Türkiyenin genel durumu hakkında ne düşünüyosun? Açıkçası şu an durumu hiç iyi görmüyorum. Satılacak elde evuçta pek bir şey bırakmadılar. Her şey özelleşti. Gençler millî bilinçten uzak. Atatürk'ümün Türkiyesi bu mu diye düşünüyorum bazen
okul sistemi de şimdi birinci sınıfta başlıyo el yazısı sence doğru bir secim mi? Bence yanlış. El yazısı ayrı bir ders olarak okutulabilirdi belki; ama bu şekilde bir etkinliği pek doğru bulmuyorum. Çünkü bu çocuklara el yazısı yazın diyen öğretmenlerin pek çoğu düzgün el yazısı yazamıyor.
eşler arasındaki sorun çocuklara yansırmı? Eğer sorunlarını kendi aralarında ve sessizce çözmeyi bilmiyorlarsa mutlaka yansır.
biri ile evlenmeyi düşünüyosun ama işsiz kriz nedeni ile iş bulamıyo ne yaparsın Karşılıklı çözüm yollarını düşünüp bir hâl çaresi bulunur elbette. İşsiz diye arkamı dönmem sevdiğim insana. Eğer çalışmak işine gelmediğinden işsiz ise o zaman başka tabi
dünyaya bir daha geldiğinde bir hayvan olarak gelseydin hangi hayvan olurdun? İguana
nazar boncuğuna inannırmısn Evet
büyü varmı gerçekten Var
bir arkadaşının eşi aldatıyo ona nasıl anatırsın durumu? Çok pis bi durummuş bu ya. Önce eşi ile konuşurdum sanırım.
erkekler ağlarmı? Ağlar. Onlar da insan yani
çiftler birbirini neden aldatır Çok sebebi var. Anlaşamamazlıktan kaynaklı sevginin bitmesi, eşlerden birinin doyumsuz olması, Heyecan arayışı...
aldatma girince çiftler birbirinde soğurmu Soğur.
hangi durumda boşanmaları gerek Sevgi ve saygının bittiği noktada boşanmanın zamanı gelmiştir.
kişilik bouzkluğu hakkında düşüncen ne Uzman yardımı ile çözülebilecek bir durum.
erkeği kız gibi kızıda erkek gibi yetiştiren ailelere tepkin ne Sonra çocuklarında kişilik bozukluğu ortaya çıktığında evlatlıktan reddetmeyi biliyorlar ya deli oluyorum onlara.
bir kızın oldu eşinin ailesi kendi istediği ismi vermek istiyo ne yaparsın? Bilmiyorum ki
Zor bi durum. En net çözüm kendi adımı verirdim çocuğuma
dünya gittikce bozuluyo bunu nedeni ne Hoşgörüsüz, aşırı hırslı ve bencil insanlar...
hormonlu yiyeckler sağ yesinde hastalıklar çoğaldı
gıda töröü hakkında düşüncen ne? Dışarıdan yemek yemem çok fazla. Yesem de bildiğim yerlerden. Ama; şu ismini çok duyduğumuz hamburgerci tarzındaki dünyada zincir kuran yerlerden asla yemem. Orada çalışan arkadaşlarımdan duydum ne şekilde çalıştıklarını.