Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
E yapmasa daha iyiAzıcıksa şanslısın benim koca mutfağa girince ben de onunla giriyorum o yaparken topluyorum ve ona yamaklık yapıyorum yoksa her yeri mahvediyor. Mesela kirli ellerle dolap açar
E yapmasa daha iyiAzıcıksa şanslısın benim koca mutfağa girince ben de onunla giriyorum o yaparken topluyorum ve ona yamaklık yapıyorum yoksa her yeri mahvediyor. Mesela kirli ellerle dolap açar
aynen zaten kırkta yılda bir yaparE yapmasa daha iyi
Bn bnmkini sokmuyorım sadece ye yeter diyorum yoksa faciaaynen zaten kırkta yılda bir yapar
arada hevesleniyor kırmıyorumBn bnmkini sokmuyorım sadece ye yeter diyorum yoksa facia
Güzel menü çıkıyor işteöğlen;
yayla çorbası
türlü
salçalı makarna
yoğurt
kemalpaşa tatlısı
aynen ben akşamı sallıyorum az çeşit yapıyorum öğleni yazayım bari ahhGüzel menü çıkıyor işte
Aşçı yok mu ki yemeği kim yapıyoraynen ben akşamı sallıyorum az çeşit yapıyorum öğleni yazayım bari ahh
aşçımız gelcek sonunda hem de tanıdığım eli lezzetli birii
catering şirketi getiriyor canımAşçı yok mu ki yemeği kim yapıyor
Toplatmayıda öğretirsen rahatlarsınAzıcıksa şanslısın benim koca mutfağa girince ben de onunla giriyorum o yaparken topluyorum ve ona yamaklık yapıyorum yoksa her yeri mahvediyor. Mesela kirli ellerle dolap açar
Hadi Doğumdan önce güzel mamalar yersincatering şirketi getiriyor canım
Haaa haaaaaa inşallah o da bir gün olacakToplatmayıda öğretirsen rahatlarsın
Ben doğumdan sonra 6 ay eşim yaptı kahvaltıyı yemekleri hepsini mutfakta tertemizdi çünküü ben hamileligimin 8. Ayından itibaren önce temizlige alıştırdım heryeri sildi süpürdü yağ sökücülerle ocakları dolapları sildirdim
Afiyet olsun ablacımKıyma tantuni salata ve ayran turşu herkese afiyet olsun kızlar
İnşAllahHaaa haaaaaa inşallah o da bir gün olacak