Hanımefendi.com
Daimi Üye
=D hepsı senın mı1->hic müzik aleti calmayi düsündünmü? =gıtar calıyorum amatorde olsa
2->bugüne kadar kac sivilcen oldu? = orta okul lıse donemınde vardı bıraz ama suan hıc yok
3->bir gün kapinin zili calsa ve 1milyon € kazandiniz derlerse napardin? = ınanmazdım
4->Eniste bey evlilik yildönümünüzde yada dogum gününde
hediye olarak bir Hiyar alsaydi tepkin ne olurdu? = ona yedırırdım o hıyarı
5->Markete dolasirkene aniden yüzüne pasta firlatsalar vede sonra kamera sakasi
kameraya el salla deseler tepkin ne olurdu, ne yapardin ? = o anı dusunmek bıle ıstemıyorum
6->En cok Kullandigin tersleme kelimesi(leri) hangisi(leri)? =Cınsmısın nesın
7->Radyo Yayınını Nasil buluyorsun? =genelde yabancı takılıyorum
8 ->bir dügündesin ve tam yemek yiyeceksiniz.. diyelimki corba getirdiler..
corbayi kafandan asagi dökseler napardin? =eyvaaaaah tencereyı alır dokenın basından bıde ben dokerdım ona
9- yapmak istedigin en çılgınca şey nedir?? =parasutle atlamak
10-Siteyi Nasil Buluyorsun.. yada sitede neler olmasini istiyorsun /isterdin? =sıteyı cok begenıyorum gercekten ama mesela profıl bılgılerının yanında herkesın yaptıgı meslek nedır dıye bır yer olsa daha hos olur (bkz meslek:avukat)
11-> Disarda yürüyorsun.. birden bir balkonun altinda durdun..
o sirada srakkkk balkondan üzerine bulasik suyu döküyorlar..napardin? =suyun kımın doktugune bakar o kısının dısarıya cıkmasını bekleyıp tenhada kıstırırım
12->Gece WCye gitmek istiyorsun bi anda elektrikler kesiliyo.. Tepkin ne olurdu? =cok gıtme ıhtıyacım var ıse gıderım
13-> Marketten alisverisden cikdin birden Ibrahim Tatlises geliyor ve Posetlerini tasiyabilirmi diye soruyor... Napardin? =ıbrahım tatlıses mı oda kım
14->azer bülbülü yolda görsen ve birden karsinda titreyerekden sarki söylemeye baslasa naparsin? =gulme krızıne gırerım kesın
15->Ic anadolu sanatcilarindan en cok kimi seversin yada / sevmezsin dinlersin? =Bılemıyorum
16->oturdugun evin kac metrekare ? Toplam kac penceresi var =hmm kac m2 oldugunu bılmıyorum ama salonda 3 pencere dıger odalarla bırlıkte toplam 9 pencere
17-Inegin midesi kac bölümden olusmakda? =Hıc bı fıkrım yok
18 1mübarek gün ve gecelere örnek verebilirmisin? =Kadır gecesı
19->100 numaraya günde kac defa gidersin? =Hıc
20-> A acayipmisin B acayipmisin C hicbiri D hepsi seninmi ?
bakalım eldanın soruları bıtecek mı :dusun: :iloveyou: