incim melek yüzlüm ... sütlü tatlı tarifini listeye koyarmısın diye senden rica ettim ama katılamadım canım kusuruma bakma rahatsızlığımdan bir türlü yapamadım :aglayan: nasip olursa bu yarışmaya katılıcam canikom inşallah
ya inşallah vakit bulursam katılmayı istiyorum pek becerikli değilim bide çalışınca mutfakta çok vakit geçiremiyorum.
Katılmayı çok çok isterdim inanın çok yoğunum il emniyet müdürümüzün hanımı protokollü büyük çay eğlencemiz var bende ilçe emniyet amirin eşi olarak gitmem gerekiyor terzi kuaför, işleri bakımlı ve güzel olmalıyım şimdiden stresdeyim:kizdim::kizdim::kizdim: bana dua edin sizlere oy veririm internete bile vaktim olmuyor çok öpüldünüz hepinizzzzzzzz
ya incim haklısın neler akar diyecektim amma işte inanki akşama kadar işteyim, eve gidip çocukla uğraş, hasta annem var ona bak, ilgilen, yemek, bulaşık herşey bana bakıyo... lmazndan dolayı vaktim yok yani yoksa ben size neler neler yapardım da işteee.....
Yarın tarifimi süsleyip gönderiyorum sana incim
kıızlar fıındıığğıımda yarıışş
mada nedersini<z hiç girmesekmi yarıışşmaya :gul::gul::gul::gul::gul:şşaka biyana ben hala hangi tarifimle katıılacağğııma karar veremedim bi karar verim bende gönderiyorum incim benide bekle bidenem :yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:
findigimiz masaallah her yarismada bir birincilik aliyo
helal olsun
valla ben findigin olmasindan korkmuyorum
aksine seviniyorum
ayri bir renk katiyo cünkü
her birinizin becerisi
hamaratligi
görsellige verdigi önemi
apayri
elleriniz dert görmesin
bende elimden geldigince elimin az cok yatkin oldugu yarismalara katiliyorum
hirsli diilim
ama bir cok hamaratin arasinda o heycani paylasmak apayri
yoksa hepimizde birinciyiz hepimizde kendimizi az cok kanitladik
ha buarada elimde bir tarif var bile duyrulurrrrrrrrrr-hmm
umarıım fıındıığğıım için yazdııklarıım yanlıışş anlaşşıılmamıışştıır tamamiyle şşaka yapmıışştıım elbettekide katııldıığğıı her yarıışşmada ayrıı bi zevk veriyo katıılıımıı diğğer hepimizin olduğğu gibi ben çok seviyorum yarıışşmalarıımıızııda hepinizide eğğer yanlıışş anlaşşıılmıışsam çok üzülürüm:aglayan: