eşinin evlenmeden önceki beraberliklerini sorun yaptın mı hiç?öncesini konuşmadım bile eşimin ilk gerçek sevdiği bendim çünkü :kokos:
o seninkileri sorun yaptı mı?yaşım küçüktü pek olmadı zaten öncesinde
hanginiz daha kıskançtır?eşitiz bence
eşini hangi durumlarda kıskanırsın?güzel bir kadın gördüğümde bakıyomu diye kıskanırım ama bakmaz sağolsun
eşin giyimine karışır mı?hayır iişkimiz oturdu artık sevgiliyken evet ama
birbirinizin faceini telini filan kurcalar mısınız?eşimin kurcalarım arada bir
birbirinizin şifrelerini bilir misiniz?evet :kayris:
ne zaman çocuk düşünüyorsunuz?1tane zaten diğerini 30 yaşımda düşünüyorum inşallah
giyimde en çok hangi rengi kullanırsın?siyah kahve gri
en sevdiğin oje ve ruj rengin nedir?parlatıcı pembe
evde dururken makyaj yapar mısın?bazen yaparım dışarı çıkarkende mutlaka ama çok az
akşama kadar pijamalarla durduğun olur mu?olmazmı klasik ev hali
evde nasıl giyinirsin şık olayım mı dersin yoksa aman nasılsa evdeyim mi dersin?rahat giyinirim
evlendiğinden beri hiç çalıştın mı?evliyken çalışmadım zaten hemen oğlum oldu ama öncesinde evet
çalışmayı düşünüyor musun?1 yıl sonra düşünüyorum
sabahları eşine kahvaltı hazırlar mısın?bazen genelde hazırlamam
akşam eşini nasıl karşılarsın?oğlumla birlikte kapıda karşılarım öperim hoşgeldin ne aldın derim
hayattan beklentilerin nelerdir bundan sonrası için?oğlumun ii bir eğitim görmesi düzgün bir insanolması tek hedefim
bu zamana kadar beklentilerin gerçekleşti mi?evet mutluyum
hayatta yaşadığın en büyük mutluluk neydi?evlenmem ve oğlumun doğumu
yaşadığın en üzücü izleri hala duran bi olay yaşadın mı?babamın vefatı
hiç eşinin seni aldattığından şüpheşendin mi?1kere evet ama şükür yanılmışım
aldatsa ne yaparsın?ortalığı ayağa kaldırırım döverim kesin geriside boşanma olur:ilknur:
bi arkadaşını eşi aldatıyo sen de yakaladın bu adamı arkadaşına söyler misin?söylerim bilmek hakkı
aldatma ve şiddet dışında ne boşanma sebebi olabilir sence?sevgisiz yapılan evlilikler şükürki kavgada etsek zor günlerde yaşasak sevgimiz hep aynı eşimle
sende baya hızlısın ilknur bu sorular ne kız