Akşam bulaşıklarını hemen yıkar mısınız yoksa ertesi güne mi bırakırsınız?

RanaLal

Aktif Üye
Tepki
119
ben fazla dağınık olmayı sevmiyorum, yani hemen bulaşıkmakinasına dolduruveririm. ancak dolu ise lavabonun kenarında biraz birikmişlerim oluyor tabi. çünkü bizde her zaman gelen giden çok olur

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
çok yorgun olursam bırakırım zaten o zaman eşim bakar bulaşıklar makineye koyulmamış o yerleştirip makineyi çalıştırır...
yorgun olmayınca elbette hemen yıkarım:sirin:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
hemen makinaya koyarım bulaşıkları ocağı siler kahvemi yapar öyle geçerim içeri yoksa oturamam

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
bugüne kadar yemekten sonra mutfağı temizlemediğim bir gün olmadı, mutlaka yıkarım tertemiz yapar çıkarım. birde hergün ocağımı temiz olsada mutlaka silerim. annem hep silerdi sildirirdi temizken bende bi gün sordum anne temiz neden siliyorumki dedim, bana hergün ocağını sileceksinki evinden ocağından bereket eksik olmasın dedi, o gün bugündür hergün silerim mutlaka.

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
bellı olmaz bıraktıgımda olur bırakmadıgımda olur ama genelde soyle yalandan toplar bırakırm esım gec gelıyor 9.30 gelıyor onunla zaman gexcırmek ıcın:)

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Daha son lokmamı yutmadan toplamaya başlarım. Bulaşık demek koku demek. Anında yok ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar