Ankastre fırın kullananlar temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Allah kolaylık versin ilk önce :)

Ben kesinlikle inox alma taraftarı değildim. Hatta buzdolabım ve bulaşık makinam beyazdır. Ama evi alırken içinde ankastre ürünleri olduğu için maalesef şu an savaş veriyorum eşimle değiştirelim diye:D

Canım ben ocağım, fırınım ve davlumbazım için Cif ankastre ürünlerin temizliğinde kullanılan temizlik malzemesini kullanıyorum. Ocağımı hergün Bim'den aldığım Güldal yağ çözücü ile siliyorum ve ardından hemen kuruluyorum. Kurulamazsan geçmiyor. Ayrıca bulaşık makinası parlatıcısı ile üzerinden geçiyorum pırıl pırıl oluyor. İnox çaydanlıktan annemde kullanıyor, onda öyle bir sorun yok; ama dışarısını istersen Cif'in banyosu ile temizle. Sıvı olanı, kireçleri anında yok ediyor:eek:

canım parlatıcıyı nasıl uyguluyorsun yazarmısın bende bi deneyim:panter: güzel fikir:eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Beyaz alıcam zatn canımcım. Çünkü dolabımve makinem de beyaz :eek:

Canım parlatıcıyı bir bezin üzerine döküyorum.Mümkünse toz bırakmayan bir bez olsun, çok az dök ama, fazla dökünce yağlı gibi gözüküyor. Onunla sil, pırıl pırıl yapıyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
acıgül çok sağol o cifin ürünlerini bulabilirim onlardan alayım ben evdeki bitince arina parlatıcıyı da deneyecem inşallah:))

melek annem

Aktif Üye
Tepki
192
bulaşık makinası parlatıcısı mı sürüysnz bunu gerçekten sevdim ve denicem daha önce çok çey denedim onlarda iyiden iyiy matlaştrdı ocağımı:sok

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benim camasir makinem firinim bulasik makinem hepsi beyaz cok menunum:panter:

R

Rosie

Misafir
ankastre fırını amway in fırın temizleme jeli var.Biz onunla temizliyorduk

magic rose

Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar inoxlarda bu parmak izini derdinizi sonlandırmak için .................dan inox bakım spreyleri bölümüne tıkladığınızda ürünleri göreceksiniz hem temizleme hemde parlak ve yeni alınmış görüntüye sahip olacaksınız bu ürünleri tavsiye ederim.:foto:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
magic rose arkadasim oncelikle sitemize hosgeldiniz.
sitemizde link vermek yasaktir. Bu yuzden mesajinizdaki linki sildim.

mimari

Yeni Üye
Tepki
0
Ankastre temizliği gerçekten önemli bir sorun çoğu kişi yanlış ürünleri kullandığı için ya matlaştırıyorlar ürünlerin üzerini ya da çiziyorlar. Paslanmaz inox yüzeyler için özel bir ürün var Würth paslanmaz yüzey temizleyici diye. Ürünün hem kendisini hem de videosunu aşağıda görebilirsiniz.

Bence bir deneyin, çok pahalı da değil. Yazık bir dünya paraya alınıyor bu ürünler, rengi görüntüsü bozuldu diye değiştirilcek şeyler de değil. biraz özenli olup bunların temizliğine önem vermek gerekiyor sanırım.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Ben bir ara davlumbazı silerken kafayı yemiştim bir sürü ürün denedim o izleri çıkartmadı ama netten bakıp sirkeli suyla sildim tek iz kalmadı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar