chanel changeyi ben kullandım gerçekten çok güzel ama dediğin gibi klasik. ama chanel coco daha hoşuma gidiyo oda klasik olmuş artık:kokos:chanel change.. güzel koku ama sanırım herkes bu kokuyu kullanıyor :kokos: çok duyuyorum çevrede..
kızkardeşimin de Armani Sensi krizi tuttu ama bulamıyor Türkiyede.. gerçi ben TR'den parfüm alınması taraftarı değilim.. 30-40$ a alınabilecek parfümlere 200-300tl bayılmak doğru gelmiyor bana..
Office, sana katılıyorum. Bende genelde Duty free'den alıyorum ki Türkiye'deki havaalanlarından değil. Genelde yurtdışındaki havaalanlarından alıyorum. Orda bile fark ediyor
kesinlikle çok haklısın. özellikle Dubai nin üstüne tanımıyorum çeşit konusunda.. az daha çadır kuruyordum mağazaya
Ariş-kizgin
Evdeyim diye artık bu bölüme uğramıyorum bile.
Artık öyle bir paspalımki,bırak parfüm sıkmayı kolonya bile dökmüyorum kendime:lululu:
chanel change.. güzel koku ama sanırım herkes bu kokuyu kullanıyor :kokos: çok duyuyorum çevrede..
kızkardeşimin de Armani Sensi krizi tuttu ama bulamıyor Türkiyede.. gerçi ben TR'den parfüm alınması taraftarı değilim.. 30-40$ a alınabilecek parfümlere 200-300tl bayılmak doğru gelmiyor bana..
ama onun babası daha ucuza almış 75 euro. burda daha pahalıdır kesin guerlin pahalı ama kokularının hepsi muhteşem güle güle kullan canım benim.Bende de o var canım. Onu kullanıyorum. Harika bir kokusu var
Hatta yenileyeceğim o parfümü-hmm Benim kokum:kokos: