9 Köyden Kovulan 10. Köyün Sakinleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kızlar siz hiç bir arkadaşım koyduğu dudak resmine ve rujunun rengine iltifat ettiniz diye ban almışmıydınız.
ben aldım.
sigara smile'sı(burda niye yok)

bizde bi sürü smili var smililerin üzereinde bütün ifadeleri göster yazıyo tıkla oraya istemediğin kadar:kayris:

Tepki
58
cimdikliyeyimmi seni zuzu :)
hayal diil
tamamen gercek
burda hirs yok
kiskanclik yok
dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi :)

hepimiz kardesiz bu öfke ne diye :kptmya:
cimdikle valla yoksa inanmam:)

cnmmmmmmm bizden korkma kıs öle kavgacı kişiler deilis ama haksızlıgada gelemiyorus..burdaki üyeleirn hepsi seviyeliii üyelerrrrr :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
cimdikle valla yoksa inanmam:)

cnmmmmmmm bizden korkma kıs öle kavgacı kişiler deilis ama haksızlıgada gelemiyorus..burdaki üyeleirn hepsi seviyeliii üyelerrrrr :)

Canım bizde kavgacı tipler değiliz kesinlikle, şüphen olmasın -ayse

Haksızlığa bizde gelemiyoruz, sanırım aynı frekanstayız sizlerle :kayris:

Erato

Üye
Tepki
26
hoşbulduk nem kuşumm :)
bende girip KK da buranın reklamınımı yapsam napsam :)

Tepki
58
Canım bizde kavgacı tipler değiliz kesinlikle, şüphen olmasın -ayse

Haksızlığa bizde gelemiyoruz, sanırım aynı frekanstayız sizlerle :kayris:

kesinlikle cnmmm zatenn konuşma sitlinden nsl biri oldugun direk anlaşılooıyor:) o malum sitede site görevlileriiiin bi konuşma sitili var sanki çocuk azarlıyorlar..neyse orayı konuşmak istemiyorum ama yaram henuz taze:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
kesinlikle cnmmm zatenn konuşma sitlinden nsl biri oldugun direk anlaşılooıyor:) o malum sitede site görevlileriiiin bi konuşma sitili var sanki çocuk azarlıyorlar..neyse orayı konuşmak istemiyorum ama yaram henuz taze:)

Bende biliyorum canım orayı. Üyeliğimde var ve ilk değil... Orada haksız olarak bende ban yemiştim; ama sonra orayı bırakıp buraya geldim. Kafam huzur dolu, en azından kendini bilmez tipler yok burada :kayris:

Tepki
58
Bende biliyorum canım orayı. Üyeliğimde var ve ilk değil... Orada haksız olarak bende ban yemiştim; ama sonra orayı bırakıp buraya geldim. Kafam huzur dolu, en azından kendini bilmez tipler yok burada :kayris:

kesinlikleeeeeeeeeeee daha buraya üye olalı bi kaç saat oldu :)ama çok mutluyumm yaff:)gideyimde ütü yapimmm mutlu şekilde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar