61. Haftanın Konuğu »» enise_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
boncuğum aşkı resimle anlatırmısın demiştin ekliyorum hemen
resim

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
enise buraaya yumruk hava enise hanım bir şarkı alalım şaka bir yana canım cevaplar içn teşekkürler
Davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin?
Herkesin yaptigi yemegi yer misin?
Misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur?
Camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin?
Bulasigi elde mi makinede mi yikarsin?
Cocuklarin evli mi?
Sence tek cocuklar simarik mi büyür?
Begendigin kiz ve erkek ismi?
Sence bosanmalar neden artti?
Hayatta yapmak istedigin seyleri yapabildin mi?
El isi yapar misin
bunlar soruldumu canım sorulduysa cevaplama:huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
boncuğum şehzadem şımartıyosunuz beni vala sizde seviliyosunuz şehzadem sende aklına gelirse sor tatlım sağol bu arada
Davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin? tabiki de olmaz ayıp öyle hazır kek bisküvi filan en hoşlanmadığım şeyler ama mecbur kalabiliyo insan ben ufak tefek bişeyler yapmaya çalışırdım yada mesela yazsa en azından bi dondurma filan alırdım -rgulu
Herkesin yaptigi yemegi yer misin? yok yiyemem temizliğine güvendiğim biri olması lazım bide çok yemek seçerim zaten her şeyi yiyemiyorum
Misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur? insanlık hali böyle şeyler olabilir çok iğrenirsem doydum der bırakırım
Camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin? yok biz katlayıpta makineye atıyoruz pek kırışmıyo-ciko
Bulasigi elde mi makinede mi yikarsin? şimdi o işler annemin:eek:ys: ama evlendiğimde makinede yıkarım tiksiniyorum bulaşıktan :böö:
Cocuklarin evli mi? çocuğum yokki tatlım:1:
Sence tek cocuklar simarik mi büyür? ben tek çocuğum vala şımarıkta değilim yetiştirme tarzına bağlı ama genelde şımartıyolar:lala:
Begendigin kiz ve erkek ismi? duru ve cihan
Sence bosanmalar neden artti? insanlar birbirlerine katlanamıyolar tahammülsüzlük arttı
Hayatta yapmak istedigin seyleri yapabildin mi? daha pek yaptım sayılmaz:dertli:
El isi yapar misin? evet çok severim örgü filan yaparım kışın. her şeye el attım dikiş örgü ahşap boyama:1:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
hayatım cevaplar için teşekkürler büyük bir zevkle okudum::lala:seni tanımak güzel:huhuu:
buyrun bakalım yarın akşama kadar sorular devam :lilav:
Bir seye karsi alerjin var mi?
En sevdigin renk?
Dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi?
Sinemaya gider misin?
Hangi dondurmayi seversin? (cilekli, cikolatali vs.)
Kis mevsiminin en cok nesini seversin?
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi?
Cocugunu bakiciya emanet edebilir misin?
Ne tarz müzik seversin?
Cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi?
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin?
Kol saati kullanir misin?
En son kimden ne hediye aldin?
En son sen kime ne hediye aldin?

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
buyrun bakalım yarın akşama kadar sorular devam
Bir seye karsi alerjin var mi? yok neseki
En sevdigin renk? pembee:huhuu:
Dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi? gezmesini isterim vala beraber güzel olur
Sinemaya gider misin? çoook uzun zaman oldu gitmeyeli pek sevmem
Hangi dondurmayi seversin? (cilekli, cikolatali vs.) bilmişsin tatlım:1: çilekli çikolatalı :huhuu:
Kis mevsiminin en cok nesini seversin? tabikide kar-ciko
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi? vala öyle diyolar evet ama ben kuru fasülye sevmem:eek:ys:
Cocugunu bakiciya emanet edebilir misin? yok ya anneme ya da kendim bakarım elin kadınına güvenemem
Ne tarz müzik seversin? slow romantik ama hareketlide dinlerim
Cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi? peluş ayılarımın çoğu duruyo:huhuu:
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin? tazesi daha makbul tabi ama genelde alırım vişne suyunu çok severim bu arada:1:
Kol saati kullanir misin? pek sevmem ama son zamanlarda bi kaç tane aldım ama saatten çok bilekliğe benziyo benimkiler çoğunun da pili yok:hihi:
En son kimden ne hediye aldin? sevgilimden bana tel aldı :1:
En son sen kime ne hediye aldin? babama aldım babalar günü için evde giymesi için pijama altı aldım:lilav:
örerim kız ayıpsın sen iste ama pek kazak filan yapamıyom düz şeyler :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar