Acil duanıza ihtiyacım var

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
arkadaşlar sizden bir ricam var kuzenim şuan yoğun bakımda durumuda kritik sizden onun için dua istiyorum....durduk yere kader mi diyeyim kjilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmuştu geçen hafta ama kelepçe falan değil başka bir yöntenmiş..dikişlri açılmış ordan bütün organları enfeksiyon kapmış 2 gündür yoğun bakımda bende antalyaya geldim dün acil çağırdılar annemle beni ağır diye...
sizden ricam onun için dua edin rabbim onu ailesine çocuğuna bize bağışlasın

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Geçmiş olsun ,inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur.yaklaşık iki aydır eşimin erkek kardeşi yani kaynım hasta ve çok zor günler yaşıyoruz aniden rahatsızlandı ve akciğer kanseri 4.evrede olduğu söylendi bize, şimdi hastanede ,sebebi ise yüzde 90 sigaraymış doktorun dediğine göre ; arkadaşlar lütfen içmeyin şu zehiri ,2 aydır ne çektiğimizi allah bilir ,hepimizin psikolojisi bozuldu.Allah bütün hastaların ve hasta yakınlarının yardımcısı olsun...

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
Geçmiş olsun ,inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur.yaklaşık iki aydır eşimin erkek kardeşi yani kaynım hasta ve çok zor günler yaşıyoruz aniden rahatsızlandı ve akciğer kanseri 4.evrede olduğu söylendi bize, şimdi hastanede ,sebebi ise yüzde 90 sigaraymış doktorun dediğine göre ; arkadaşlar lütfen içmeyin şu zehiri ,2 aydır ne çektiğimizi allah bilir ,hepimizin psikolojisi bozuldu.Allah bütün hastaların ve hasta yakınlarının yardımcısı olsun...

allah razı olsun arkadaşlar allah sizden razı olsun...bugün çok kritik birgün uyandırıp durumuna bakacaklar...

canım sizede geçmiş olsun allah rardım etsin şifasını versin...allahtan benim kuzenim sigara içmiyordu birde içse dha kötü olurdu herhalde

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok üzüldüm canım:sim3: İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Atlatır kritik dönemi.

Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Insallah en kisa zamanda iyilesir canim, Rabbim onu sevdiklerine bagislasin insallah.

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun...kuzenim biraz kendine geldi makinadan çıkardılar oksijen destekli kendi kendine soluk alıp veriyor....ama yinede çok sevindirici değil doktorlar tam ümid vermiyor inişli çıkşlı durumu inşallah iyleşir...ne olur bizden dualarınız esirgemeyin

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
allah acil şifalar versin allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur-hmm-hmm-hmm

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla eski sağlığına kavuşur.

günce

Daimi Üye
Tepki
658
umarım hastanız kısa sürede iyileşir..moralinizi yüksek tutun lüften...geçmiş olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar