59. Haftanın Konuğu »» Trend

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Evet yeni hafta yeni bir konuk daha.
Bu haftaki konugumuz

Trend

Ilk önce söyle bir koltuguna kurul canim. :hihi:

attachment.php

Eminim konugumuza sormak istediginiz sorular vardir.

Ekli dosyalar

• ILGIN-~1.JPG
    ILGIN-~1.JPG
    16,7 KB · Görüntüleme: 107
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ilk sorular benden gelsin.

Kac yasindasin?
Evli misin? Evliysen kac yillik evlisin?
En sevdigin renk?
Ugurlu sayin?
Konuk olmaktan korktun mu?
hanimefendi.com a neden üye oldun?
Saclarin ne renk?
Sence kisa sac mi uzun sac mi?
Ne tarz giyinmeyi seversin?
Kac yasinda evlendin?
Keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?
Bir kadin kac yasinda anne olmali?
Esinin ailesi ile aran nasil?
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?
Senin icin huzur ne demek?
Ya huzursuzluk?
Tatil deyince aklina ne geliyor?
Su an yapmak istedigin sey ne?
Kahve mi cay mi?
Tatli ile aran nasil?
Kilondan memnun musun?
Esin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu?
"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?
asla hayir diyemeyecegin birsey?

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
hayatta yaptigin en büyük cilginlik?
ya da yapmak istedigin?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?
en anlastigin üye?
peki en sevmedigin hangisi?
gözüm kapali yaparim dedigin bir yemek var mi?
en son ne zaman mektup yazdin?
en son ne zaman birinden mektup aldin?
evime hayatta sokmam dedigin sey ne?
evinde asla eksik etmedigin sey ne?
yurt disinda yasayan akrabalarin var mi?
sence sarisin erkek mi, esmer erkek mi yakisikli?
biyikli erkek sever misin?
hangi mevsimi daha cok seviyorsun?

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
salonda mi yoksa bahce dügünü mü yaptiniz?
dügünün hayal ettigin gibi mi oldu?
hic unutamadigin kirginligin?
en mutlu oldugun an?
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli?
esinin en sevmedigin huyu?
en sevdigin huyu?
peki esin senin hangi huyunu sevmiyor?
eee hangi huyunu seviyor?
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?
en güzel hangi yemegi yaparsin?
deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi?
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir?
en sevdigin sehir?
en sevdigin ülke (Türkiye haric)?

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Cok tesekür ederim Canim, bu koltuk cok hos:huhuu:

Ilk sorular benden gelsin.

Kac yasindasin? 31Evli misin?Evet Evliysen kac yillik evlisin?2 yilEn sevdigin renk? mavi
Ugurlu sayin? 7Konuk olmaktan korktun mu? Eh biraz heycanlandim:1:hanimefendi.com a neden üye oldun? Baska bir sitedeydim ama o site kapandi:dertli:bende google de yeni site ararken bu siteyi buldum, iyiki bulmusum-cikoSaclarin ne renk?kahverengiSence kisa sac mi uzun sac mi?uzun sacNe tarz giyinmeyi seversin?klassik giyinmeyi cok seviyorum ama spor giyindigim de olur sIK sIkKac yasinda evlendin?29Keske daha önce evlenseydim diyor musun? Hayir ama keske esimle daha önce tanissaydim:
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?25Bir kadin kac yasinda anne olmali?herkes kendini ne zaman Annelige hazir hissediyorsa, o zaman Anne olmali benceEsinin ailesi ile aran nasil? IyidirBir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?Esimle Almanyayi terk ederdik, sicak bir ülkeye yerlesirdik.Senin icin huzur ne demek?Aksam eve gelip esinle ayni sofrayi paylasip, gününün nasil gectigini anlatmasiYa huzursuzluk?Bir yuvada gecim olmayinca, insanlar birbirine anlayissiz davranirsa:uzgun:Tatil deyince aklina ne geliyor?Bir sahil kenarinda oturup dalgalarin sesini dinlemek, dinlenmekSu an yapmak istedigin sey ne?Eve gidip yatmak istiyorum, bugün kendimi pek iyi hissedmiyorum:ates:Kahve mi cay mi?Ikisini de severimTatli ile aran nasil?oho cok iyidir:hihi:malesefKilondan memnun musun?Memnunum ama bir kac kilo verebilsem fena da olmazEsin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu?uyuyor"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?Keske okuluma devam etseydim! Bu gercekten cok pisman oldugum bir konu!:dertli:asla hayir diyemeyecegin birsey?Alisveris:kokos:
:huhuu::kokos:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
hayatta yaptigin en büyük cilginlik?Bungee Jumping:eek:
ya da yapmak istedigin?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?Evet, banlananlar haricen anlastigin üye?herkesle anlasiyorum.peki en sevmedigin hangisi?yok öyle biri, herkesi seviyorum:huhuu:
gözüm kapali yaparim dedigin bir yemek var mi?Makarnaen son ne zaman mektup yazdin?Esime yazmisdim 2009 yilindaen son ne zaman birinden mektup aldin?Esimden 2009 yilinda mektup almistim:utan:
evime hayatta sokmam dedigin sey ne? Köpekevinde asla eksik etmedigin sey ne?Kahveyurt disinda yasayan akrabalarin var mi?evetsence sarisin erkek mi, esmer erkek mi yakisikli?Esmerbiyikli erkek sever misin?yakisirsa evet, mesela Kadir Inanirin gencligi cok yakisiklihangi mevsimi daha cok seviyorsun? Ilk Bahari cok seviyorum-rgulu
-rgulu-rgulu-rgulu

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
salonda mi yoksa bahce dügünü mü yaptiniz?Aslinda hayalim hep bir kIr dügünüydü, ama kismet degilmis. Güzel bir lokalde en samimilerimizle oldu. dügünün hayal ettigin gibi mi oldu?Yok, kir dügünü isterdim, ama yine de cok güzeldi.hic unutamadigin kirginligin?Bosver bende kalsin:dertli:
en mutlu oldugun an?Esimle evlendigim gün :utan:
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli?kahverengiesinin en sevmedigin huyu?Cok titizbir de Annesine asiri düskün olmasien sevdigin huyu?Her isteyimi yerine getirmeye calisir:eek:peki esin senin hangi huyunu sevmiyor?Asiri hassas olmami, herseyde iki gözüm iki cesme aglamami.:mendil:eee hangi huyunu seviyor?Dürüst olmami, iyi niyetli olmamibir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?Dinlerim,ve karsimdaki haksizsa, haksiz oldugunu söylerim. Ama sakin bir sekilde. Bagrinip cagrinmak bana göre degilen güzel hangi yemegi yaparsin?Her Yemegi güzel yaparim, elim lezzetlidir.deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi?LAHANA SARMASI:kptmya::kptmya:
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir?Hep cocuk piskolojisi okumak istedim, sanirim bu hic bir zaman olmayacak:dertli:en sevdigin sehir?Istanbulu cok seviyorumen sevdigin ülke (Türkiye haric)?Kanada, bir gün insallah gitmek nasip olur
-rgulu-rgulu-rgulu

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kizlar bu sefer soru sormai size birakiyorum. Buyurun merak ettiklerinizi sorun. Bende cevaplari okuyayim. :cokkomik:

Silacim ben sanada bulurum öyle koltuk.

Trend sen Bungee Jumping mi yaptin?
Bende cok yapmak isterdim. Nasil bir duygu, bunu yapmak nerden aklina geldi? :1:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Kizlar bu sefer soru sormai size birakiyorum. Buyurun merak ettiklerinizi sorun. Bende cevaplari okuyayim. :cokkomik:

Silacim ben sanada bulurum öyle koltuk.

Trend sen Bungee Jumping mi yaptin?
Bende cok yapmak isterdim. Nasil bir duygu, bunu yapmak nerden aklina geldi? :1:
Cok acaib bisey, icin kipir kipir oluyor. Bilmiyorum birdaha yaparmiydim:iyyyy:
Ama cok güzeldi.
Queensland´de yapmistim. Esimle Balayina Australia´ya gitmistik, esim hic istemedi yapmami. Korkdu, ama ben cok istedim:lala:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317

Cok acaib bisey, icin kipir kipir oluyor. Bilmiyorum birdaha yaparmiydim:iyyyy:
Ama cok güzeldi.
Queensland´de yapmistim. Esimle Balayina Australia´ya gitmistik, esim hic istemedi yapmami. Korkdu, ama ben cok istedim:lala:

Valla bravo, bende yapmak isterdim. -rgulu

Kizlar birsey sormamamis ben sorulara devam edeyim bari. :2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar