Kac yasindasin? 25 Yaşındayım
Evli misin? Evliysen kac yillik evlisin? Evliyim 1,5 senelik
En sevdigin renk? Mavi, Mor
Ugurlu sayin? 9
Konuk olmaktan korktun mu?Bitterim sağ olsun korkuttu birazzz
hanimefendi.com a neden üye oldun? Samimi geldiği için iyi kide olmuşum sizin gibi dostlarım ve sırdaşlarım oldu hepinizi çok seviyorum canı gönülden.
Saclarin ne renk? Gölge
Sence kisa sac mi uzun sac mi? Uzun Saç:ask:
Ne tarz giyinmeyi seversin?Genelde Spor, Klasik.
Kac yasinda evlendin?24 Yaşında
Keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?ne acelem vardi keske daha bekleseydim demiştim öncelerden. Ailemden ayrılmak çok koymuştu.
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?Erkek 30 ideal Bayanlardada 24-25 bana göre uygun
Bir kadin kac yasinda anne olmali?Kendini hazır hissettiğinde 25 li yaşlar tam olgunlaştığı yaşlar olsa gerek. Kendimden biliyorum
Esinin ailesi ile aran nasil? Bu aralar iyiyiz.
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?Ayrı eve çıkmak olurdu... (Altlı üstlü oturuyoruzda kayınvalidemle)Sonra bağış falan yaparım mutlaka
Senin icin huzur ne demek?Mutluluğumun sebebi.
Ya huzursuzluk? Rahatsızlığımın sebebi.Evliliğime dışardan mudahaleler beni huzursuz ve rahatsız ediyor oldukça.
Tatil deyince aklina ne geliyor? Huzur, deniz, kum, eğlence.
Su an yapmak istedigin sey ne?Evlerin temizliğinin biran önce bitmesini istiyorum. Tabi ben hiç bir iş yapamıyorum.:dance:
Kahve mi cay mi?Çay olsun normal şartlarda kahve içerim ama...
Tatli ile aran nasil?Mükemmel
Kilondan memnun musun?Ha ha tabikide değilim artık tartılmaya korkar oldummm.:iyyyy:
Esin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu?evet uyuyorrr.
"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne? Keşke okusaydım sonuna kadar ona çok pişmanım.
asla hayir diyemeyecegin birsey?Dondurma