office
Daimi Üye
iyi geceler kızlar.. görüşürüz yarın
laannnnnn manyaksiniz olm sizzz basliga bakin alllaam geberdimmm denyolindalar siziiii
15lilerin nami taaa buraya kadar gelmis :kayris: ay bi havalandim bi havalandim sormayin hadi eksin yaratin bana cabuk -kizgin
kendini beğenmişler...
ukalalar.....
siteyi kim yaratıyorda kimi beğenmiyorsun...
şimdi bütün arkadaşlarımı tek tek topluyorum buraya..
sizde toplayın kızlar 2 günde bukadar duyulduysa kulaktan kulağa çoğalır....
haklı yada haksız banlıyorlar..tamam k.....n de haklı olabilir onca kadınla baş etmek zor
ben haklı yada haksız banlandım...
sevgili k......n beye facebookta resmen yalvardım defalarca özür diledim tamam yapmamam gerekirdi birdaha yapmıycam söz veriyorum dedim
300 msjı olan yeni yetme bir üye için beni sildiler attılar..sonra halkanın devamı bizleri..
KENDİLERİ KAYBETTİ
hele o cur...y boşuna burnun havada gezme kimse seni sevmiyor hatta uyuz oluyorlar :hulya:
ama napsın hatunlar bütün o yalamalar köprüyü geçmek için ... eşşeğe dayı diyorlar
bu konuyu özelden halledin hanımlar:dertli:kendini beğenmişler...
ukalalar.....
siteyi kim yaratıyorda kimi beğenmiyorsun...
şimdi bütün arkadaşlarımı tek tek topluyorum buraya..
sizde toplayın kızlar 2 günde bukadar duyulduysa kulaktan kulağa çoğalır....
haklı yada haksız banlıyorlar..tamam k.....n de haklı olabilir onca kadınla baş etmek zor
ben haklı yada haksız banlandım...
sevgili k......n beye facebookta resmen yalvardım defalarca özür diledim tamam yapmamam gerekirdi birdaha yapmıycam söz veriyorum dedim
300 msjı olan yeni yetme bir üye için beni sildiler attılar..sonra halkanın devamı bizleri..
KENDİLERİ KAYBETTİ
hele o cur...y boşuna burnun havada gezme kimse seni sevmiyor hatta uyuz oluyorlar :hulya:
ama napsın hatunlar bütün o yalamalar köprüyü geçmek için ... eşşeğe dayı diyorlar
iyiyimm erato.fena diilim okyepte sen nasılsın
işe geldim :S
artık çalışmak istemiyorum sanırımmm
Günaydın kızçeler :gulegule: