Acil duanıza ihtiyacım var

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun...kuzenim biraz kendine geldi makinadan çıkardılar oksijen destekli kendi kendine soluk alıp veriyor....ama yinede çok sevindirici değil doktorlar tam ümid vermiyor inişli çıkşlı durumu inşallah iyleşir...ne olur bizden dualarınız esirgemeyin
canım çok çok geçmiş olsun .umudunuzu yirimeyin sakın. o buunu hisseder . kendimden biliyorum 8 gün kaldım yoğun bakımda bi ölü gibi ama Allah güç verd bana eminim sizin desteğinizle kardeşimizde sağlıklı bi şekilde aramızda olacak.

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun kuzenim kendine geldi yarın allahın izniyle odaya çıkacak enfeksiyonu zamanla iyleşecek ama kritik günleri atlattı allahın izniyle...

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
canım çok çok geçmiş olsun .umudunuzu yirimeyin sakın. o buunu hisseder . kendimden biliyorum 8 gün kaldım yoğun bakımda bi ölü gibi ama Allah güç verd bana eminim sizin desteğinizle kardeşimizde sağlıklı bi şekilde aramızda olacak.

çok haklısın canım onunda o kadar çok seveni varki dışarıda onu göremiyeceğine bile bile hergün 30 kişiye yakın sevenleri bekliyor ona yakın olalım diye telefonlar hiç susmuyor...yanına hergün 1 kişi alıyorlar biz birkişi daha soka bilirde daha çok ondan bilgi alırmıyız diye umud ettik 1 hafta bıyunca ilk günlerde söylememiştik herkezin dışarda olduğunu neden geldiler ben bu kadar ağırmıyım diye düşünmesin dedik 2 gündür biliyor kapıda bütün sevenlerinin olduğunu çok duygulanıyor....allah tüm o hastane kapısında bekleyenlere yardım etsin....

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Çok geçmiş olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar