koltuğuna hoşgeldin birtanem geçen haftadan sonra tanımak istediğim bir diğer kişi de sendin canım sorularıma geçeyim diyorumda bana sorcak birşey kalmamış ama ben bulurum şimdi sorulacak soru saol canım sende benim tanımayı çok istediğim bir arkadaşımsın.
1.yaşamın daki olmaz ve olurların olmazsa olmazlarım,ailem ,pc ve telefonum. olurlarım,kayınvalidem
ıspanak yemeği,ve tv.çok aramam:dusun:
2.eline bir sihirli değnek verilse değiştirmek istediğin 3 şey nedir bitanem savaşları ,hastalıkları,ve haksızlıkları.
3.hobilerin ve fobilerin nelr canım benim hobilerim, hanımefendide sizlerle olmak,kitap okumak,kendime zaman ayırmak.:ayna:
fobilerim köpek ve karanlık
4.yaşadığın matrak birolayı bizimle paylaşırmısın şu an hatırlayamadım canım ya:dusun:
5.seni sevindiren ve üzen şeyler nelerdir şeker sevindiren çocuklarım başarısı ve mutlu olmaları.üzen haksızlığa uğramak.:gitme:
6sitemizde bulunan gülümseme ifadelerinden hangisi olmak isterdin
buna bayılıyorum.
7.üzgün olduğunda üzüntünü kiminle paylaşırsın eşim ve annemle
8kitap okumayı severmisin çok severim.
9.kendini üç kelimeyle nasıl özetlersin neşeli sevecen fedakar.
10.sinamaya gitmeyi severmisin evet.
11.en son seyrettiğin film hangisi aşk geliyorum demez.
12çocuğunla yapmayı en çok sevdiğin şey nedir cnm gezmek kitap okumak oynamak.
14eşinle görücü usulümü yoksa severek mi evlendin severek.
sorularım bu kadar canım iyikide sorucak bişey kalmamış dedim değilmi umarım çok olmamışımdır ama dedim ya tanımayı çok istediğim kişilerden birisin diye kolay gelsin canım teşekkür ederim canım.