tatlım siteye giremedim dünden beri.teşekkür ederim içten samimi yanıtların için.sen bana demiştin ya sevgilin ne şanslı diye aynı şeyi bende eşin için düşünüyorum artık
Ne mutlu böyle düşünüyorsan çok sevindim -ciko
gelelim sorularaaaaa aynısı sorulduysa boş bırak-rgulu
olaylar karşısında duyguların mı mantığın mı ön planda olur? Çok güzel bir soru bu Enisem : Olay karşısında önce hislerimdir beni Alevleyen hemen ardından da Akla Mantığa uygun davranış bölümüne geçer ve pişman olmayacağım şekilde davranarım bunu elde etmek kolay olamadı zamanla öğrendim ne yalan söyliyim..
diyelim en yakın arkadaşının hatalarından dolayı eşin onla görüşmeni istemiyo dinlermisin onu? Arkadaşım bu hataları bilerekmi yoksa safçamı yapıyor önce bunu tahlil ederim art niyet yoksada bunu Eşime anlatmam zor olmaz Eşimden zaman isterim ve o arkadaşımı bu durumda bırakamayacağımı söylerim Eşimde beni anlayışla karşılar müdahele etmez bana güvenir..
mini etek giyip dışarı çıkarmısın? Yok mini etek giyip dışarı çıkmam :cee en azından yazlık bir yer falan olması gerek ve eşimin yanımda olması gerek şartlara bağlı..
sana sürekli kapris yapan insanlara karşı tepkin ne olur? Yok kapris yapanlar ve şımarıklık derecesi ile ilgili tavırlar beni aşar dayanamam katlanamam bu tarz kişilerle direk bağımı kopartırım görüşmem.
ilerde çocuğun ünlü olmak istediğini söylese izin verirmisin? Ünlü olmak neye göre ünlü 1 günlük ünlü olmak değeri ile insanlara bir şeyler verbilmek resim film gibi icra edebilmek o sanat dalında yetişmek adına büyütebilmeyi çabalarım Çocuğuma.
izdivaç programları hakkında ne düşünüyosun? Bu tür Programların Kanala ve çalışanlara Para kazandırma Kar Marjı yüksek programlar olarak görüyorum sunan lar ve hazırlayanlar Kazanıyor sanki amaç Evlilik gibi gösterilip Şahıslr kullanılarak Kurban ediliyorlar bu sabun köpüğü dediğimiz Program türünün aynısı Gelinim olurmusun Benle evlenirmisin BBG evi nasıl unutup gitti bu Programlarda Yakında unutulup gidecek Kar Marjı dediğim gibi şimdi bu Programı Yapanlar Bodrumda Güneşleniyorlar bu bir Sektör ve ben sinir oluyorum..
çevrende katılan var mı? olsaydı tepkin ne olurdu? Çevremde katılan olsa bir daha onla görüşmek istemezdim ve bu düşüncelerimi anlatırdım
peki sen evlenmemiş olsan katılırmıydın? Dışarıda Evlenemeseydim bir Tv Programında da Asla evlenemzdim ki ve zaten katılmazdım Felaket bir durum bu hemde Kendimi bu Oyuna Alet asla ettirmezdim
sesin güzel mi şarkı söylermisin? Fena değil evet söylediğim zaman beğeniyor herkes bazen gaza getirip söylettiriyorlar havamdaysam da Allaaahhhhh kim tutar beni
bi müzik aleti çalıyomusun? darbuka Çalabiliyorum
el işlerine merakın var mı örgü nakış gibi? El İşlerinde tam bir Sıfırım Tığ ile düz bir Zincir çek diye Öğretmeye kalksanız hasta olursunuz o derece ama düğme müğme dikerim yırtık sökük dikerim Lakin Eşim bu tarz konularda benden daha iyidir Aşkım yaa ne yaptın böyle sana inanamıyorum der İnce işlerde benden çok daha başarılı uatnıyorum ama gerçek
tarihe karşı ilgin var mı? tarihi yerlerden en çok hangisini görmek isterdin? İtalya Roma İmparatotluğu Osmanlıdan sonra en çok merak ettiğim Yer nasipse Ağustosta göreceğiz eşimle az kaldı çok çook merak ediyorum şimdiden okuyorum inceliyorum.
doğum gününde eşinle başbaşa olmayı mı arkadaşların ailenle toplanmayı mı seversin? Her zaman ailemle dışarıda yada evde toplanmayı tercih ederim Doğumgünlerimde hep aile ile ve arkadaşlar kalabalık oluruz hep öyle isterim neden se geçen doğum günüm dışarıdaydık ablamlar arkadaşlarım yalnız bırakmadı sağolsunlar..
tatlıyla aran nasıl? Tatlı çok seviyorum çayıma şeker atma olayını daha yeni bıraktım hiç bir tatlı türüne hayır ben yemem şu an istemiyorum demem kendimi tutmaya çalışıyorum frenliyorum çünkü ne kadar zararlı olduğunu biliyorumve tatlı alışkanlık yapan bir madde bağımlılık yapıyor o yüzden tutuyorum kendimi zorlansamdaaaaaaa
:cikolata::cikolata::cikolata: