Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Olar olar olma mıYımırta yedim o olur mu
Ama Bn yazın yiyemiyorum ya yımırta
Olar olar olma mıYımırta yedim o olur mu
Her sabah haşlayıp alıyorum yanımaaOlar olar olma mı
Ama Bn yazın yiyemiyorum ya yımırta
Maşallah maşallah bana kokusu offfHer sabah haşlayıp alıyorum yanımaa
Koklamadan ye doktor bana deviasyon var dedi o yüzden herhalde koku almıyorumm artıkMaşallah maşallah bana kokusu offf
Anladım.Tatile çıkacağımız için eşim geç saate kadar dükkan da duruyor. O yüzden kendim pratik şeyler yiyorum
Dün bizde tavuk dünyasinda yedik söylemesi ayıpBiz gene dolap boşaltmaca dün ki spagetti azdı yanına sebzeli makarna yaptım. Kocim de tavuk sote yaptı yedik
Ayy ordan fazla yemeyin he çocuklarda hiperaktiviteyi arttırıcı maddeler varmış içindeDün bizde tavuk dünyasinda yedik söylemesi ayıp
Kocan makarna olcak heeeBiz gene dolap boşaltmaca dün ki spagetti azdı yanına sebzeli makarna yaptım. Kocim de tavuk sote yaptı yedik
Ya vallah makarna adam hahhajahaj neyse tatile gidiyozzzKocan makarna olcak heee
Tatilde de makarna yerYa vallah makarna adam hahhajahaj neyse tatile gidiyozzz
Bilemem artıkTatilde de makarna yer
Nasıl kızAyy ordan fazla yemeyin he çocuklarda hiperaktiviteyi arttırıcı maddeler varmış içinde
Gıda dedektifi var YouTube da onu takip et paylaşıyorNasıl kız
Zaten çok dısarda yemegi sevmiyorum ben iykide yemiyorum,arkadaşlar girince girdimGıda dedektifi var YouTube da onu takip et paylaşıyor
İçinde çok böyle zararlı koruyucu varmış
Onları okudukça bildik yerden döner sadece yiyoruz iyiden kestik dışarıyıZaten çok dısarda yemegi sevmiyorum ben iykide yemiyorum,arkadaşlar girince girdim
Evet ya arada oluyor. Biz de çok tercih etmemeye çalışıyoruz. Bazen mecbur kalınıyorZaten çok dısarda yemegi sevmiyorum ben iykide yemiyorum,arkadaşlar girince girdim