Araba kullanmayı biliyor musunuz?

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Ehliyetim yok ama eşim kullanmayı öğretmişti trafiğin yoğun olmadığı yerlerde kullandım,şehir içinde cesaret edemezdim zaten ehliyetim de olsaydı:)o kadar kötü ve hızlı kullanan var ki ...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
tam bilmiyorum ehliyetimde yok ama hiç korkmam en yakın zamanda alıcam:sirin:

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
evet ehliyetim var ve araba kullanabiliyordum ancak kaza yaptığımdan beri kullanmıyorum 4 yıl oldu ama araba alıp tekrar kullanmak istiyorum çünkü bir bayanın araba kullanabilmesi kesinlikle lüks değil tamamiyle gerekliliktir.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bende kullanıyorum.
Tam anlamıyla kurdu değilim onuda zaman bıraktım süreç iyiye gidiyor...-rgulu-rgulu-rgulu

N

Nelly

Misafir
evtt hemen hemen hep kullanıyorum çoook keyifli özellikle hız yapmak tabii cadde boşken :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

G

guzelcem

Misafir
Ehliyetimi 2009 yılında oğluşuma hamile iken aldım kursa gitdim derslere girdim zoru başardım ALLAHA şükür kendi emeğimle aldım hamile halimle şu an arabanın motorundan anlarım aküsünden bujiler-sibop ayarlarını triger kayışından inanın araba hangi marka olursa olsun hepsini biliyorum iyi ki gitdim.... kursdaki bayanlar eşiniz ilçe emniyet müdürü ne gerek var kısa yoldan alır neden geliyorsunuz kursa bende anında okka gibi cevap verdim öğrenmek için kendi emeğimle biryerlere gelmek için çok şükür arabamıda kullanıyorum trafik kurallarına uyarak tabii eşim sağolsun o bayanların çoğu motor dersinde kaldılar üniversite mezunuyum ben hepsinden geçerim inanın birçoğu trafik yada motor dan kaldılar.... ve benim gayretli çalışmamı takdir etdiler... bir kadın her konuda kendini yetiştirmelidir... hayatın insana neler getireceğini bilemezsin araba kullanmasını tilki gibi bilmelidir....

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108
evt biliyorum 3 senedir kullanıyorum haytımı cok kolaylaştırıyor:)hatta esim gecen hafta arabamı değiştirdi araba kullanmayı dahada bi sevdim:sirin::sirin:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ehliyetim yok ins.yakında alıcam düşünüyorum.eşim 1 kaçkez verdi sürdüm çok zevkliydi ama sonrdan çok tırstım.:hihi::hihi:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
2 yıl once aldım ehlıyetımı guzel de kullanırım korkum falan da yok cıkarım herturlu trafıge ama burda bayanlara yasak oldugu ıcın kullanamıyorum 7 aydır cok sınırlıyım:kizdim::kizdim::kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar