyler var mı?
evde işine yaramayan şeyleri bigün lazım olur die saklar mısın yoksa ne yaparsın?
banyodan çıkınca saçlarını kurutur musun ıslak mı bırakırsın?

kapkaça uğradın mı hiç?uğrar gibi oldum
evde parti verir misiniz?yoo vermedim daha
sence sürekli şüphe duymek erkeleri aldatmaya iter mi?itmez bence insanın içinde varsa şüphe müphe dinlemez
yakışıklı olmak aldatmayı tetikler mi?olabilir ama dediğim gibi insanın içinde varsa olur engel olamazsın
ne ile epilasyon yaparsın?hiç epilasyon yaptırmam ben:kptmya:
iç giyimie de dış giyim kadar önem verir misin?kesinlikle
sence evliliğin en byük dezavantajı nedir?yaşayıp görücem şimdi bişiy diyemem
durduk yere biri sana vursa ne yaparsın?aynen bende ona yerleştiri veririm:kptmya:telefonunun markası ve modeli ne?daha yeni aldım general mobile q300 çok memnunum şimdilik 7 sene sonra değiştirdim tlf yoksa eski tlf çok seviyorum sony ericsondu
davetsiz misafir gelmesi seni rahatsız eder mi?evet sinir olurum haberli olmasını tercih ederim ben giderken hep tlf açar haber veririm aynen banada öyle yapılmasını isterim
gecenin 2sinde yabancı bi numara ısrarla arıyor ne düşünürsün?garipserim tabiki uykunun arasında sallarım küfürü:kptmya:
bi açtın sapıkmış tekkin ne olur?tepkim sert olur sülalesini kulaklarını çınlatırım:kptmya:
tatil deyince ilk aklına gelen nedir?deniz,huzur eğlence dinlenmekfazla hamur işi yapar mısın?evet
en çok misafirliğe mi gidersin yoksa çağırır mısın?giderim
değişik geceliklere düşkünlüğün var mı?daha olmadı dur bi evlenekte:kptmya:coca kola içer misin?evet önceden kasalarla içerdim şimdi çok azalttım
bigün aniden kapını çalsam ben hanımefendiden ilknur desem ne yaparsın?çok sevinirim bak sen aniden gelebilirsin ikocan hemen buyur ederim şipşak güzel şeyler hazırlarım
paraşütle uçmaya cesaret edebilir misin?evetttttttttt
yarın uyandığında hayatında olmasını istemediğin şey ne?çok varrrrrrrrmesela metrobüs olmasın araba olsun kendim kullanayım:kptmya:
en sevdiğin abur cubur nedir?kelogs,çikolata
gece uyku tutmazsa ne yaparsın?t.v izlerim sigara yakarım
fotoğraf çektirmeyi ve çekmeyi sevr misin?çektirmeyi daha çok seviyorum:kptmya: ama güzel foto çekerim
nişanlılık dönemin ne kadar sürdü?olmadıki olsun diye bekliyo karşı taraf:kptmya:evde yalnızsın gece ve sesler duydun ne yapardın?bakardım ne oluyo diye
çocuk yetiştirmekle ilgili planların var mı?planla olmaz o işler
anneler gününde ve babalar gününde hed,ye verir misin?genelde kutlarım aldığımda olur ama ben her zaman hediye alırım biraz ticarete girdi ama tabi alırım
arkadaşlarına doğum günlerinde hediye alır mısın?evet alırım bana aldılarsa alırım:kptmya::kptmya::kptmya:
sık sık uçuk çıkar mı dudağında?hayır korkar benden uçuk:kptmya:
kapı çalsa ve perişan giyinimli bi kadın bana yiyecek giyecek verir misin ya da para dedi ne yaparsın?kesinlikle veririm ama kapıda bekletirim kapatırım kapıyı hazırlarım yiceği falan açıp veririm ne olur ne olmaz burası istanbul
peki o kadın eve girmek isterse ne yaparsın?almam korkarım çünkü
hangi kuruyemişleri seversin?çekirdek,soslu mısır ,şam fıstığı en çokta kaju severim
sorulardan sıkıldın mı?yok anam alıştım senin soruların bitip tükeneceği yok:kptmya:yok sıkılmadım ama
şu an üzerinde ne var?ay ayıp olur kız:kptmya:eşofman var
hayatında içinde kalan keşke şöyle yapabilseydim dediğin ne var?var ama bana kalsın
hatıralara önem verir misin?evet hemde çok
hatırası var die atmaya kıyamadığın şeyler var mı?çok var
evde işine yaramayan şeyleri bigün lazım olur die saklar mısın yoksa ne yaparsın?önceden saklardım ama bir senedir elime geçeni atıyorum
banyodan çıkınca saçlarını kurutur musun ıslak mı bırakırsın:yazın hiç kurutmam nemlensin diye ama kışın kuruturum

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
eve gelen tamirci sana iltifatlar etse ne düşünürsün?
kapıya tüpçü gelince onun mutfağa geçip tüpü takmasına izin verir misin?
kim o demeden kapıyı açar mısın?
kim o dediğinde kapıdaki kişi benim dedi ama sen tanımadın ne yaparsın?
sokakta bakıma muhtaç bi hayvan görsen yardım eder misin?
yakınınızda köpek barınağı olsa gönüllüler gidip köpeklere baksalar yardımcı olur muydun?
sokakta kimsesiz bi kedi peşine katılsa ve acı acı miyavlayarak seni takip etse ne yaparsın?
evcil bi hayvan hediye edilmesi seni mutlu eder mi?
görünüşü ne olursa olsun tüm hayvanları severim diyebilir misin?
apartmanda kapıcınız var mı?
komşunun devamlı yüzünde morluklar görsen sorduğunda kapıya çarptım düştüm dese ne yapardın?
sence evli çiftleri sadece dışarıdan gözlemleyerek mutlu mu yoksa mutsuz mu olduklarını anlayabilir miyiz?
banka da 4 saat sıra bekledin ve tam senin sıran geldi paydos oldu ne yaparsın?
aklını mı mantığını mı dinlersin?
bi konuda karar verdin ve arkadaşın bu kararının yanlış olduğunu söylüyor hemen kararından vazgeçer misin?
alışveriş yaparken ne alsam ya da hangisini alsam diye çok kararsız kalır mısın?
satın aldiığın bişeyi eve gelidkten sonra diğer rengini almalıydım deyip gidip değiştirdiğin olur mu?
bi karar alırken çevrendekilere danışır mısın yoksa kendi kararını kendin mi verirsin?
alışverişe çıkarken liste hazırlar mısın?
peki o listeye ne derece sadık kalırsın?
en geç saat kaça kadar uyuyabilirsin?
gündüz mü gece mi gezmeyi seversin?
çok geç yatsan da çok erken kalkabilir misin?
evlatlık alma konusunda ne düşünüyorsun?

eve gelen tamirci sana iltifatlar etse ne düşünürsün?hoşlanmam zaten o cesareti vermem
kapıya tüpçü gelince onun mutfağa geçip tüpü takmasına izin verir misin?evet önceden takarlardıtanıdıktı ama şimdi doğalgaz var
kim o demeden kapıyı açar mısın?açmam delikten bakarım
kim o dediğinde kapıdaki kişi benim dedi ama sen tanımadın ne yaparsın?açmam tanıyana kadar yada zincir takılıyken açarım
sokakta bakıma muhtaç bi hayvan görsen yardım eder misin?evet ediyorumda
yakınınızda köpek barınağı olsa gönüllüler gidip köpeklere baksalar yardımcı olur muydun?evet olurdum
sokakta kimsesiz bi kedi peşine katılsa ve acı acı miyavlayarak seni takip etse ne yaparsın?offff işte bittiğim an hiç dayanam yaaa yerim ben onu yiyecek veririm ve barınağa götürürüm yada sote bir yer bulurum
evcil bi hayvan hediye edilmesi seni mutlu eder mi?evet ama evde baktım çok ama olmuyo annemin astımı var
görünüşü ne olursa olsun tüm hayvanları severim diyebilir misin?hayır korktuğum ve iğrendiğim hayvan var malesef
apartmanda kapıcınız var mı?yok
komşunun devamlı yüzünde morluklar görsen sorduğunda kapıya çarptım düştüm dese ne yapardın?sormam rencide etmem onun anlatmasını beklerim
sence evli çiftleri sadece dışarıdan gözlemleyerek mutlu mu yoksa mutsuz mu olduklarını anlayabilir miyiz?hayır dışardan bazen ne kadar mutlular diyorum ama sonra nerden biliyosun evin içinde nasıllar diyorum kendime
banka da 4 saat sıra bekledin ve tam senin sıran geldi paydos oldu ne yaparsın?işte o zaman haberlerde izleyin beni:kptmya::kptmya::kptmya:
aklını mı mantığını mı dinlersin?önceden aklımdı şimdi biraz daha mantığım ağır basıyobi konuda karar verdin ve arkadaşın bu kararının yanlış olduğunu söylüyor hemen kararından vazgeçer misin?bilmem arkadaşa göre değişir genelde etrafımda kıskananlar olduğu için beni anneme danışırım
alışveriş yaparken ne alsam ya da hangisini alsam diye çok kararsız kalır mısın?yok bakarım güzelse alırım ama tabiki kararsız olduğum zamanlar oluyo
satın aldiığın bişeyi eve gelidkten sonra diğer rengini almalıydım deyip gidip değiştirdiğin olur mu?çok nadir
bi karar alırken çevrendekilere danışır mısın yoksa kendi kararını kendin mi verirsin?anneme danışırım babama kardeşime danışırım onların fikirleride önemli benim için
alışverişe çıkarken liste hazırlar mısın?hayır genelde hazırlamam ama önemli bi durum varsa yazarım
peki o listeye ne derece sadık kalırsın?kalırım genelde
en geç saat kaça kadar uyuyabilirsin?valla bugün 1:30 kaltım vucudum kalkmıyo yataktangündüz mü gece mi gezmeyi seversin?gece:)
çok geç yatsan da çok erken kalkabilir misin?eli mahkum kalkıyoz
evlatlık alma konusunda ne düşünüyorsun.....hiç düşünmedim

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?
hangi durumlarda özgüvenin kabarır?
rekabeti sever misin?
hırslı mısındır?
okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?
herşeyi kafasına takanlardan mısın?
aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?
yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?
yakınınızda havuz var mı?
stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın?
sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?
kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?
yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?
bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?
ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?
olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?
buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?
mutfak dolapların her zaman düzenli midir?
mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?
internetten alışveriş yapar mısın?
sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin?
hayal kurmayı sever misin?
mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?hayır gitmem
hangi durumlarda özgüvenin kabarır?emin olduğum her konuda
rekabeti sever misin?evet severim
hırslı mısındır?evet oldukça
okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?evet verdim:kptmya:
herşeyi kafasına takanlardan mısın?evet çok hemde malesef
aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?oldukça sadık kalırım
yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?bilmem nasıl yani mesela burdayım işte ama reelde yeni ark edinmek beni bazen yoruyo kendimi tekrar anlatmak falan
yakınınızda havuz var mı?yok ama bir vesaitlik yol var
stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın?kendimi dışarı atar alışveri yaparım ama yiyecek alışverişi süper zevk alırım süper market dolaşmalarında helede realde:)
sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?güneşlenmek ama şemsiye olsun lütfen:)
kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?kat kat giyinirim zor ısınırım kansızım çünkü
yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?yaz sıcağında daha çok hastalığımdan dolayı sıcağa karşı tahammulsüzlük var
bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?içimi karartır havayla bağlantılıyım çünkü
ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?bilmem arada bazen kendime diyorum ama nerdeeeeeeeee:kptmya:
olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?olumlu düşünmek diye kitap okuyorum ama bir kere uyguluyorum bir bakıyorum ikinciye eskiye dönmüşüm:kptmya:
buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?sık sık
mutfak dolapların her zaman düzenli midir?evet
mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?bilmem annem bilir
internetten alışveriş yapar mısın?evet geçende yaptım ama her siteden değil tabikisence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin?ay bilmem valla 10 yıl sonra tekrar görüşelim ikocan sen karar ver:)hayal kurmayı sever misin?[/evet hemde çok olmassa yaşayamam ki

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır?
çevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı?
bu tip insanlara ne söylemek istersin?
hiç motora bindin mi?
eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu?
sence cimrilik nedir tutumluluk nedir?
arabest müziği sever misin?
hiç müzeye gittin mi?
tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin?
en son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin?
zamanında seni üzen bi insanın yardıma ihtiyacı var hem de senin yapabileceğin bişey ne yapardın?
sokakta sevmediğin bi insanla karşılaştın gözlerinin içine kadar baktı slm verir misin?
sohbet etmek istemediğin biri seninle sohbet etmekte çok ısraslı onu başından nasıl gönderirsin?
sokakta biri sana adres sorduğunda ne yaparsın?
bi yere oturmaya gittin ama sadece ev sahibini tanıyorsun o da devamlı servis yapıyor ne yaparsın?
sokakta 2 metre boyunda bi karış etekle gezen hatunlara bakınca ne düşünürsün?
birini dinlerken dikkatin çabuk dağılır mı?
bişeye sevindiğinde ilk tepkin ne olur yani sevincini nasıl belli edersin?
ehliyetin var mı?
araban var mı?
belediye otobüslerine çok biner misin?
otobüslerde en sinirine giden şeyler neler?

sence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır?evli değilim bu soru beni aşar
çevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı?şu an yok
bu tip insanlara ne söylemek istersin?bana düşmez
hiç motora bindin mi?evet:D
eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu?korkuturum ona nişan almam
sence cimrilik nedir tutumluluk nedir?ben cimrilikte tutumlulukta bilmem:kptmya:arabest müziği sever misin?bazılarını hepsini değil
hiç müzeye gittin mi?evet okuldayken:D
tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin?çok olmamak şartıylar evet
en son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin?elimden geldiği kadarıylazamanında seni üzen bi insanın yardıma ihtiyacı var hem de senin yapabileceğin bişey ne yapardın?yardım ederim tabiki kesinliklesokakta sevmediğin bi insanla karşılaştın gözlerinin içine kadar baktı slm verir misin?ben görmem ki bana baktığını çünkü ben bakmam:Dsohbet etmek istemediğin biri seninle sohbet etmekte çok ısraslı onu başından nasıl gönderirsin?ay valla uydururum biiyler çok oldu böyle durumlar çünkü:)
sokakta biri sana adres sorduğunda ne yaparsın?valla ben adres bulmadada anlatmada da özürlüyüm:kptmya:
bi yere oturmaya gittin ama sadece ev sahibini tanıyorsun o da devamlı servis yapıyor ne yaparsın?normaldede misafirliğe gittiğim zaman kalkar yardım ederim duramam
sokakta 2 metre boyunda bi karış etekle gezen hatunlara bakınca ne düşünürsün?ıslık çalarım ve uzun uzun süzerim erkekmiyim yoksam ben yaaa içimdeki erkek uyandı dermişim:kptmya::kptmya:
birini dinlerken dikkatin çabuk dağılır mı?evet yaaa dr bile dedi boğazım için gitmiştim dr anlatıyo işte sonra dedi sen en iyisi dikkat dağınıklığın için bir dr git dedi bende neden dediğimde beni dinlemiyosun dedi:) rezil olmuştum elimden geldiği kadarıyla dinlwerim ama sıkılılrım bir süre sonra mesela uzun bir yazı okuyamam asla yazamamda ama bak burda ypıyorum işte:)
bişeye sevindiğinde ilk tepkin ne olur yani sevincini nasıl belli edersin?her halimle belli ederim gülerim bir şeyler ısmarlarım neşe dolarım:kptmya:
ehliyetin var mı?evet var
araban var mı?babamın var:)
belediye otobüslerine çok biner misin?her günnnnnnnnn
otobüslerde en sinirine giden şeyler neler?[/herşey itmeleri yapışmaları en çokta ben ayaktayken oturanlara acayip sinir olurum düşman bellerim inene kadar:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
zuzucum konukluk süren bitti seni azad ettim:))teşekkürler

yeni konuğumuzu da artık bayramdan sonra açalım bayram tatlinide forumda pek kimse olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar