Akşam bulaşıklarını hemen yıkar mısınız yoksa ertesi güne mi bırakırsınız?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ayy ben yemek yedikten sonra toplarım ve o kadar üşenirim ki tabakları filna koyarım lavabonun içine erteisi akşam gidince makinaya yerleştiririm elde yıkanacakları yıkar yemeğim yaparım öyle yani bunda eşimin geç gelmesinin de payı büyük zaten 9 oluyo yemek yiyip yoplayana karad bi yarım saat daha mutfakta geçirmek istemiyorum:dusun:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bizdede yemek faslı 830da falan bitiyo sonra sadece masayı topluyorum sonra oğlumu uyutuyorum eee kahveydi çıtı pıtıydı günün yorgunluğu çöküyo üstüme sabahları erken kalktığım için ilk iş mutfak oluyo ama makine boşsa yerleştiriyorum doluysa boşaltmak sabaha kalıyo

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Yemegı yer tezgahı usuleten toplar 1 saat kadar uzanırım.Sonra kalkar bılasıkları halleder cayı hazırlar gırerım.Tv da kafama gore bıseyler varsa oturur ızlerız yoksa kafama gore bısey cıkana kadar kıtap okurum.Amaaa yanlızken zaten evde hıc bulasık cıkmaz.Annemlerde masa keyfı az uzun surer sonra hoppp ben eve:dil:

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
Yemek sonrasında bulaşıklar makineye hemen, ocak falan her yer silinir, öyle otururum, yoksa oturamam ben:)

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hemen toparlar makineye yerleştiririm.

Sonra çay faslım başlar.Çayımı içince onları da yerleştirir gece çalıştırırım.

Elde yıkanacak büyükler varsa da onları elimde yılkarım.:hhhhhh:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yemekten sonra hemen bulaşıkları yıkarım ve bulaşık yıkamayı çok severim...yıkamazsam rahat oturamam...bulaşık makinesi almadım almamda tabağı bardağı herşeyi çizip mahfediyo...:kizdim:

ama calgonit filan çizmiyo ablam kullandığım deterjana bağlı

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
ayyy ben hiç tahammül edemem mutlaka yıkarım muutfak kokar sonra zaten bulaşık makineleri çıktı hanımlık kolay oldu diyorlar doğru önce makineye yeleştirim sığmayanları elimde yıkarım. Mutlaka fırınımı silerim ve rahat edrim bacımmmmm yannnniiii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar