Annemin dualariniza ihtiyaci var

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
annemin beyninde bir tumor olusmusdu ,annem cok hastadir .Allahdan Istanbula apardik Sema klinikasi sagalacak ilaca tabe olunan tumor dedi .Yine de dualarinize esirgemeyin kizlar

geçmiş olsun tatlım ALLAH acil şifaalar versinn annenin yanında üzgün durma tatlım ona moral ver inş. en kısa zamanda iyi olur :(

OP
Madmazel

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
Hepınıze cok tesekkur ederım
annem kımoterapı alıyor tum agzı yuzu sısmıs fena haldedır saclar dokuluyor cok korkuyorum dualarınız ıcın tesekkurler

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Madmazel rabbim tez zamanda şifa versin annene çok üzüldüm.Şimdi senin güçlü olman gerek annenin sana ihtiyacı var rabbim sanada güç versin İşallah ki annene yardımcı olasın.

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
Hepınıze cok tesekkur ederım
annem kımoterapı alıyor tum agzı yuzu sısmıs fena haldedır saclar dokuluyor cok korkuyorum dualarınız ıcın tesekkurler

korkma bebeğim dualarımız seninle Rabbim yardımcınız olsun dua et bol bol Allah acil şifalar versinnn :uzgun::uzgun::uzgun:

S

speksoy

Misafir
hiç korkma canım her şey düzelecek allahım şifalar versin...bu da sizin dünya imtahanınızmış güçlü ol...acil şifalar dilerim...allah yar ve yardımcınız olsun canım..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım benim dualarım annenle. İnşallah tez zamanda iyileşir. :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar