Affedilen erkek yeniden aldatırmı..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bencede bir kere yapan sonrada yapabilir. Allah kimsenin başına vermesin. Ben çocuk olana kadar kesinlikle aldatırsa terkederim derdim ama şimdi biraz düşünürüm açıkçası. korku yada çaresizlikten değil ama cocuk için affetsemmi diye düşünürdüm sanki allah göstermesin tabi o duyguları ancak yaşayınca insan anlar

Allah yaşatmasın canım

Tepki
59
kızlar özür dileyerek başlıyorum moralinizi bozmak hiç istemem paranoya falan değil bu inanın hepsi aldatıyor bunların.aldatmayı yalnızca cinsellik olarak görmeyin fikren aldatan var, fiilen aldatan var ama aldatmayan yok.dikkatli olun çok dikkat edin.kişiliğinizden taviz vermeyin ezilmeyin karşınızdakinin baskın çıkmasına müsade etmeyin öncelikle çok güçlü olduğunuzun farkına varın.özgüveninizi yitirdiğiniz anda film kopuyor bunu unutmayın ve hiç bir zaman eşinize annesi gibi davranmayın.

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
kızlar özür dileyerek başlıyorum moralinizi bozmak hiç istemem paranoya falan değil bu inanın hepsi aldatıyor bunların.aldatmayı yalnızca cinsellik olarak görmeyin fikren aldatan var, fiilen aldatan var ama aldatmayan yok.dikkatli olun çok dikkat edin.kişiliğinizden taviz vermeyin ezilmeyin karşınızdakinin baskın çıkmasına müsade etmeyin öncelikle çok güçlü olduğunuzun farkına varın.özgüveninizi yitirdiğiniz anda film kopuyor bunu unutmayın ve hiç bir zaman eşinize annesi gibi davranmayın.

harfiyen katılıyorum

Tepki
60
Hem de çatırr çatırrr aldatır,eli dayağa bulaşan hep döver,gözü oynaşa takılan hep gider.
He hee,atasözü gibi oldu,şimdi uydurdum,özlü sözlere not edeyim:kptmya:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
kesin çizgilerle konuşmayı sevmem kesinlikle.. "her erkek aldatır demek ne kadar doğru değilse; aldatan kesin birdaha aldatır" demek de doğru değildir.. bunun; o kişinin pişman olmasıyla, eşini kaybetme korkusunu ne kadar derin yaşadığıyla ilgisi vardır bence..

office

Daimi Üye
Tepki
1.159

kesinlikle katılmıyorum.. her insanın iyisi de var kötüsüde.. bu mantıkla bakarsak, aldatan kadınları göz önünde bulundurup "kadınların da hepsi aldatıyor" diye bir genelleme yapmalıyız değil mi? kadın forumunda bulunmanız bu derece paranoyaya bağlamanızı gerektirmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar