Akrabalarınızdan birinin tacizine uğrasanız ne yaparsınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Birçok kadın ailesinden biri tarafından tacize uğradığını söylemeye çekiniyor. Ya onu suçlayacaklarından, ya da zarar vereceklerinden korkuyor. Sizce bu kadınlar ne yapmalı? Siz olsanız ne yapardınız?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Madem kı akraba ustelık bırde bende onu tacız ederım.Ustlıkde bıcok dıger akrabalarında oldugu bır ortamda.Sonra da soylerım noldu ya senın davranıslarına karsılık verıyorum nasılsa akrabayız ayrımız gayrımız mı var dıye.Sonra da ısteyen ona ınansın ısteyen bana orası hıc ılgılendırmıyor benı.Karsı taraf tacız ederken utanmıyo sa ben onca ınsan ıcınde boyle bır davranızdan hıccc utanmam-kizgin

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
düşüncesi bile çok kötü dövmez ALLAHA HAVALE ederdi eşime söyler hakından gelmesini şikayet eder hapse boylardı

zühre

Üye
Tepki
56
Rabbim korusun... Mesafeli durmak en güzeli... Ama Allah korusun böyle bir şeyle karşılaşsaydım; mutlaka ciddi anlamda (bizzat kendim) canını feci yakardım... Öfkemi alamazdım sanırım...

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
malesef kuzenımın tacızıne mazur kalmıstım aileme söyledim ama halamlara söyleyemdık.çünkü onlar beni öz kızları gibi görüyorlardı.annemler nasıl söyleriz dediler.tepkimizi sadece ona gösterdik.bir daha kımsenın namusuna göz dıkmez ş.....z

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
malesef kuzenımın tacızıne mazur kalmıstım aileme söyledim ama halamlara söyleyemdık.çünkü onlar beni öz kızları gibi görüyorlardı.annemler nasıl söyleriz dediler.tepkimizi sadece ona gösterdik.bir daha kımsenın namusuna göz dıkmez ş.....z

canım benim çok ş....z insanlar var böyle geçmiş olsun en güzeli herkesle mesafe koymak heralde ben çocuğum olunca onu kimselere bırakamam tvlerde çıkan haberler duyduklarım beni çok etkiliyo bu konuda güvenmem kimseye herkesle mesafeli olmak en iyisi

zühre

Üye
Tepki
56
canım benim çok ş....z insanlar var böyle geçmiş olsun en güzeli herkesle mesafe koymak heralde ben çocuğum olunca onu kimselere bırakamam tvlerde çıkan haberler duyduklarım beni çok etkiliyo bu konuda güvenmem kimseye herkesle mesafeli olmak en iyisi
Çocuğun olunca psikopatlaşıyorsun zaten bir müddet İknur'cuğum... Hiç kimselere güvenemiyorsun... Ama sonra yavaş yavaş alışıyorsun.. Yine de Allah muhafaza etsin evletlerımızı da bizleri de... :)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
en başında sessiz kalınmamalı eğer aynı evden bir akraba değilse bir daha aynı ortama bile gelinmemeli ama aynı evde olupta kimseyi inandıramayan zavallı kızlarımız polise bile gidiyolar sonuç alamıyolar hatta sonu ölümle bile sonuçlananlar var allah yardımcıları olsun çok kötü bişey biz güzel yuvamızda döverim şunu yaparım diyebiliyoruz ama onlar napsınlar

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet haklısın hepimiz şunu yaparım bunu yaparım diyoruz ama başına gelince belki de yapılmıyor ya da zaten bunu yapamayacak kişiler bu duruma maruz kalıyor kim bilir bi de toplumda kız yüz vermese gibi bi kanı yaygın onun da verdiği bi baskı vardır haklıyken haksız duruma düşmekte var

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
inancımla ve mantığımla bağdaşmayan şeyler yapardım.:kizdim:görünüşte çok nazik görünürüm ama delirince gözüm bi şey görmüyor...

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
SÖYLENMELİ BENCE DE
ama söyleniliyor da ne oluyor
kimse sizi dinlemiyor
dinleyen de hep kadını suçlu buluyor
çok gördük bunları yapan yaptığıyla kalıyor
ama yine ipliği pazara çıkıyor
o yüzden mutlaka söylenmeli....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar