9 Köyden Kovulan 10. Köyün Sakinleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Kızlar, hazır herkes buradayken ve de hazır da misafirlerimiz varken birşey belirtmek istiyorum.....

Buraya geldiniz ban yiyerek ya da yemeyerek. Yalnız başka bir kadın forum sitesinde olduğunuzu unutuyorsunuz yeri geliyor, sanki MSN'de yazışıyorcasına yazıyorsunuz. Bazı yerleri editlemek zorunda kaldım...

İlk başta tamam belki alışmanız güç olabilir; ama bu kaçıncı uyarı bilmiyorum. Lütfen yeni gelen arkadaşlar bu uyarıyı kulak arkası yapmasın...

Ayrıca KOPYALA-YAPIŞTIR bir siteymişiz ki buna yazık diyorum! İçerik olarak bir tane kopya yazı bulsunlar bakalım :hulya:

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
Kızlar, hazır herkes buradayken ve de hazır da misafirlerimiz varken birşey belirtmek istiyorum.....

Buraya geldiniz ban yiyerek ya da yemeyerek. Yalnız başka bir kadın forum sitesinde olduğunuzu unutuyorsunuz yeri geliyor, sanli MSN'de yazışıyorcasına yazıyorsunuz. Bazı yerleri editlemek zorunda kaldım...

İlk başta tamam belki alışmanız güç olabilir; ama bu kaçıncı uyarı bilmiyorum. Lütfen yeni gelen arkadaşlar bu uyarıyı kulak arkası yapmasın...

Ayrıca KOPYALA-YAPIŞTIR bir siteymişiz ki buna yazık diyorum! İçerik olarak bir tane kopya yazı bulsunlar bakalım :hulya:

kusura bakmayın. dikkat edicez. canım.
iftira at izi kalsın :dertli: hesabındalar boşver önümüze bakalım daha cok neleri iyi paylaşarak zevk alabiliriz ona bakalım. Emek vermeyi ve emeklerinin begenilmesini seven kişiler burda cünkü. :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

Buraya geldiniz ban yiyerek ya da yemeyerek. Yalnız başka bir kadın forum sitesinde olduğunuzu unutuyorsunuz yeri geliyor, sanki MSN'de yazışıyorcasına yazıyorsunuz. Bazı yerleri editlemek zorunda kaldım...

Ayrıca bundan sonra lütfen gündelik sohbet edecekseniz devam edin, diğer foruma yeterince prim verdiniz. :kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
kusura bakmayın. dikkat edicez. canım.
iftira at izi kalsın :dertli: hesabındalar boşver önümüze bakalım daha cok neleri iyi paylaşarak zevk alabiliriz ona bakalım. Emek vermeyi ve emeklerinin begenilmesini seven kişiler burda cünkü. :hulya:

Teşekkürler, tabii ki yeri gelecek sohbet, yeri gelecek paylaşım yapacağız; ama bu kadarı artık fazla... Uygun dille uyardık bir değil defalarca... Bu da son olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar