Arkadaşınızın eski sevgilisiyle birlikte olur musunuz?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok yakın bi arkadaşımsa asla tabiki aklımdan bile geçmez ama pek samimi değil artıkta görüşmüyorsak ve onları sevgili oldukları dönemde hiç yanyana görmediysem olabilir:)))

herkes asla asla yazmış ben böyle yazmışım sap gibi:sok benim kastettiğim yani arkadaş benim gözümde yolda geçerken bi selm verdiğin pek bi muhabbetin olmadığı kişidir ben genelde dostlarımla takılırım dostlarımın sevgilileri tabi olmazdı ama mesela birine aşık oldu o da şunun eski sevgilisiymiş deyip aşkımdan vazgeçmezdim ama mesela ayrılalı baya bi zaman geçmiş olmalı tabi zaten evliyim o yüzden artık bi önemi yok hiç bişeyin:)

R

Rosie

Misafir
hayıır..ama çok seviyorsam ve arkadaşımın o çocuga hala ilgisi olmadıgından eminsem olurum.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
asla olmam. ne erkeğin nede kadının bunu yapmasını da hiç hoş karşılamam. racona ters:eek:ky:

M

madesam

Misafir
aşk insanın aklını başından alabilir büyük konuşmamak lazım dicem ama artık benden geçti aşık oldum evlendim bi daha da olmam=)

H

Hera

Misafir
Olmaz İşim Olmazzz erkek kalmadı Arkadaşımın Eskisine Kalıcam Nasıl Bir Midedir bu Mideyi Bilirmisin Her şeyi ALMAZ kusura bakma buda ALAMAZ hadi canıımmmmmmm

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Düşününce korkunç gözüküyor. Asla olmaz dicem ama kader, büyük konuşmamak lazım. Şartlar, konum çok önemli. Günümüz dizilerine bi baksak bırakın arkadaşı, millet sevgilisinin kardeşiyle, annesiyle, babasıyla birlikte. Nasıl bir midedir bu anlamıyorum. Bir de normalmiş gibi her dizide bunla ilgili bir konu var. Örnek: Bir İstanbul Masalı, Kavak Yelleri(abartılmış durumda), Unutulmaz.. daha bir sürü dizi sayabilirim ilave olarak. Yuh artık dedirtiyolar yani..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar