59. Haftanın Konuğu »» Trend

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evettttt ben geldimmm hazırmısın Trendcim hazırsan başlayalım o halde:huhuu::huhuu:

Evinde çok fazla ıvır zıvır var mıdır?
Evin kaç odalı?
Evinden memnun musun?
Eşin kaç yaşında?
Evlendiğinde kaç kiloydun?
Mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi Biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?
Hangi durumlarda özgüvenin kabarır?
Rekabeti sever misin?
Hırslı mısındır?
Okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?
Herşeyi kafasına takanlardan mısın?
Aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?
Yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?
Sakınınızda havuz var mı?
Stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için Neler yaparsın?
Sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?
Kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?
Eşin yıllık iznini genelde yazları mı kullanır?
Kayınvaliden en son ne zaman size geldi?
Yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?
Bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?
Ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?
Olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?
Buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?
Mutfak dolapların her zaman düzenli midir?
Mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?
İnternetten alışveriş yapar mısın?
Sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin?
Hayal kurmayı sever misin?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Buyur canim buda senin koltugun.

attachment.php

Vayyyybeeaaa çok güzelmiş Sadişim teşekkürler bebenkim:sila::sila::panter::panter:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
En sevdigin renk?
Ugurlu sayin?
Konuk olmayı istemişmiydin?
Hanımefendi.com a neden üye oldun?
Saçlarin ne renk?
Sence kısa saç mı uzun saç mı?
Ne tarz giyinmeyi seversin?
Kaç yaşında evlendin?
Keşke daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardı keşke daha bekleseydim mi diyorsun?
sence bir kSzın ve erkeğin evlenme yaşı kaç olmalı?
Bir kadın kac yaşında anne olmalı?
Eşinin ailesi ile aran nasıl?
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacağın şey ne olur?
Senin için huzur ne demek?
Ya huzursuzluk?
Tatil deyince aklına ne geliyor?
Şu an yapmak istedigin şey ne?
Kahve mi çay mı?
Tatliıile aran nasıl?
Kilondan memnun musun?
Hayalindeki erkek tipi nasıl?
Esin hayalindeki erkeğe uyuyor mu?
"Ahh keske bunu böyle yapsaydım" dediğin şey ne?
Asla hayır diyemeyeceğin birşey?

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
keşkelerin var mı hayattaEvet var, ilk evliligim.
hayvanları severmisin?Cok severim.
hayalların nelerBüyük hayallerim yok, yani Allah saglik, mutluluk versin, bende cocuk sahibi olayim. Cocuklarim saglikli hayirli olsun insallah. Esimle ömür boyu mutlu mesut olalim.
idalin var mı?
üzgün olduğun da ne yapmayı seversinÜzgün oldugumda veya birseye sinirlendigimde biraz dolasirim
tek kaldığında neler yaparsınCiceklerimle ugrasirim, gitar calarim, keman calarim(gerci kemani daha pek beceremiyorum) Kitap okurum.
en son hangi kitabı okudunSu siralar pek vakit bulamiyorum ama son okudugum kitap Harry Potter´in ingiliz versiyonu, ingilizcemi gelistirmeye calisiyorum.
:sila:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
suan ki ruh halin?biraz yorgun, tatile ihtiyacim var

en sevdigin film?The Pursuit of Happiness
1smib6.jpg
Gercek yasanmis bir Hikaye

kullandigin parfüm?Calvin Kline-Eternity
sevdiğin üç tane çiçek ismi? Papatyalari cok severimen sinir oldugun 3sey?Havaci insanlari hic sevmem,
kiskanclik, ve icten Pazarlikli insanlarihayattaki en önemli yer in?Esimin kalbindeki yerim:eek:

en sevdigin yemek?Yemek secmem, her yemegi severim

en sevdigin tatli?Firinlanmis Sütlac
:sirin::sirin:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Trendcim koltuğun hayırlı olsun
Nasıl gidiyo zorlanıyomusun :sila:
Aklıma geldikçe soracağım soru tabi ama merak ettim okulunu yarım mı bıraktın hangi bölümde okuyordun? Şimdi ne iş yapıyorsun?:acep:
Tesekür ederim Canim, vallahi arkadaslar sagolsunlar baya terletiyorlar beni:gunes:
Canim okulumu yarim birakmadim. Su anda Muhasebede calisiyorum, ama hayalim hep devam etmek´di. Ama kismet degilmis. Olsun buna sükür.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Trendcim keman calmasini biliyor musun? :keman:
Canim yaklasik 6 ay ders aldim, biraz biliyorum ama pek fazla degil, keman calmak cok zor, birde düzenli olarak calismak gerek, bende de malesef hergün kemani elime almaya vakit yok:sinifsinif: Ama vaktim oldukca ögrendiklerimi unutmim diye aliyorum elime kemani

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
oho silacim, hosgeldin hayatim. Döktürmüssün sorulari:bayil:
Evettttt ben geldimmm hazırmısın Trendcim hazırsan başlayalım o halde:huhuu::huhuu:

Evinde çok fazla ıvır zıvır var mıdır?Evet, hemde cok cok, ama hicbirini atmaya kiyamiyorum:eek:ys:
Evin kaç odalı?4
Evinden memnun musun?Evet, evimi cok seviyorum
Eşin kaç yaşında?36
Evlendiğinde kaç kiloydun?63
Mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi Biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?hayir, baktirmiyorum fal, faldan korkuyorum
Hangi durumlarda özgüvenin kabarır?Bilgili oldugum durumlarda? soruyu tam anlamadimRekabeti sever misin?Hayir, sevmem
Hırslı mısındır?Degilimdir. Bir seyin üstünde durmam illaki olacak diye.
Okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?Hayir
Herşeyi kafasına takanlardan mısın?Biraz öyleyimdir, ama eskiye nazaran simdi daha iyi
Aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?harcama yapabilecegim miktari hicbir zaman gecmem
Yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?Hayir, pek fazla insan icine cikan biri degilim. Fazla arkadasim da yokdur zaten. Az olsun öz olsun.
Sakınınızda havuz var mı?var, ama uzun zamandir gidemedim
Stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için Neler yaparsın?Kosu ya giderimSence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?Ikisi de cok güzel.Kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?üsürüm, kat kat giyinirim
Eşin yıllık iznini genelde yazları mı kullanır?yok, gecen sene kis aylarinda senelik izinimizi kullanmistik
Kayınvaliden en son ne zaman size geldi?cumartesi
Yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?ikisinde de kendimi bitkin hissediyorum
Bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?Pazar günleri kapali bir gökyüzü icimi karartiyor, bir de ertesi gün ise gitme düsüncesi. Ama bunun disinda aslinda pek etkilemiyor beni.
Ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?Hayir yok, benim gönlüm zengin bundan ala zenginlik mi olur.
Olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?Evet, buna cok inaniyorum, cünki mesela etrafinda ki insanlar hep kötümser insanlar olursa otomatikman insanin morali bozuluyor.
Buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?Her yeni alisveris yaptigimda yiyecekleri koymadan söyle bir silerim
Mutfak dolapların her zaman düzenli midir?Mutfakta fazla yerim yokdur ama yine de düzenli dir dolablarim
Mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?Evet, calisabilecegim yerim yok.
İnternetten alışveriş yapar mısın?Evet, nerdeyse sirf internetden alisveris yaparim.
Sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin?bilmem, umarim fazla kilo almam.
Hayal kurmayı sever misin?severim

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
:sila:gecdin elime terendcim.
ilk once koltugun hayirli olsun canim.
gecelem sorulara.
1.en son okudugun kitap?
2.hic azeri arkadasin oldumu?
3.azerice anlarmisin?
4.azerbaycan dedikde aklina ilk once ne geliyor?
5.bakude oldunmu hic?
6.beni severmisin?:dill:
7.esinle ilk once nerde nasil tanisdin?:eek:ys:
8.sence insan kac kes seve bilir?
9.en sevdiyin oyuncagin ne?
10.neden korkarsin?
11.kimi gorunce rahatlarsin?
12.derdini kime anlatirsin?
13.seni anlayan, rahatladan kimse varmi?
14.hangi sarkida kendini buluyosnun?
15.allaha sukr edermisin?
16.hangi arzunun yolunu gozluyosun?
simdilik bu kadar yeter:panter:yine gelicem ha:nanik:simdidn tesekkur ederim canim

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
:sila:gecdin elime terendcim.
ilk once koltugun hayirli olsun canim.Tessekür ederim Canim
gecelem sorulara.
1.en son okudugun kitap?Yazmistim Harry Potter2.hic azeri arkadasin oldumu?Evet birtane vardi Gülcan diye. 3.azerice anlarmisin?yok anlamiyorum4.azerbaycan dedikde aklina ilk once ne geliyor?Insanlari cok cana yakin5.bakude oldunmu hic?Hayir hic gitmedim6.beni severmisin?:dill:ay nedemek bitanem sevmez olurmuyum kuzischim benim7.esinle ilk once nerde nasil tanisdin?:eek:ys:Bir magazada tanisdik, ilk ona cok sinirlendim:kptmya::kptmya:benim almak istedigim seyden birtane kalmisti, hemen o kapti-kizgin8.sence insan kac kes seve bilir?kalp attikca insan sever diye düsünüyorum9.en sevdiyin oyuncagin ne?:kptmya:
10.neden korkarsin?vampir filmlerinden:ayk::bayil:11.kimi gorunce rahatlarsin?Esimi12.derdini kime anlatirsin?Canim Babama13.seni anlayan, rahatladan kimse varmi?Esim, birde babam14.hangi sarkida kendini buluyosnun?Enstrümental Müzigi cok severim, en sevdigim sarkilardan biri Funda Arar-özledim15.allaha sukr edermisin?Hergün, her aklima geldiginde16.hangi arzunun yolunu gozluyosun?hayirlisiyla esimle benim de saglikli hayirli bir yavrumuz olsunsimdilik bu kadar yeter:panter:yine gelicem ha:nanik:simdidn tesekkur ederim canimben sana tessekür ederim Canim
:sirin:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bana bir günün anlatırmısın?
sence özür dilemek erdemlik midir?
bir yazar olsaydın ne tür kitaplar yazardın?
insanları anlamak için hangi yoları denersin?
bir insanı mutlu etmek için yapacağın şey ne
bir insanın hatasını görürsen sölermisin?
konuşma tarzın yüksek ses dediler ama sana göre yüksek seyle değiil tepkin ne olur
erkek arkadaşıla tartştın suçluda sensin arayıp özür dilermisin
ileri yönelik düşünüyomusunuz erkek arkadaşınla
dışarıda kimsesiz biri gördün eve alırmısın
dışarıda avuçlarını açıp para isteyenler para verirmisin üzlüp
hayatta seni en çok mutlu eden sey ne?
kin duyarmısın
öfke ile insnalar katil oluyo bunun öfke ile alakası varmı
öfke insanlara neler yaptırır
hayatta en çok öfkelendiğin şey
işsizliğin artış sebebi ne?
adaya düştüğünde yanına alacağın üç şey

ıssız bir adaya düşsen hayatta kalmak için birini öldürrürmüüsn
bu sorular soruldum mu bilmiyorum:eek:ys:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
bana bir günün anlatırmısın?günümün nasil gectigini mi? sabah 5.30 da kalkiyorum, saat 6.30 da otobüsüm geliyor otobüsden trene kosuyorum. 7.30 da isbasi. Saat 17. ye kadar. Aksamlari da genellikle kayinvaldeme gidiyoruzöyle iste sonra da saat 20.30 gibi eve geliyoruz. Ondan sonra da tv izliyoruz yakl. saat 22.30-23.00´e kadar.
sence özür dilemek erdemlik midir?ortada gercekten özür dilenicek birsey varsa, tabiki özür dilenir.
bir yazar olsaydın ne tür kitaplar yazardın?Piskoloji kitablari, birde yemek kitablari, yemek yapmasini cok seviyorum.
insanları anlamak için hangi yoları denersin?Kendimi, karsimdakinin icinde bulundugu duruma koymaya calisirim.
bir insanı mutlu etmek için yapacağın şey neCok güzel postal kartlar var, mesela esimin morali bozuk olsun ona alirim, ve icine güzel birsey yazarim. Bilemiyorum insana göre degisir.
bir insanın hatasını görürsen sölermisin?Evet söylerim, dost aci konusur. Baska si söyliyecegine ben söylerim.
konuşma tarzın yüksek ses dediler ama sana göre yüksek seyle değiil tepkin ne olurBilmem, belki farkinda olmadan sessimi yükseltmis olabilirim.
erkek arkadaşıla tartştın suçluda sensin arayıp özür dilermisinSucluysam tabiki ben ararim, ama suclu olmasam da iyilikle konusmayi denerim.
ileri yönelik düşünüyomusunuz erkek arkadaşınlaEvet, esimle tabiki gelecek icin planlar yapiyoruz.
dışarıda kimsesiz biri gördün eve alırmısınHayir, almam. Bazi insanlar göründükleri gibi degiller. Karsimdaki gercekten kötü durumdaysa, yani evsiz barksiz, ac ise, eve gelir, ne verebilirim diye bakarim. Mesela eski giyecek, battaniye, yiyecek birseyler koyarim bir posetin icine ve götürür veririm.
dışarıda avuçlarını açıp para isteyenler para verirmisin üzlüpbazi insanlar inandirici gelmiyor, onlara vermiyorum, cünki saglikli, el acacagina gidip calisabilir. Ama bizim burda cok ögrenciler var, müzik caliyorlar, mesela bir grup var, 3 kisi, keman, gitar ve zurna, cokkk güzel caliyorlar, onlari her gördügümde mutlaka veriyorum biraz para
hayatta seni en çok mutlu eden sey ne?Esimle huzurlu olursak
kin duyarmısınBiliyorum cok kötü bir huy, ama evet, kinciyim biraz. Bir insandan sogursam, kirilirsam biraz zor. Ama bu raddeye gelmesi icin baya cok seyler olmasi lazim.
öfke ile insnalar katil oluyo bunun öfke ile alakası varmıBilemiyorum, Allah korusun. Ama o anda bir insanin kafasinda neler oluyor ki baska bir insanin canina kiyiyor:uzgun:
öfke insanlara neler yaptırırcok sey, öfkeyle kalkan zararla oturur.
hayatta en çok öfkelendiğin şeyisyerimdeki bazi bayanlar biraz yabanci düsmani, onlara icten ice cok kiriliyorum, öfkeleniyorum ama yine de onlar terbiyesizlesdikce ben onlara zeytin dali uzatiyorum utanirlar diye ama yok, utanma yok bunlarda!:alsana:
işsizliğin artış sebebi ne?nüfus artisina yetisemeyen yeni is sayisi, egitim sisteminin plansiz olusu
adaya düştüğünde yanına alacağın üç şeyesimi, kuslarimi, bol kitap

ıssız bir adaya düşsen hayatta kalmak için birini öldürrürmüüsnhayir
bu sorular soruldum mu bilmiyorum:eek:ys:
:sila::sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar