Bende sorayım bari fazla soru yığılmadan cevapladıklarını es geçebilirsin canım...
Sağol bitanem
Hobilerin:Resim çekmek, müzik dinlemek.
Fobilerin: Karanlık, böcek.
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin?Muhteşem yüzyıl ve survivor
Tuttuğun takım? Yaşaaaa Fenerbahçeee...
En büyük takıntın nedir? Dağınıklıkkk.
Giyim tarzın nasıldır? genelde spor klasik...Seviyorum.
En istikrarlı olduğun konu nedir? Kendimden taviz vermemek.
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? Yapmışımdır mutlaka büyük konuştuğumda başıma gelmiştir.
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi? Öyle bir geçer zmanki deki zehranın annesinden ayrıldığı sahne çok ağlamıştımmm.
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun? Ben en küçük şeylerden mutlu olmayı becerebilen biriyim...Bir öpücük bile yeterrr..
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? 15 li yaşlarıma dönerdim özledim o günlerii...
En sevdiğin smile hangisi?
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? Umreye gitmek,Memur olmak,Saçlarımı uzatmak...
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?Tobe : Var olmak demek. Bana ismimden dolayı tubi derler o yüzden kullanıyorum İngilizcesi daha cazip geldi Tobe ye çevirdim.
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler?Hepsi güzel isimler.Nk'M çok çalışkan beni çok etkiliyorrrrr.
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın?Sağım solum belli olmaz.
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ?Ben yazmazdım sanırım. Bunun için yetenekli olmak lazım.Ama illa da yaz diyordan hayatımı yazmaya savaşırdım.
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün?Haklı olduğum her konuda çok güçlüyümdür. takdir ederseniz haksız olduğum konularda alttan almayı bilirim.
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun?Evet salıncaklı bebeklerim...
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? Hayır.
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?Genelde isyan ederim ama yanlışş.
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Merhametli olmayı seviyorum.Kıskanç olmaktan nefret ediyorum çünkü bazen dorukta oluyor.
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? Efltun mor renklerini çok severim. Sevmediğim renk yok.
En sevdiğin söz ne? Seni seviyorum
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? Pop, slow Türksana müziğini severim.Sezen aksu,Tan, Gülşen en çok sevdiklerim.
Hayatta asla yapmam dediğin şey ?Büyük konuşmaktan ağzım yandı artık akıllandım.Alttaki sorudan ip ucu aldım. Aldatırsam Affetmem aslaaaa.Büyük konuşmak değil kabullenemem böyle bir durumu. Ama çok şükür eşime güvenim sonsuz.
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ?Yok efendim öyle bişey.
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden? Doğum ve sonrası...Hamiş olduğum için.
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? Yalnız benim için Bak Yeşil Yeşil...Rahmetli annenemi hatırlatıyor üstelik eşimin gözlerde yeşil.
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?Beni ilgilendirmiyorsa hayır.
En beğendiğin aktör/aktrist? Cüneyt arkın.
Sen ve eşin yada sevgilin hangi aktrist ve aktör olurdunuz? Cüneyt Arkın- Türkan Şoray
Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ?Anındaaaa bozarım
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? Kinci değilim.
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzetneler görüyorsun? (Allah korusun ) Evladımııı.
Bugünlerde en çok duyduğun söz? Aman dikkat yavaşşş.
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Hürrem
En çok neye sinirlenirsin? Saygısızlığa.
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Gezmekkk Alışveriş yapmak.
En sevdiğin söz nedir? Hadi gezelim.
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ?Mutlaka...
Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi? Başta otururm sonra açılır bidaha da kapanmam
Lakabın varmı?Tuğbiş.
Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın Nk cım başta seni alırdım aç kalmayalım diye. Sonra herkesi alırım işimi garantiye alıp ilk seni aldım yaaa.
Duygusalmısınız,mantıklımı?Daha çok mantıklı.
Cesurmusun korkakmı? Önceden sorsan cesurum derdim ama şimdi kenddimi yaşlanmış korkak hissediyorum.
Günlük tutar mısın? çok eskiden tutmuştum artık tutmuyorum.
Hangi mevsimi seversin? Neden? ilkbahar içim çoşuyor o yüzdenn.
Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı? Severim ama hayvan beslemiyorum.
Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden ) Hepsi güzel sorular canım.
En sevdiğin bayan ve erkek ismi?erkek: Fatih bayan: Ceylin
Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? Köfte
Sence "sen" nasıl bir insansın?Merhametli, Sempatik, sevecen cana yakın.
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Ailem ve artık evladım.
Benzetildiğin biri varmı? Kim? Nil karaibrahimgile çok benzetilmişimdir şimdi görümceme benziyormuşum ne alakası varsa
Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Hanımefendi.com :Canlarıım.
Aşk:Geçicilik.
Sevgi:Her daim
Güven:Sonsuz olmalı
Evlilik:Sonsuza dek
Dostluk:Ömürlük
Para: Olamazsa olmaz
Çocuk:Meyva ,neşe
Yalan:Rengi Pembe olsun hayatımızda.
Ölüm: Korku, üzüntü
Hayat: Ailem.
Olgun musunuz yoksa çocuksumu? yerine göre değişirim.
Sence insanlar seni niçin seviyor?Bilmem insanlar da değişken onlara sormak lazım bana sorarsan iyi biri için derim.
Kaçan mısınız, kovalayan mı?Kaçan kaçannn.
Kışkırtan mısınız, kışkırtılan mı? Kışkırtılırım...Kışkırtmayı sevmem.
Piyango'dan ne çıksın? Oğlum çıksınnn
İçindeki Çocuk Kaç Yaşında?5-6 yaşlarında
Mutluluğunuzun nasıl bir tadı var? Bitmesini ve nazar değmesini istemediğim...Bir ömür geçsede doyamayacağım bir tadı var.
Sen hangi mevsim olmalısın?İlkbaharrr
Sen hangi şehre benziyorsun? Bilmem:sok
İlerde çok ünlü biri olacak olsan sence hangi özelliğin sayesinde olur?Çocuk repliğim sayesinde.
Hayata bağlı birimisin?Evet oldukçaaa.
Ne kadar özgürsün bazı şeyler konusunda kendini kasarmısın?Mutlaka kastığım şeyler oluyor gerekli gereksiz aslında her istediğimi yapabiliyırum çok şükür. Sadece hamişlikten dolayı bu aralar kısıtlıyım. Çoğunuda kendim koydum zaten kısıtlamalarımın.
Bu seneki favori şarkın ne oldu? Enbe orkestrası--- Senden kıymetli mi? Bayılıyorum yaaa
Misafir geldiğinde hangi haraketi sizi rahatsız eder?yüksek sesle konuşması ve saygısız davranması rahatsız eder.
Hiç birşeyin koleksiyonunu yaptın mı? mektup kağıdı yapmıştım ilkokuldayken.
En sevdiğin masal hangisi? tavşan ile kaplumbağa
Örgü örermisin? Evetse nasıl öğrendin? İlk ne örmüştün?Şu aralar örgü ile pek işim yok annem sağ olsun öğretti. Çeyizime birkaç parça katkım olmuştu. hamiş olduğumu öğrendiğimdede oğluma süveter ördüm
Şanslı birimisin? evet.
Özene bezene bir davete gittin seninle aynı elbiseyi giymiş bir bayan gördün ne yapardın? Fazla takılmazdım o davette.
Hangi durumda yalan söylersen kendini rahatlatacak bir sebep bulursun?Beyaz yalan söylersem ara düzeltmek içindir içim rahat olur öylelikle.
Keşke doğumgünümde biri bana bunu alsa dediğin birşey varmı?Yok
Hangi hayvandan korkarsın? Korkmana ne sebep oldu?Vahşi olanların hepsinde korkarım. Etcil olmaları yeter sebep olarak.
Gözlük kullanıyormusun? (numaralı )1,25 miyobum ama kullanmıyorum.
Dekorasyona kayalalım biraz
Evinin tarzı ne? (modern-klasik-retro vs.)Klasik.
Ne renkler hakim?Beyaz -kahve- krem.
Evim şahane programı gibi senin evine gelsek evin hangi bölümünü hangi renk hangi tarz yapılmasını isterdin? mutfağımın yapılamasını isterdim dolaplarım güzel ama eski modellerden beyaz ve eflatun tonlarda yapılmasını isterdim
Evinde en sevdiğin bölüm hangisi? Ayy bunu hiç düşünmemiştim. Ben her yerini seviyorum evimin.
Ne tarz bir evde oturmak isterdin? Dublex ve içi ahşap döşeme olan bir evde oturmak isterdim.
Bahçe ile uğraşmayı severmisin? Ya benim aram pek iyi değildir babam sever arada onun yanında vakit geçirmek keyif veriyor bana ama hergün hergün sıkılırım içimde yok...