Annemin dualariniza ihtiyaci var

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
annemin beyninde bir tumor olusmusdu ,annem cok hastadir .Allahdan Istanbula apardik Sema klinikasi sagalacak ilaca tabe olunan tumor dedi .Yine de dualarinize esirgemeyin kizlar

Rabbim acil şifalar versin canm benm inşallah tez zamnda iyi olur moralini bozma bol bol dua et ve annene destek ver canm çoook geçmiş olsun :acep:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
annemin beyninde bir tumor olusmusdu ,annem cok hastadir .Allahdan Istanbula apardik Sema klinikasi sagalacak ilaca tabe olunan tumor dedi .Yine de dualarinize esirgemeyin kizlar

Madmazel canım Allah acil şifalar versin annene dualarım seninle iyi haberlerini tez alırız işallah.

OP
Madmazel

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
hepinize cook tesekkurler .Uzun zamandir bu nedenle sizinlede gorusemedim,cok ozlemisim bu arada

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah ,hastalıkların en büyük ilacı moral ...moralini hiç bozmasın anneciğin ,allahın izniyle en kısa zamanda şifa bulacak dualarımızı gönderiyoruz

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Madmazel Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Allah acil şifalar versin anneciğine canım dualarımız onunla mutlu haberlerinizi bekliyoruz moralinizi yüksek tutun

G

guzelcem

Misafir
Canısı YÜCE ALLAH DAN anneciğine acil şifalar derman , sizlerede gayret versin ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Çok çok üzüldüm ...
Çok geçmiş olsun canım.Dularım annenle olucak.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.Hastalıkla uğraşmak kadar zor,yorucu bişey yok hayatta.Bol bol moral vermeye çalış.Tabi seninde ihtiyacın var buna ama güçlü olmaya çalış.Bu hayırlı mübarek günlerde bol bol dua et canım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar