Arkadaslarrr

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
ama cooookk korkuyorummmmmmm.inanilmaz.ilk dogumum cok agir olduuuuuuu:aglayan:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
İki doğum yapmışsın onlar zor oldu diye bu zor olacak anlamına gelmez sen ne kadar rahat olursan doğumunda o kadar kolay geçer.:hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
İlk doğumdan sonraki doğumlar daha kolay oluyormuş iye okumuştum bir yerde canım,inşaallah kolay geçer doğumun korkma.

Kaç aylık oldu bebeğin?

G

Gülden Gül

Misafir
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Bol bol dua et canım, her iyiliğe, güzelliğe vesile olur şüphesiz.
Allah yar ve yardımcın olsun.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Allah kolaylığını versin inşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağına aldığında Allah sana acılarını unuttursun

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben de hemen günler geçsin,hemen miniğim bize katılsın istiyorum.içimde en ufak bir korku yok.şimdiden kendimi şartlandırdım.erenim için hemen ayağa kalkmalıyım.korkma canım,rabbim kolaylığını verecektir.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
O kadar oldu mu küseyen,Şahla birlikte doğum yapıcaksınız galiba

O da senle sanırım yanlış hatırlamıyosam

Allah hayırlı,kolay doğum nasip etsin başta sizler olmak üzere tüm anne adaylarına

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Bol bol dua et canım, her iyiliğe, güzelliğe vesile olur şüphesiz.
Allah yar ve yardımcın olsun.

cok tesekkur ederim bir tanem

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ama cooookk korkuyorummmmmmm.inanilmaz.ilk dogumum cok agir olduuuuuuu:aglayan:

korma canısı bebeğini kuçağına alacağın günleri hayal et
hep bebeğini düşün korkulacak birşey yok gülüm
kuçağına aldığında herşeyi unutuyorsun
benimde her iki hamileliklerim zor geçmişti morel vereçek kişilerde yoktu yanımda hep kendi kendime destek oldum
aldığım kıyafetlerini severek doğum yapacağımı unuttum ağrılarımı
o an geldiğinde inan bebeğimi kuçağıma almaya sabırsızlanıyordum
sende morelini düzğün tutu hiç bişey düşünme derin derin nefes al ver
rahatlarsın hayırlı doğumlar kaç günün kaldı

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
korma canısı bebeğini kuçağına alacağın günleri hayal et
hep bebeğini düşün korkulacak birşey yok gülüm
kuçağına aldığında herşeyi unutuyorsun
benimde her iki hamileliklerim zor geçmişti morel vereçek kişilerde yoktu yanımda hep kendi kendime destek oldum
aldığım kıyafetlerini severek doğum yapacağımı unuttum ağrılarımı
o an geldiğinde inan bebeğimi kuçağıma almaya sabırsızlanıyordum
sende morelini düzğün tutu hiç bişey düşünme derin derin nefes al ver
rahatlarsın hayırlı doğumlar kaç günün kaldı

tesekkur ederim canim.daha 2 ay var ama ben bu yuzden uyku bile uyuyamiyorum.,nasil olucak diye.cok korkuyorum.hep uzgun geziyorum.bebeyimi kucagimda gormek istitiyorumda ama onu alincaya kadar cekdiyim acilari hatirliyorum bu beni uzuyo.canim benim sag ol.opdum bir tanem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar