5. Yarisma SÜTLÜ TATLILARIMIZ Oylamaya Acildi Buyrun Hanimlar

EN GÖRSEL SÜTLÜ TATLIYI SECIN-KOLAY GELSIN

• Kullanılan toplam oy
    92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hepsi birbirinden mükemmel gözüküyor. Bunun için zorlandım seçemekte; ama oyum 7. Aday'a gitti. Vişneli İrmik Tatlısı hem çok hafif bir tatmış gibi gözüküyor hem de süslemesini çok güzel yapmış.:eek:

Ellerine sağlık.:hhhhhh:

Ayrıca Yamuk Prenses'te çok güzel gözüküyor. Onu da mutlaka deneyeceğim.:eek:

D

d.melek

Misafir
incim sen bosuna oy bekleme en iyisi.bunun birine oy verirsem aklim o birilerinde kalicak.hepsi sahane.acaba yazi turumu yapsam:( yaaaa,simdi hangisine oy veriyim?aa ben nerdese hepsini beyendim.buldum....en cabuk hangi adayimiz bana yapdigindan yollarsa ona vericem oyumu :D:D:D .....saka bir yana biraz dusunmem lazim....adaylarimiz,hicbirinizin elleri dert gormesin,harikasiniz........

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ellerinize sağlık canım arkadaşlarım hepside harika görünüyo eminim tatlarıda harikadır akşamdan beri aklım yamuk prenseste kaldı ve oyumda ona gitti kim yapmışsa harika bir sunum olmuş ellerine sağlık arkadaşımın kimin yaptığını mrakla bekliyorum ayrıca kadayıflı olan tatlımızda bi harikaydı :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Tehh tehh tehhhhh:hihh:

47 hanfendü oy kullanmıs amaaaa daha bırı kac oldu ıstedın al kedı bıyerın şişmesin dememış:hihh:

Tatlısız ölüyom haberınız yok.Gıdıpde tozseker yalıyım barı:hihh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar