Oooff ben hiç söylemiyim yaa Çiğ Köfte şu anda cipsin tüm çeşitlerinden kemirmekteyim yavaş yavaşşş demek istiyorum kendime boğulacaksın yavaaaaşşş demek istiyorummmmmm :yandanyandan::yandanyandan:
heram maaşallah çiğköfteye ne kadar düşkünsündikkat et bak çoğu zarar.ben senede 2-3 kere yiyorum ancak çünkü yapan yok.memleketime gidicemde annem yapıcakta yiyicem.eşimde yapmayı bilmiyor ama çok seviyoruz.
evet annem çok güzel yapıyor canım.zaten herkesin yaptığıda yenmiyor.bende çok seviyorum valla doğulu olmaya gerek yok damak zevkyle alakalı tamamen.sanada afiyet bal şeker olsun tatlım...Tatlişkom kıyamam ya anenen ne güzel yapıyordur ellerine sağlık bizde doğulu filan yok hepimiz egeliyiz Eşim yemek yapmayı çok sever yemeyide tabi ben seviyorum diye yapıyor 3 te 1 i kadar et girdiği için acıyla da bol yoğurdu için içime sinerek yiyorum ama elbette Allah korusun dikkatli olmak ta yarar var Fısıtğım çok çok haklısın naoıyım ya çok seviyorum kışın çiğ köğfte yiii
Oooff ben hiç söylemiyim yaa Çiğ Köfte şu anda cipsin tüm çeşitlerinden kemirmekteyim yavaş yavaşşş demek istiyorum kendime boğulacaksın yavaaaaşşş demek istiyorummmmmm :yandanyandan::yandanyandan: