tesekkürler es secigim
kiz aklin fikrin asna fisnede:tokat: su gazozon ilacsizi yokmu bikerede ilacsiz ikram et yauv
İlaçsız gasoz bulunmaz dese bile sakın inanma,yalan söler ağına düşürmek için :bayil:
tesekkürler es secigim
kiz aklin fikrin asna fisnede:tokat: su gazozon ilacsizi yokmu bikerede ilacsiz ikram et yauv
es benı :bayil: sahım -hmm
fırsattan ıstıfade edıyom ıste
ana burda sıddet var cekememzlık var bırıncılerımızı koruyalımm sqahım sne sona gec
guller dıyarım sen basa aranzıda duram
yenı nesıl gazozum var aspırınlı gazoz ondna ıkram ederım :beyazbayrak:
yok onu vercem baska olmazDyok ben sade gasoz alayim aspirinlisinide istemem:hihh:
yeni nesil gasosuymus:hihh:
güllerdiyarımmmm... oyum sanaydı artık bir tepsi su böreği kargoya verirsin ...çok severimmm yaaaaaaaa....:bitter::bitter:
İlaçsız gasoz bulunmaz dese bile sakın inanma,yalan söler ağına düşürmek için :bayil:
Ekşının alası var güzelim burada baksana:teytey:neyse burda eksın bıttı ben baska dıyarlara ucam:esse:
Ay ablam çekemiyorlar beni,birinci olduğumu kabullenemiyorlar.Kazanan arkadaşlara başarılar tebrikler
yok sahim yok baksana ilcsiz diyo aspirinli diyo:hihh:
teşekkür ederim canım,pratik bir tarif denemenizi tavsiye ederimnese sana oy vermıstım tarıfn cok guzeldı tesekkur ederım
bende su böregine vermistim oyumu tam 28 yildir yemedim bu börekten:aglayan:hepinizin ellerine saglik hepinizide tebrik ederim
Şahım birinciliğin hayırlı uğurlu olsun
bu arada kendine torpil yapmışsın gözümden kaçtı sanma