Ayy benimde canım cokk istemişti ama yerken biyerime dokunurum kaşırımda çocugun biyerinde ciger lekesi olur korkusuyla yemiyorum oglandada hiç yemedimbelli haftadan sonra yeniyormuş ciğerr
Bizde de ciğer vardı yemedim gene de korktum çoğu doktor yenmez demişAyy benimde canım cokk istemişti ama yerken biyerime dokunurum kaşırımda çocugun biyerinde ciger lekesi olur korkusuyla yemiyorum oglandada hiç yemedim
Sen kendi doktoruna sorBizde de ciğer vardı yemedim gene de korktum çoğu doktor yenmez demiş
Afiyet olsunBu akşam dünürleri çağırdık yemekte karnı yarık pirinç pilavı üstüne tavuk mercimek çorbası ve salata ayran var
Ellerine saglık ablacım afiyet olsunBu akşam dünürleri çağırdık yemekte karnı yarık pirinç pilavı üstüne tavuk mercimek çorbası ve salata ayran var
Doktora sor genede herkesinki farklıBizde de ciğer vardı yemedim gene de korktum çoğu doktor yenmez demiş
Sen kendi doktoruna sor
doktordan doktora değişen bir şey mi ki bu, bundan tek doğru yok mu? Zararlı veya zararsızDoktora sor genede herkesinki farklı
Doktordan doktora değil kişiden kişiye bünyeden bünyeye diyebilirizdoktordan doktora değişen bir şey mi ki bu, bundan tek doğru yok mu? Zararlı veya zararsızaşık olduğum bişey olmadığı için kendimi riske atmadım
Doğrusunu söyler diye demiştimdoktordan doktora değişen bir şey mi ki bu, bundan tek doğru yok mu? Zararlı veya zararsızaşık olduğum bişey olmadığı için kendimi riske atmadım
şekeri çıkartan bişey değil kiDoktordan doktora değil kişiden kişiye bünyeden bünyeye diyebilirizsenin şekerin var yeme boşver