Aldatılırsanız çeker gider misiniz? Yoksa bir şans daha verir misiniz?

zühre

Üye
Tepki
56
Yaptıkları yapacaklarının teminatı... Ama belli de olmaz... Çok pişmanlıkta duyabilir. Seviyorsam şans veririm... Kaybettiğim için pişman olmayacağımdan emin olana, kadar şans veririm.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hayır hıc bır yere gıtmem...

Baskasını tercıh etmısse gıtmesı gereken o dur.Sadece kalmasına ızın vermem o kadar...

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
çekip gidip onu başkalarına bırakmam asla erkek sonuçta yani hiç aldatmayan erkek yoktur bence yeter ki hatasını anlasın

Tepki
59
bütün yorumları okudum hepsi kendince değerli. ama bu çok ciddi bir konu kızlar ben bu durumu bizzat yaşamış biri olarak hiç düşünmeden çektim gittim.yaptığım doğru yanlış bunu tartışmıcam.ancak böyle bir durumun içinde olan ve ne yapacağını bilmeyen arkadaşlara bir tavsiyem olabilir aldatıldığınızı anladıysanız eminseniz öfkeyle kalkıp zararla oturmayın önce düşünüp karar verin ne istediğinizi sorun kendinize gitmek mi kalmakmı? sonrasında kendinizi maddi anlamda güçlü hissettiğiniz anda çekip gidin. çünkü gerçekte hiç birşey filmlerde gördüğümüz, sandığımız gibi değil.işin aldatılmaktan daha acı kısmı çekip çıktığınız kapıya kendi ayaklarınızla geri dönmek olacaktır.ben şanslıydım güzel bir düzen kurdum ailemin maddi manevi desteği vardı çabuk iş buldum v.s ama zorlu bir yolculuk.sonuç olarak gitmek mi zor kalmak mı dersek bence kalmak.herşeyin bittiğini bildiğin halde kalmak...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ALLAH kimseye vermesin
büyük konuşmayımda çekip giderim sevgide askta güvende biter bir kere yapan ikinciyide yapıyo cevremde gördüğüm kadar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Çekip gitmezsen ne olacak sürekli bir gerginlik şüphe saygı bitmiş sevgi yerlerde sürünüyor aman bir şekilde bitecek zaten uzatmanın anlamı ne ki yani...

M

madesam

Misafir
Allah başa vermesin :(

amin canım inş. ben de çeker giderim beni aldatan adamı ne çekecem ya kurarım hayatımı ondan önce de ben vardım nasıl yaşıyorsam öle yaşarım napalım o adiliği yapmasaymış kimle yattıysa onla kalksın bundan sonra derim ... :sinir: çok sinirlendim ay...

G

guzelcem

Misafir
ALLAH kimsenin başına vermesin ve yaşatmasın gerçekden zor bir karar olur:uzgun::acep::uzgun: o anı yaşamak istemem kimseye de yaşatmasın RABBİM...

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
gitmek mi zor kalmak mı onu bile bilmiyorum :acep:
çekip giderim desem doğru söylemiş olur muyum ama gitmezsem eğer ömrüm boyunca süpheyle yaşarım onu biliyorum çok zor bir durum ben düşününce bile kötü oluyorum Allah vermesin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar