Hmmm Ben artık beyazlar için Perwol Beyaz kullanıyorum , ilerleyen günlerde Persil Gold alıcam çok tavsiye edildi bakalım.
Renkliler için Perwol Siyah veya Rinso Portakal Çiçeği (sıvı) kullanıyorum. Bitince Yeşil Rinso alıcam
Deterjanlarla kafayı yemiş kadın izlenimi bırakmıyorumdur umarım
Perwol benimde denemek istediklerim arasında.Şuanda deterjanım epey var onlar bir bitsin perwolü denemek istiyorum bende.Sarı rinso bitince de yeşil paketi denicem
He buarada ... Nedemek kafayı yemiş izlenimi canım Çamaşırlarda uzun süren koku temizlik hissi yaratıyor.Benimde en çok sevdiğim şeylerden birisi -rgulu
Bu arada o tanıdığımın çamaşır makinesi eski modellerden belki onunda etkisi vardır diyorum , şimdiki makineler tasarruf üzerine hazırlanıyor malum , eskiler gibi yıkamıyor bence..
deterjanım ariel dağ esintisi yumuşatıcımda da vernel max parfüm incilerini kullanıyorum mor olanından kalıcı bir kokusu var herkes ne kulladığımı soruyor
Bende kalıcı kokuya sahip bir deterjan ve yumuşatıcı arıyordum çünkü resmen koku hastasıyım burdan yola çıkarak bingo lovely yumuşatıcı, deterjan ve yüzey temizleyicisini aldım kokularıyla mest oldum resmen dün hem çamaşır yıkadım hem yüzey temizleyicisiyle bütün evi sildim ve halaaaa miiissss gibi kokuyor heryer
Son durum özetle şudur renklilerde Perwol'den şaşılmamalı :elif:
Henüz Persil'i kullanamadım , beyazlar için kullandığım toz deterjan bitince beyazlar için Persil alıcam.
valla tüm sayfaları okudum ve karar verdim Perwol deneyeceğim
Hep görüyordum markette ama bildiğim deterjandan şaşmayayım diye hiç almamıştım.ama alıp deneyeceğim ,elimdeki deterjan bitsin.
ben careyi utu suyuma eklediyim lavanta kolanyasinda buldum sizede tavsiye ederim utu suyunuza bir yemek kassigi kadar lavanta kolonyasi ekleyin camasira kesinlikle leke yapmiyor, miss gibi kokuyorlar kokulari kalici emin olabilirsiniz. onceden de belirttiyim gibi makinada kuruyan camasirlarimda koku denilen birsey kalmadigi icin bende bu careyi buldum.
allah allah ya kurutucu kullananlardan hep aynı şeyi duyuyorum kokuyu alıyor diye ben hiç o sorunu yaşamıyorum aksine dışarda asılı kalınca kokular uçup gidiyor kurutucudan çıkarıyorum oohh mis