Aslı Oktay
Daimi Üye
Düdüklü tencere kullanmayı biliyormusun :ayk:biliyorum ogreteyim mi ister misn?
Eşini ikna etsen dans kursu için o dans ne olurdu ?dans icin esimi ikna etmem kuzum ben
Dügününde jestler yapıldımı ?hayir yapilmadi
Nasıl bir dügün yaptın kır,havuz,salon vs..bahce dugunuydu
Havayi fişek izlemesini seviyormusun ?coooookkk
Teyzene çok kızsan barışmamak icin cabalasanda ailen zorlasa onunla zorlandıgın icinmi barışırsın yoksa kücüklük bende kalsın diyerekmi ?teyzemle aram cok iyidir kizamam ben ona zaten derdi cok bir de ben mi dert olayim garibime cok uzulur kiyamam
Annenin sana en cok kullandıgı sevgi sözcügü ?canim kizim iyi ki varsin
Annenin olması bu yaşında nasıl bir duygu ?cok guzel bir duygu canim Rabbim seni de cennette annene kavustursun
Sevgililer günün nasıl geçti ?gayet siradan
Yeşilçamın en begendigin aktörü ?ediz hun
En başarılı oyuncu ?bilmem
Kadir inanırı nasıl buluyorsun ?iyi buluyorum
Ten rengi ne renk bu soruyu anlamadim eger benimkini soruyosan bitter ben beyaz tenliyim kuzum :beyazbayrak:
Mavi akvaryumu merk ediyormusun :dusun:cok degil
Luna parkta hiç kücükken kayboldunmu ?yok kaybolmadim o hakkimi pazarda kullaniyodum ben
Elma şekerini seviyormusun ?cooookkk:cikolata:
Kücükken şirinleri izliyormuydun ( ben hala izliyorum )izlerdim hatta uslu cocuk olursam gercekten gorcegimi sanirdim
Okey veya 101 oynamayı severmisin ?bilmiyorum
Kumar kartlarını anlıyormusun ?
Pokerde elinde Maçı ası kare papazı var ve elinde 50K var chipini sürermisin yoksa pas mı dersin ne anlama geliyo ki onlar
Kuaförde boya yaptırıyorsun ve acemi cırak boyayı kotuna döktü tepkin ?sorun olmadigini soylerim sonucta kaza bu
Kendinde konuşurken yakıştıramadıgın kelimeler?adi ustunde bitter yakistiramadigima gore buraya yazar miyim
Ata binmeyi biliyormusun ?bilmiyorum ama isterdim
Çamlıcaya gittinmi ?yok gitmedim
Süt mısırını seviyormusun ?severim
Külah dondurmamı paket dondurmamı ?kulah
Markette cılgınca alışveriş yaptınmı hic ?herzaman cilginimdir markette
Gözün bir giyim ürününde kalınca üzülüyormusun ahhhh uzulmez miyim hiicc icim gidiyoooo:iyyyy:
Çayına kaç şeker atıyorsun ?1 cay kasigi
Beni 1 deyil 2 deyil 3 deyil 4 hiç deyil tam 5 kavanoz + polen degerinde seviyormusun seni bunlardan daha fazla seviyoum kuzum
Ayakkabı secimin ruganmı platformmu olacak ?bilmem
fiyonklu aksesuarları severmisin ?severim
Kırmızı ojeye siyah french olurmu ?ojeler konusunda pek bilgim yoktur:dill:
Köpek balıgının kaç dişi var ?bilmem kos git say
Sana Hayvanların dili ögretilse hangi hayvanla konuşabilmeyi isterdin ?hamam bocekleriyle geldikleri zaman git diyebilmek icin
Hurafelre inanıyormusun ?hayr
Kapalılarda dikkatini ceken seyler oluyormu ?bilmem ne gibi bende kapaliyim ama
Evlendiginde balayına neyere gittin ?duabiye
Muhteşem yuzyıldaki hürremin saç rengi güzelmi ?guzel
Bitterin suçu ne o biliyo sucunu
:dill::dill::dill::dill: