Ben bu koltuğa bayıldım.Eminim bu şahane koltukta soruları cevaplamak harika olur
İyi Terlemeler canım :dance:
TEŞEKKÜRLER CANIM SIMDIDEN TERLER AKMAYA BASLADI SANIRIM
Ben bu koltuğa bayıldım.Eminim bu şahane koltukta soruları cevaplamak harika olur
İyi Terlemeler canım :dance:
koltuk süpermiş ya allah kolaylkık versin dur daha bitterin soruları var
[sıze="4"]konugumuz nerede yaf? [/sıze]
en korktugum nokta o ya :d mümkünse bu konuyu bitterden saklama yerlerı yok mu çok sevgılı admınler :d
Forumda en cok ugradigin konu? yemek bölümüne çok takılıyorum bu ara :dill:
Actigin konuya mesaj gelmeyince ne düsünüyorsun? pek konu açmak nasıp olmadı ki bilemıyorum bu duyguyu
Sacma buldugun konular var mi? yok
Varsa neler? ---
Hanimefendiye üye olmadan önce internette ne yapiyordun? baska sitelerde takılıyordum :dill:
En son hangi deniz kenarina gittin? izmittekı
Önceden cok iyi olupta simdi asla görmek istemiyorum dedigin biri var mi? kardeşimm -kizgin
Masal kahramani olma imkanin olsa, hangi kahraman olurdun? rapunzel
Cocukken en cok izledigin cizgi film hangisiydi? tom ve jery
Sence Türkiye´nin en güzel ünlüsü kim? sıla
Peki ya en yakisikli ünlüsü? berkay
Sevdigin bir araba markasi var mi? mazda
Hayalindeki ev nasil? kırmızı panjurlu ev
Misafirlerine en cok hangi tatli türünü yaparsin ve neden? tiramisu çok begenırlerde
Sigara kullaniyor musun? hamıle kalmadan önce ıcıyordum ama bıraktım
Sence kadina mayo mu bikini mi daha cok yakisiyor? bikini
Hic sütlü cay ictin mi ve bu konuda düsüncen ne? hayır içmedımm içmemde
Sence siyah kumas pantalonun altina beyaz corap giyen erkekler gercekten itici mi oluyor? bana itici gelıyorlar
Cekindigin doktor var mi? (kadin, dis doktoru gibi) yok
Sence yalan söylemeyen insan varmidir? yokturr
Salataya limon mu sirke mi koyarsin? her ıkısınıde
Sence kadin evlenince evinin hanimi mi olmali? bence her ıkısınıde aynı anda yurutmelı gelecegınıde dusunmelı
Bilgisayar karsisinda en uzun ne kadar oturursun? sürekli pc basındayım işim geregı
Bu bilgisayar yüzünden sevdiklerini ihmal ettigin oldu mu? yok olmuyor
Makyaj yapmayi sever misin? çok severım makyajsız dısarı cıkmam abı dıyenlerdenım
Asla yapmam deyipte yaptigin birsey var mi? evet var
Ayda kac kere kendin icin alis veris yaparsin? 1 kez falan heralde
Kiyafet icin cok para harcar misin? kalıtelı seyler alırıım az alırım
Cabuk kizar misin? evet malesef
Sabrin nasil, sabreden biri misin? sabrederım yerı geldıgınde
Bir seye karsi alerjin var mi? evet var bulasık detarjanı ve kolyeye alerjım var
En sevdigin renk? sorulmustu
Dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi? evet benım annem kayınvalıdem ben gorumceler gelmıstı
Sinemaya gider misin? eşimle vakıt buldukca gıderız
Hangi dondurmayi seversin? (cilekli, cikolatali vs.) çileklii suan yıyorum zaten
Kis mevsiminin en cok nesini seversin? sıcacık evımı ve eşimle dısarıda kar topu oynamayı
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi? bızım ıcın farketmez ama yemıyoruz da
Cocugunu bakiciya emanet edebilir misin? kesınlıkle hayır ben bakarım çoçuguma
Ne tarz müzik seversin? slow
Cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi? barbı bebegım var ceyız sandıgımda halen duruyor
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin? hem satın alırız hem kendım sıkarım
Kol saati kullanir misin? ellerım ve kollarım şiş oldugu ıcın birşey takmıyorum
En son kimden ne hediye aldin? koçişimden hamıle gecelıgı hedıyesı aldım
En son sen kime ne hediye aldin? yegenıme kazak ördum onu hedıye etmıstım
Gogum gününü kutlamayi sever misin? evet her sene özene bezene eşimin doğum gununu kutlarım
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin? ayy hıc sorma canım yaa kendımı 50 lı yaslarda hıssedıyorum her zaman
Cocuklugunu özledigin günler oluyor mu? olmaz mı yaa ha çoçukluk gunlerımmm
Simdiye kadarsira disi bir yemek yedin mi? kokoreç yemıstım ki ben kokusundan bile tıksınırken eşimle iddiaya gırmıstık kaybettım yemek zorunda kaldım
Bir geceye davetlisin. kendine özene bezene elbis aldin, o da ne ayni kiyafet baskasinda da var. tepkin ne olur? ona çaktırmadan oldugum yerden kaçardım
Bir cafede, yada restoranda esinle oturuyorsunuz, bir bayan gecerken esine selam veriyor. eski sevgilisiymis. tepkin ne olur? direk ordan kalkar eve gıdıncede basının etını yerdım
Sence evliligin en zor yani ne? sorumlulugu eşimin bazı kaprıslerını çekmem kı ben her soruya cevap veren eşim kızdıgında aman daha kotu kavga etmeyelım dıye susmam
En güzel yani? işten yorgun argın eve gittiğinde kocacığımın masaj yapıyımmı bitanem demesi
geceleri korktuğumda beni wc götürmesi
geceleri sevdiğin adamın koynunda uyumak her uyandığında onu görmek