Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akşam bulaşıklarını hemen yıkar mısınız yoksa ertesi güne mi bırakırsınız?
ayy ben yemek yedikten sonra toplarım ve o kadar üşenirim ki tabakları filna koyarım lavabonun içine erteisi akşam gidince makinaya yerleştiririm elde yıkanacakları yıkar yemeğim yaparım öyle yani bunda eşimin geç gelmesinin de payı büyük zaten 9 oluyo yemek yiyip yoplayana karad bi yarım saat daha mutfakta geçirmek istemiyorum:dusun:
bizdede yemek faslı 830da falan bitiyo sonra sadece masayı topluyorum sonra oğlumu uyutuyorum eee kahveydi çıtı pıtıydı günün yorgunluğu çöküyo üstüme sabahları erken kalktığım için ilk iş mutfak oluyo ama makine boşsa yerleştiriyorum doluysa boşaltmak sabaha kalıyo
Yemegı yer tezgahı usuleten toplar 1 saat kadar uzanırım.Sonra kalkar bılasıkları halleder cayı hazırlar gırerım.Tv da kafama gore bıseyler varsa oturur ızlerız yoksa kafama gore bısey cıkana kadar kıtap okurum.Amaaa yanlızken zaten evde hıc bulasık cıkmaz.Annemlerde masa keyfı az uzun surer sonra hoppp ben eve
genelde yemektan sonra bulasiklarimi yikar, mutfagimi temizlerim, ama ertesi güne kaldigi da oluyor, bulasik makinem olmadigi icin yikama firsatim yok ise hemen bi sudan gecirim kokmamasi icin!
yemekten sonra hemen bulaşıkları yıkarım ve bulaşık yıkamayı çok severim...yıkamazsam rahat oturamam...bulaşık makinesi almadım almamda tabağı bardağı herşeyi çizip mahfediyo...:kizdim:
yemekten sonra hemen bulaşıkları yıkarım ve bulaşık yıkamayı çok severim...yıkamazsam rahat oturamam...bulaşık makinesi almadım almamda tabağı bardağı herşeyi çizip mahfediyo...:kizdim:
ayyy ben hiç tahammül edemem mutlaka yıkarım muutfak kokar sonra zaten bulaşık makineleri çıktı hanımlık kolay oldu diyorlar doğru önce makineye yeleştirim sığmayanları elimde yıkarım. Mutlaka fırınımı silerim ve rahat edrim bacımmmmm yannnniiii