7 Mayıs/14 Mayıs Tarihli Konuğumuz Kim Olsun?

7 mayıs/14 Mayıs Tarihli Konuğumuz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
gercektende heyecanli bir durum olsa gerek konuk koltuguna oturmak....ama en geride hic oy almayan benim:aglayan:kimse beni tanimak istemiyo dimek:gitme: gullerdiyarim haydi hayirlisi bende oyumu sana veriyorum... seni yakindan tanimayi cok isterim bende.. canim kolay gelsin sana simdiden:sarilma:

cnm ask olsun olurmu guller dıyarındna sonra senı tanımak ıstedıgımı belırtmıstım mesajımda bıdahakı haftaya senı o tahta ope ope otutturcam:eek:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
gercektende heyecanli bir durum olsa gerek konuk koltuguna oturmak....ama en geride hic oy almayan benim:aglayan:kimse beni tanimak istemiyo dimek:gitme: gullerdiyarim haydi hayirlisi bende oyumu sana veriyorum... seni yakindan tanimayi cok isterim bende.. canim kolay gelsin sana simdiden:sarilma:

cok tesekkür ederim canim:eek:
ama hic öyle sey olurmu canim biz bir aile gibiyiz ben buradaki herkesi tanimak isterim:eek:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Hemsom sankı bu haftakı kurban sensın gıbı gorunuyo

Essenın de dedıgı gıbı ope ope :eek:

Slogan BU KOLTUGA OTURMAYAN HANIMEFENDI KALMAYACAK:kupa::kupa::kupa:

öyle görünüyor hemsom ne diyecegimi bilmiyorum herkese cok tesekkür ederim:eek:
ama bir yandanda kara kara düsünmeye basladim ben konuk olursam cok zor sorular sormayin yoksa bende öcümü alirim nasilolsa bütün hanimefendi ailesi oturacak öcümü fena alirim en zor yerlerden sorarim simdiden söyliyeyim:sigara:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
ama bir yandanda kara kara düsünmeye basladim ben konuk olursam cok zor sorular sormayin yoksa bende öcümü alirim nasilolsa bütün hanimefendi ailesi oturacak öcümü fena alirim en zor yerlerden sorarim simdiden söyliyeyim:sigara:

Sen onu bosver de nasılsa bı sekılde verecen cevapları.O zaman zarfı ıcınde dayıyı uzak tut pc den:D

Sen ve net arasına gırmesın :gul:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281

sen bizi tehditmi ediyosun???????:kizdim:sen görürsün -hmm:eek::sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar