Bir konugumuz daha yeni haftada koltuguna oturuyor. :sirin:
Eileithhyia
Seni koltuguna alalim canim. Cevaplarini bekliyoruz. :2:
Eileithhyia
Seni koltuguna alalim canim. Cevaplarini bekliyoruz. :2:
Ilk sorular benden gelsin.
Kac yasindasin? 25
Evli misin? Evliysen kac yillik evlisin? Evli değilim.
En sevdigin renk? Siyah
Ugurlu sayin? Uğurlu sayım yok galiba Ama 4 sayısına karşı bi sempatim var
Konuk olmaktan korktun mu? Evet, hem de çok
hanimefendi.com a neden üye oldun? Bir bilgi için forumları gezerken buldum burayı. Baktım gerçekten de çok güzel ve çok eğlenceli geldi Ben de hemen üye oldum
Saclarin ne renk? Siyah ve kahve karışık Boya zamanı geldi
Sence kisa sac mi uzun sac mi? Kesinlikle uzun saç
Ne tarz giyinmeyi seversin? Rahat olsun bi de gözüme iyi görünsün de her tarz olur
Kac yasinda evlendin?
Keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun? Daha evlenmedim; ama acelem yok henüz daha zamanım var diyorum
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali? Kız 26 falan erkek de 27-28 olmalı bence.
Bir kadin kac yasinda anne olmali? 29-30
Esinin ailesi ile aran nasil? Sevgilimin ailesi ile aram iyi
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur? Çocuk Esirgeme Kurumu'na gitmek olurdu sanırım
Senin icin huzur ne demek? Sessizce sevgilimin omzuna yaslanıp hiç konuşmadan öylece durmak. Sevgilim olmadığı zamanlarda tek başıma zaman geçirmek.
Ya huzursuzluk? Yalnız kalmaya en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda peşimi bırakmayan insanlar ya da susmak bilmeyen telefonlar,kapı zilleri:3:
Tatil deyince aklina ne geliyor? Sakin ve yeşil bir yer.
Su an yapmak istedigin sey ne? Atanıp kendi hayatımı kurmak.
Kahve mi cay mi? Kahve
Tatli ile aran nasil? Çok ağır olmadığı sürece hayır demem
Kilondan memnun musun? Evet 45
Esin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu? Aklımda belirgin bir erkek tipi yok aslında. Sadece esmer olması yeterli
"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne? Keşke gereksiz insanları hayatıma hiç sokmasaydım.
asla hayir diyemeyecegin birsey? Annemin börekleri