60. Haftanın Konuğu »» Eileithhyia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Sence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır? Sevgi ve saygı bittiğinde.
Cevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı? Çevremde ufacık bir şeyi abartıp sürekli kavga eden; ama bir türlü boşanmayan insanlar var:3::3:
Bu tip insanlara ne söylemek istersin? Boşanın artık!!!
Eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu? Etkisiz hâle getirecek şekilde vururum.
Sence cimrilik nedir tutumluluk nedir? Parası varken yemeğe para vermemek için aç kalmak cimrilik, suyunu çıkarmadan karnını doyurmak ise tutumluluktur. Benim hayatım yemek üzerine kurulu olunca tarifler de yemekle ilgili oluyor.
Arabeks müziği sever misin? Bazı şarkıları severim.
Hiç müzeye gittin mi? Evet.
Tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin? Bir plajdan daha güzel bir tatil olurdu:)
En son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin? Derslerden fırsat buldukça.

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin? En kötü ihtimalle bi kek çırpar bir de makarna salatası yaparım. Onalrı ikram ederim.
Herkesin yaptigi yemegi yer misin? Yurtlarda alıştım vallaha:) Sorun değil:)
Misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur? "Çok doydum." der tabağı geri veririm.
Camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin? Evet.
Bulasigi elde mi makinede mi yikarsin? Çoksa makinede,1-2 parçaysa elde.
Cocuklarin evli mi? Çocuğum yok ki!!
Sence tek cocuklar simarik mi büyür? Aileye bağlı bir durum bu.
Begendigin kiz ve erkek ismi? İkisine de Toprak.
Sence bosanmalar neden artti? İnsanların hoşgörüsüz olmasından. Çünkü artık kendimize bile tahammülümüz yok genelde.
Hayatta yapmak istedigin seyleri yapabildin mi? Çoğunu yapabildim.
El isi yapar misin? Normalde yaparım; ama şu dönem sınav nedeniyle yapamıyorum.

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Dogum gününü kutlamayi sever misin? Evet.
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin? Her yaş yeni güzellikler demektir:)
Cocuklugunu özledigin günler oluyor mu? Bazen evet:)
Simdiye kadarsira disi bir yemek yedin mi? Hatırlamıyorum.
Bir geceye davetlisin. kendine özene bezene elbis aldin, o da ne ayni kiyafet baskasinda da var. tepkin ne olur? Demek ki davette benim kadar zevkli biri daha varmış:)
Bir cafede, yada restoranda esinle oturuyorsunuz, bir bayan gecerken esine selam veriyor. eski sevgilisiymis. tepkin ne olur? Herkesin hayatında eskiler vardır. Şu an ben varım:)
Sence evliligin en zor yani ne? Çok büyük bir sorumluluk gerektirmesi.
En güzel yani? Bana katlanmayı kabul etmiş birinin olması:D

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Bir seye karsi alerjin var mi? Yok
En sevdigin renk? Siyah
Dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi? Daha o günlere gelemedik:)
Sinemaya gider misin? Şu dönem gidemiyorum.
Hangi dondurmayi seversin? (cilekli, cikolatali vs.) Sade
Kis mevsiminin en cok nesini seversin? Sessizliğini
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi? Kesinlikle katılıyorum:)
Cocugunu bakiciya emanet edebilir misin? Cesaret edemem sanırım.
Ne tarz müzik seversin? Rock, özgün
Cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi? Yok
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin? İmkanım varsa taze sıkıp içmek tercihimdir.
Kol saati kullanir misin? Evet
En son kimden ne hediye aldin? Sevgilimden
En son sen kime ne hediye aldin? Annemle sevgilimin annesine

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım geç oldu biraz ama koltuğun hayırlı olsun bayada bi terlemişsin gerçekten
sorular çok güzel ama yaratıcı bi soru bulamadım o yüzden soramıyorum malesef :acep:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Ya ne kadar zor sorular soruyorsunuz siz:lilav: Seni çok fazla tanımasam da sıcakkanlı, sevecen ve de yardım etmeyi seven biri olduğunu düşünüyorum. Buraya üye olduğumun ilk dönemleri her türlü soruma sabırla cevap verdiğin için teşekkürler:):huhuu:

aslı ben teşekkür ederim canım sabıla beni dinledin:3:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
hayatta yapman gereken üç şecim var kimleri ve neler secersin?
sevdiğinin birinin üç günlük ömrü var diyelim üç günün nasıl geçirmsine yardımcı olursun..
ailenin istemediği biri ile evlenirmisin?
görmek istediğin ünlü
ünlü olmayı düşünürmüsün
ünlüler hakkında görüşlerin nedir
hayatta en yapma dediğin şeyi yaptın kendine kızarmısın
dışarıda çocuklarına bağırıp tokat atanlar ne tepki gösterirsin
hayat herşeye rağmen yaşamaya değermi
sevdiğin çok hasta ona organ lazım organını verirmisin
en sediğim smiller hangileri

şaçma mı oldu nee:D

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
hayatta yapman gereken üç şecim var kimleri ve neler secersin? Anam bu soru çok zor ya-ciko Bunu geçsek olmaz mı:acep:
sevdiğinin birinin üç günlük ömrü var diyelim üç günün nasıl geçirmsine yardımcı olursun.. İsteyip de gerçekleştiremediği ne kadar şey varsa gerçekleştirmesine yardımcı olurdum.
ailenin istemediği biri ile evlenirmisin? Gerçekten doğru insan olduğuna değecekse eğer düşünürüm; ama kesin bir şey diyemem.
görmek istediğin ünlü Özlem Tekin
ünlü olmayı düşünürmüsün Hayır
ünlüler hakkında görüşlerin nedir Ya gerçekten çok mantıklı oluyorlar ya da tamamen mantıksız...
hayatta en yapma dediğin şeyi yaptın kendine kızarmısın Kızarım; ama çok değil.
dışarıda çocuklarına bağırıp tokat atanlar ne tepki gösterirsin Çocuklarından önce onları dövmek gerek!!!
hayat herşeye rağmen yaşamaya değermi Tabi ki:)
sevdiğin çok hasta ona organ lazım organını verirmisin Bir an bile düşünmeden veririm aslında. Ama; ben hepatit taşıyıcısıyım. Bu yüzden o alır mı bilemem:3::3:
en sediğim smiller hangileri :acep:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
türkiyenin genel durumu hakkında ne düşünüyosun?

okul sistemi de şimdi birinci sınıfta başlıyo el yazısı sence doğru bir secim mi?

eşler arasındaki sorun çocuklara yansırmı?

biri ile evlenmeyi düşünüyosun ama işsiz kriz nedeni ile iş bulamıyo ne yaparsın

dünyaya bir daha geldiğinde bir hayvan olarak gelseydin hangi hayvan olurdun?

nazar boncuğuna inannırmısn

büyü varmı gerçekten

bir arkadaşının eşi aldatıyo ona nasıl anatırsın durumu?

erkekler ağlarmı?

çiftler birbirini neden aldatır
aldatma girince çiftler birbirinde soğurmu
hangi durumda boşanmaları gerek
kişilik bouzkluğu hakkında düşüncen ne
erkeği kız gibi kızıda erkek gibi yetiştiren ailelere tepkin ne
bir kızın oldu eşinin ailesi kendi istediği ismi vermek istiyo ne yaparsın?
dünya gittikce bozuluyo bunu nedeni ne
hormonlu yiyeckler sağ yesinde hastalıklar çoğaldı ?
gıda töröü hakkında düşüncen ne

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Türkiyenin genel durumu hakkında ne düşünüyosun? Açıkçası şu an durumu hiç iyi görmüyorum. Satılacak elde evuçta pek bir şey bırakmadılar. Her şey özelleşti. Gençler millî bilinçten uzak. Atatürk'ümün Türkiyesi bu mu diye düşünüyorum bazen:(

okul sistemi de şimdi birinci sınıfta başlıyo el yazısı sence doğru bir secim mi? Bence yanlış. El yazısı ayrı bir ders olarak okutulabilirdi belki; ama bu şekilde bir etkinliği pek doğru bulmuyorum. Çünkü bu çocuklara el yazısı yazın diyen öğretmenlerin pek çoğu düzgün el yazısı yazamıyor.

eşler arasındaki sorun çocuklara yansırmı? Eğer sorunlarını kendi aralarında ve sessizce çözmeyi bilmiyorlarsa mutlaka yansır.

biri ile evlenmeyi düşünüyosun ama işsiz kriz nedeni ile iş bulamıyo ne yaparsın Karşılıklı çözüm yollarını düşünüp bir hâl çaresi bulunur elbette. İşsiz diye arkamı dönmem sevdiğim insana. Eğer çalışmak işine gelmediğinden işsiz ise o zaman başka tabi:)

dünyaya bir daha geldiğinde bir hayvan olarak gelseydin hangi hayvan olurdun? İguana:)

nazar boncuğuna inannırmısn Evet

büyü varmı gerçekten Var

bir arkadaşının eşi aldatıyo ona nasıl anatırsın durumu? Çok pis bi durummuş bu ya. Önce eşi ile konuşurdum sanırım.

erkekler ağlarmı? Ağlar. Onlar da insan yani:)

çiftler birbirini neden aldatır Çok sebebi var. Anlaşamamazlıktan kaynaklı sevginin bitmesi, eşlerden birinin doyumsuz olması, Heyecan arayışı...
aldatma girince çiftler birbirinde soğurmu Soğur.
hangi durumda boşanmaları gerek Sevgi ve saygının bittiği noktada boşanmanın zamanı gelmiştir.
kişilik bouzkluğu hakkında düşüncen ne Uzman yardımı ile çözülebilecek bir durum.
erkeği kız gibi kızıda erkek gibi yetiştiren ailelere tepkin ne Sonra çocuklarında kişilik bozukluğu ortaya çıktığında evlatlıktan reddetmeyi biliyorlar ya deli oluyorum onlara.
bir kızın oldu eşinin ailesi kendi istediği ismi vermek istiyo ne yaparsın? Bilmiyorum ki:( Zor bi durum. En net çözüm kendi adımı verirdim çocuğuma:D
dünya gittikce bozuluyo bunu nedeni ne Hoşgörüsüz, aşırı hırslı ve bencil insanlar...
hormonlu yiyeckler sağ yesinde hastalıklar çoğaldı
gıda töröü hakkında düşüncen ne? Dışarıdan yemek yemem çok fazla. Yesem de bildiğim yerlerden. Ama; şu ismini çok duyduğumuz hamburgerci tarzındaki dünyada zincir kuran yerlerden asla yemem. Orada çalışan arkadaşlarımdan duydum ne şekilde çalıştıklarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar