rüzgar gülü
Daimi Üye
Bende verdim oyumu...
gercektende heyecanli bir durum olsa gerek konuk koltuguna oturmak....ama en geride hic oy almayan benim:aglayan:kimse beni tanimak istemiyo dimek:gitme: gullerdiyarim haydi hayirlisi bende oyumu sana veriyorum... seni yakindan tanimayi cok isterim bende.. canim kolay gelsin sana simdiden:sarilma:
gercektende heyecanli bir durum olsa gerek konuk koltuguna oturmak....ama en geride hic oy almayan benim:aglayan:kimse beni tanimak istemiyo dimek:gitme: gullerdiyarim haydi hayirlisi bende oyumu sana veriyorum... seni yakindan tanimayi cok isterim bende.. canim kolay gelsin sana simdiden:sarilma:
Hemsom sankı bu haftakı kurban sensın gıbı gorunuyo
Essenın de dedıgı gıbı ope ope
Slogan BU KOLTUGA OTURMAYAN HANIMEFENDI KALMAYACAK
öyle görünüyor hemsom ne diyecegimi bilmiyorum herkese cok tesekkür ederim
ama bir yandanda kara kara düsünmeye basladim ben konuk olursam cok zor sorular sormayin yoksa bende öcümü alirim nasilolsa bütün hanimefendi ailesi oturacak öcümü fena alirim en zor yerlerden sorarim simdiden söyliyeyim:sigara:
öyle görünüyor hemsom ne diyecegimi bilmiyorum herkese cok tesekkür ederim
ama bir yandanda kara kara düsünmeye basladim ben konuk olursam cok zor sorular sormayin yoksa bende öcümü alirim nasilolsa bütün hanimefendi ailesi oturacak öcümü fena alirim en zor yerlerden sorarim simdiden söyliyeyim:sigara:
sen bizi tehditmi ediyosun???????:kizdim:sen görürsün -hmm:sigara:
sen bizi tehditmi ediyosun???????:kizdim:sen görürsün -hmm:sigara:
ablam bızı tehdıt edıyo goster ona gununu tamammı
cok zor sorular zor
Sen onu bosver de nasılsa bı sekılde verecen cevapları.O zaman zarfı ıcınde dayıyı uzak tut pc den
Sen ve net arasına gırmesın :gul:
sen görüceksin güllerdiyarımmmm...güllerinin dikenlerini batırıcam sana :kizdim::kizdim:
caniruhlu üye smile :sigara:-hmm