Tamam hadi o soru sende kalsın üstelemicem...bu arada tekrar sorular varsa yanıtlamayabilirsin araya karışabiliyor bazen
tamam canım..
sevenleri çok arttı maşallah herkes birgün onunla ( kuytuda
) karşılaşmayı düşünüyordur
Çöl sorusunu sorucam bulamadım ya siteden aratayım :findikim:
-------------
Olgun musunuz yoksa çocuksumu?olgunum tabiçocuklada çocuk olurum..:dill:
Sence insanlar seni niçin seviyor?bilmem galiba bende onları sevdiğim içindir..
Kaçan mısınız, kovalayan mı? her ikiside..
Kışkırtan mısınız, kışkırtılan mı? ikiside değil kimsenin gazına gelmem getirtmemde..
Piyango'dan ne çıksın? hiçbişey.almam..
İçindeki Çocuk Kaç Yaşında? 15
Mutluluğunuzun nasıl bir tadı var? (hangi meyve hangi içecek hangi tatlı yada tuzlu vs. gibi)çikolata vazgeçilmezim bir kutu olsa yerim valla.
Sen hangi mevsim olmalısın?ilkbahar..
Sen hangi şehre benziyorsun?hiç düşünmedim..
İlerde çok ünlü biri olacak olsan sence hangi özelliğin sayesinde olur?herşeye ağlamam olur..
Hayata bağlı birimisin?evet..yılmamm..
Ne kadar özgürsün bazı şeyler konusunda kendini kasarmısın?tabiki kısarımm bekarken özgürce yaşayabiliyorsun ama evlendimi özgürlük bişekilde kısıtlanıyor..
Bu seneki favori şarkın ne oldu?şarkı dinlemiyorum pek..
Misafir geldiğinde hangi haraketi sizi rahatsız eder? saygısızlığı..kabahat bulması..:sinir:
Hiç birşeyin koleksiyonunu yaptın mı?bekarken gökhan özenin fotolarını biriktirmiştim
En sevdiğin masal hangisi?keloğlan..
Örgü örermisin? Evetse nasıl öğrendin? İlk ne örmüştün?örerim.annem öğretti.ilk havlu kenarı ördüm..
Şanslı birimisin?sayılırım..
Özene bezene bir davete gittin seninle aynı elbiseyi giymiş bir bayan gördün ne yapardın? kendi kendime kızardım değiştirme imkanım varsa değiştirirdim..
Hangi durumda yalan söylersen kendini rahatlatacak bir sebep bulursun?kolay kolay söylemem..
Keşke doğumgünümde biri bana bunu alsa dediğin birşey varmı?yok..
Hangi hayvandan korkarsın? Korkmana ne sebep oldu?örümcek..kırk ayak..korkmama neden oldu çünkü dışarıya serdiğim çamaşırdan gelmiş tamda havludaydı ve kızımı kuruluyordum yapışmış ona..ıyyyyy:sinir:
Gözlük kullanıyormusun? (numaralı gibi)hayır..
Evinin tarzı ne? (modern-klasik-retro vs.)klasik..ama modern istiyorum
Ne renkler hakim?kırmızı koltuklarım.kanepelerim lila..perdeler krem.ve şaahgy halım..
Evim şahane programı gibi senin evine gelsek evin hangi bölümünü hangi renk hangi tarz yapılmasını isterdin?salonumu isterdim sütlü kahve yada morr olabilir..tarz ise modern..
Evinde en sevdiğin bölüm hangisi?salonum..
Ne tarz bir evde oturmak isterdin?evimden memnunum ben..
Bahçe ile uğraşmayı severmisin?