kırık_topuk
Yeni Üye
ben de geldim. burda güzel söhbetler edeceğimizi umuyorum. çok sevindim.
Hoşbuldum .. sizlerle olmak güzel. ben 25 yaşındayım evli ve 1 çoçuk Annesiyim örgüde acemiyim ve öğrenmek istiyorum .. çalışmıyorum ..
Hoş geldin ÖzeBilgeHerkese merhaba...Bu siteyi keşfettiğim için mutluyum İsminin Hanımefendi olarak seçilmiş olması da çok hoşuma gitti.Yeni üye olduğum için bütün konu ve paylaşımları inceleme imkanım olmadı elbette.Ama genel olarak bakıldığında bile çeşitliliği,bilgi alışverişi,şirin sembolleri ve tasarımı olarak çok güzel bir paylaşım alanı olduğu anlaşılıyor.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık
Hoş geldin ÖzeBilge
İlk üyeliğimde ismi benimde çok hoşuma gitmişti. Tabi bayanlara özel oluşu da güzeldi Umarım sende kalıcı üyelerimizden olursun. Sitede sormak istediğin yada arayıp bulamadığın bir şey olursa sor bize hiç çekinme olur mu? Bir süredir durgunuz ama ben her gün gelip dolanıyorum sitede yardımcı olurum :sirin:
aramıza hoşgeldin canım ÖzeBilge
gönlü güzel olanın sunduğu şeyde güzel olur..:bayil:Dostluğa,samimiyete,güzel paylaşımların olduğu HANIMEFENDİ sitemize hoşgeldiniz arkadaşlar...
Bu güller sadece sizler için size özel...
teşekkür ederim, merhabalar ama maalesef ülkece zor günlerden geçiyoruz benim şu an diyebileceğim tek şey teröre lanet olsun