Aslı Oktay
Daimi Üye
sahimm senden korkulur ne ara oruyon kiz iki cocukla :ne:
masallahin var kuzum on parmakta on marifet :ask:
bu şirin oyuncaklar demek bir anlamda hüznün eserleri ,umarım sıkıntılar en kısa zmanda son bulur şahmarancım
sahimm senden korkulur ne ara oruyon kiz iki cocukla :ne:
Öylede diyebiliriz aslında Hülyam..
Sanırım bunların sayesinde toparlıyor,kafamı dağıtıyorum.
Oğlumun her elimde bir şey ördüğümü gördüğünde bana ne örüyorsun sorusu karşısında..
Resmini açıp gösterdikten sonraki halii....ve tepkisi ''ayyy çok güzelmiş'' yani bunlar...
Senin anlayacağın güzel arkadaşım benim mutluluğum bunlar....sevincim bunlar..içimdeki saklı duyguların bir nevi açığa çıkanlar..
Bende sizleri çok seviyorum..o icindeki cocuk buyumesin de zaten biz seni boyle seviyoruz :ask:
şahmaran sen böyle yadıkça ben gerçekten üzülüyorum ,ne diyeceğimi bilemiyorum :uzgun:
her sıkıntının sonunda ferahlık vardır....
güzel günler yakında inş
Keske bukadar marifetli olsaydim......napiyosun bunları hepsini sakliyonmu yoksa hediye falan mi ediyorsun...cokcok güzeller
Oyuncak Cenneti gibi :sevindirikasli: ellerin dert görmesin Şahmaran hepsi birbirinden güzel olmuş
Hediye etmeye kıyamıyorum:uzgun:
Geçenlerde annemlere gidecektim yiğenlerim görmüş.Caillou ile şirin bebek ve ayıcılları istediler götürdüm ama hemen yenisini ördüm yerine koydum..
Ne bileyim çocuklarım gibi koruyor kolluyorum onları..
Hatta bizim canavarın bile eline veremiyorum inan bir zarar verecek diye
Hihoytttttt ben geldim..
Amigurumi çılgınlığına devam ediyorum canlarım.
Ve işte bir etkinlikte başka bir siteden örneğini aldığım ve büyük bir zevkle ördüğüm şirin ama şirin Uzun Çoraplı Pippi Kız.
Elleriniz dert görmesin ne kadar güzel örmüşsünüz,bebeklerin yüzlerindeki ifadeyi verebilmek bile ayrı emek ister.Tekrardan ellerinize ve yüreğinize sağlık sevgili şahmaranran. Daha başka bebeklerininde resimlerini paylaşırmısın bizimle?
güzel olmuş ben de hello kittye başladım :yandanyandan: