9 Köyden Kovulan 10. Köyün Sakinleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defne

Aktif Üye
Tepki
108
Sonunda bitirebildim hoş gelmişsiniz
nasıl bir akın böyle şaşırdım ama sevindim
hareket geldi sayenizde-kop

C

Cindy

Misafir
laannnnnn :kptmya: manyaksiniz olm sizzz :kptmya: basliga bakin alllaam geberdimmm :kptmya: denyolindalar siziiii :kptmya:
15lilerin nami taaa buraya kadar gelmis :kayris: ay bi havalandim bi havalandim sormayin :kptmya: hadi eksin yaratin bana cabuk -kizgin :kptmya::kptmya:

Tepki
26
millet pireleri uçuruyo sen ekşin derdindesin bacım -kizgin git sen de pirelerinle ekşin yap hadee :lululu: bunun da dili bi karışmış anammm

C

Cindy

Misafir
hahahahah eksin yoksa bende yokum kizaaam :hihh:-kizgin benim oldugum yerde eksin muhakkak olmali -kizgin :kptmya:
bosuna 15li demiyolar bana:dislek: :kptmya: ayyy koptummm :kptmya: hayirdir sen temelli terk mi ettin yoksa kkyi?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
günaydın kızlar yeni bi güne yeni bi başlangıç yaparak başlayalım ve başka sitelerden bahsetmeyelim olur mu reklam oluyo zaten yeteri kadar reklam oldular başka şeylerden bahsedersek daha iyi olur:findikim:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
laannnnnn :kptmya: manyaksiniz olm sizzz :kptmya: basliga bakin alllaam geberdimmm :kptmya: denyolindalar siziiii :kptmya:
15lilerin nami taaa buraya kadar gelmis :kayris: ay bi havalandim bi havalandim sormayin :kptmya: hadi eksin yaratin bana cabuk -kizgin :kptmya::kptmya:

amanın fstk ta burdaymış.hoşgeldin...
oyyy.
hiç yabancılık çekmeyeceğim buralarda. uğrayın anacım arada buralara.

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
kendini beğenmişler...
ukalalar.....
siteyi kim yaratıyorda kimi beğenmiyorsun...
şimdi bütün arkadaşlarımı tek tek topluyorum buraya..
sizde toplayın kızlar 2 günde bukadar duyulduysa kulaktan kulağa çoğalır....

haklı yada haksız banlıyorlar..tamam k.....n de haklı olabilir onca kadınla baş etmek zor
ben haklı yada haksız banlandım...
sevgili k......n beye facebookta resmen yalvardım defalarca özür diledim tamam yapmamam gerekirdi birdaha yapmıycam söz veriyorum dedim
300 msjı olan yeni yetme bir üye için beni sildiler attılar..sonra halkanın devamı bizleri..
KENDİLERİ KAYBETTİ

hele o cur...y boşuna burnun havada gezme kimse seni sevmiyor hatta uyuz oluyorlar :hulya:
ama napsın hatunlar bütün o yalamalar köprüyü geçmek için ... eşşeğe dayı diyorlar :kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kendini beğenmişler...
ukalalar.....

haklı yada haksız banlıyorlar..tamam k.....n de haklı olabilir onca kadınla baş etmek zor
sevgili k......n beye facebookta resmen yalvardım defalarca özür diledim tamam yapmamam gerekirdi birdaha yapmıycam söz veriyorum dedim
300 msjı olan yeni yetme bir üye için beni sildiler attılar..sonra halkanın devamı bizleri..
KENDİLERİ KAYBETTİ

hele o cur...y boşuna burnun havada gezme kimse seni sevmiyor hatta uyuz oluyorlar :hulya:
ama napsın hatunlar bütün o yalamalar köprüyü geçmek için ... eşşeğe dayı diyorlar :kahve:

kızlar artık bu konuyu kapatalım lütfen

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
kendini beğenmişler...
ukalalar.....

KENDİLERİ KAYBETTİ

bu konuyu özelden halledin hanımlar:dertli:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
büyüğü daha iyidir .onun bazen duygusal tarafları vardır.
yani,aslında küçükten farklıdır. ama işte kardeşi ...
o kardeşi.. bu olayların başlamasının baş nedeni...

Erato

Üye
Tepki
26
aman kızlar boşwerin yaa
şahsen ben dün msnde nem'e
yapma etme boşwer gel tekrar falan dedim ama
haksız yere bana bu yaptıklarından dolayı artık hiç işim olmaz
benim bütün resimlerimi sildikleri takdirde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar